23948sdkhjf

Cateringlandsholdet holder audition

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Interesserede skal sende forslag til tre retter

Har man evnerne, fagligheden, drivet og team-ånden, så har man måske chancen for at blive udvalgt til at repræsentere de røde/hvide farver på det danske cateringlandshold.

Efter et flot resultat med guld og en samlet tredjeplads ved seneste VM i Luxembourg i november er det nu tid at skærpe holdet og formen yderligere. Målsætningen er nemlig at stå øverst på podiet med guld om halsen ved det kommende Culinary Olympics (OL) i Stuttgart i februar 2020

- Vi leder efter dem, som hver dag arbejder hårdt for at pirre sanserne hos gæsterne i kantinerne eller der, hvor man leverer mad. Personer som via kreativitet og nytænkning rykker grænser og skaber måltidsoplevelser i særklasse, siger team manager Lars B. Nielsen fra Cateringlandsholdet.

Han påpeger, at man som kandidat skal være en team-player, der er detaljeorienteret og aldrig går på kompromis med kvaliteten.

- For at komme i betragtning skal man indsende en ansøgning, hvori man kort beskriver sig selv om motivationen for at søge, samt vedlægge forslag til en kødret, en fiskeret og en vegetarret, som kunne serveres i en kantine. Og her behøver man ikke vedlægge opskriften. Og så skal man vedlægge minimum tre fotos af retter, man selv har lavet, efter eget valg, fortæller Lars B. Nielsen.

Der er deadline for ansøgninger mandag 28. januar, og optagelsesprøven foregår på Cookery i Odense søndag 10. februar.

Interesserede skal sende ansøgning til team manager Lars B. Nielsen på lars@kokkelandsholdet.dk





Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Skagenfood: Salget steg, men overskuddet faldt

Medie: Dagrofa har tabt over 600 millioner

- Det koster at rydde op, siger ny topchef

Domino's Danmark er solgt: Pizzeriaerne vil genåbne

2. marts gik Domino's Pizza i Danmark konkurs. Men selskabet er solgt, og pizzakæden vil blive drevet videre

Sushi-kæde lukkede for at redde havet

Kokkenes Køkken lander ny kantineaftale

Restauranter går til kamp mod støjproblemer

Nyhedsbrev

Hungry.dk satser på hurtigt at overhale Just Eat

Restaurant vil være selvforsynende

Restaurant gemte kontrolrapport bag stor plante

Aarstidernes bundlinje mistede 25 millioner

Skills: Her er vinderne fra madbrancherne

Kantinemad var skyld i næsten 50 sygemeldinger

Nyt firma satser på alkoholfri drikkevarer

Kro har succes med at servere buffet med rester

Ilden intensiverer kødkrigen og rykker vestpå

Klein klar: Flammen har fundet sin nye direktør

Han skal være med til at sætte fart på ekspansion

Analyse: Restauratører skovler millioner ind

De 408 største selskaber i restaurationsbranchen under lup

OK Plus skal stadig have convenience fra Reitan

Personale nyder godt af snack-menu til ældre

Mange flere vil være kokke eller tjenere

- Jeg kniber mig selv i armen, siger direktør

Hospitalskøkken har hakket 50 procent af madspildet

Cateringbranchen opruster med ny forening

"Dansk Kalv" skal være bæredygtig

Scandic skal bruge 700 nye medarbejdere

Kadeau vil sælge smørrebrød ved Hammershus

Flere og flere vælger madordning frem for madpakken

Wellendorf ny holdkaptajn for kokkelandsholdet

Aalborg-restauranter fusionerer: Køkkenchef stopper

Domino's Pizza drejer nøglen om i Danmark

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Se vores store udvalg i specialstøvsugere

Nye Kokke og Cater

Til lykke med svendebrevet

Det går godt i Ørbæk

Fødevaresikkerheden kan meget let være udfordret i kantiner og storkøkkener!

Politikere på besøg hos RPC Superfos: Ja tak til en mere nuanceret plastdebat

Logistik på hjul kan lette mange processer for kædebutikkerne

RPC Superfos modtager CSR-certifikat fra Randers kommune

JEROS A/S udråbt som Årets virksomhed 2018 i Faaborg Midtfyn kommune

JEROS A/S på Internorga 2019

FKM uden kompromis

DT Rullecontainer arbejder til stadighed med sikkerhed og ergonomi

Accelerator programmet Growing Food CPH hjælper start-ups inden for fødevarebranchen

Erhvervsministeren lyttede til argumenter for fair betalingsfrister

Optimeret tøjforbrug i din fødevareproduktion

Mød Kalu på Mad & Glæde i Forum 2.-3. marts

Nordic Retail åbner kontor i Stockholm

Ses vi på messe i Aalborg på onsdag?

Sous vide produktion med integreret sikkerhedsberegner

Intelligent sous vide-udstyr giver mere sikre fødevarer

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for din kunder

Velkommen til vores køberdatabase "Søgeagenten"

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

RollDolly fra DT Rullecontainer

Send til en kollega

0.107