23948sdkhjf

Nye chefer klar til Kokkelandsholdet

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Henter topkokke i Odense, Fredericia og Viborg

Kokkelandsholdet har netop sat det ledelseshold, der skal forsøge at toppe sidste års flotte placering ved VM i Luxembourg, hvor holdene samlet hentede fire guld-, en sølv- og en bronzemedalje.

Det nye team skal sætte kursen frem imod mere metal til Danmark ved OL for Kokkelandshold, der afvikles 14.-19. februar 2020 i Stuttgart.

Kokkelandsholdet Junior og Kokkelandsholdet Senior får Per Hallundbæk som ny team manager. Han driver Hallundbaek Food i Odense, og har en fortid som leder af og køkkenchef på Falsled Kro. Han er desuden mangeårig dommer i konkurrencen Årets Kok.

Mette Gassner fra Michelin-restauranten Ti Trin Ned i Fredericia bliver ny assisterende team manager for begge hold. Hun har selv en fortid som medlem af Kokkelandsholdet, og var med til VM i Luxembourg i 2014. Derudover er hun dommer vedӁrets Kok og benyttes som censor.

På Cateringlandsholdet bliver Lars Brynjulf Nielsen ny team manager. Han har tidligere været deltager på Kokkelandsholdet. Derudover har han en dommeruddannelse, og har blandt andet dømt ved den seneste gastronomiske landskamp imod Sverige. Lars Brynjulf Nielsen er til daglig kantineleder på F&H of Scandinavia,somr dagligt bespiser cirka 200 personer. Ved siden af driver han sit eget cateringfirma i Viborg, Uniq Cooking.

Gitte Vinther er ansat til varetagelse af sekretariat og bogholderi, hvor hun afløser Christina Wiuff.

Ændret økonomi
Det er ændrede økonomiske forudsætninger, der får Kokkelandsholdet til at tænke nyt og anderledes. oplyser direktør Sten Slot.

- Vi har haft et mangeårigt og godt samarbejde med College 360, men grundet besparelser har skolen ikke længere haft mulighed for at støtte os. Det har tvunget bestyrelse og ledelse til at tænke nyt, og jeg er sikker på, at vi med det nye setup har fået et rigtigt godt hold, siger han.

Kokkelandsholdet Junior har tidligere haft til huse hos Tech 360 i Silkeborg, men flytter fra 2019 landsholdssamlingerne til Cookery i Odense, hvor også Kokkelandsholdet Senior og Cateringslandsholdet træner.

- Der er al mulig grund til at takke Ulla Pedersen, der har haft ansvaret for juniorer og seniorer og de flotte resultater i en årrække, Tonny Meyer, der har ført Cateringlandsholdet til to samlede internationale tredjepladser, samt Christina Wiuff, der på forbilledlig vis har holdt sammen på en travl administration. De har alle gjort en fantastisk indsats, siger Sten Slot.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Ti Trin Ned svæver i Michelin-uvished

Sponsoraftale: Dansk Cater skal forkæle Kokkelandsholdet

Succes: Kriseramt delicafé blev til netbutik

Stor fastfoodkæde tjener igen penge

Nye chefer klar til Kokkelandsholdet

Hotelkæde satser stort på bæredygtige madoplevelser

Nyhedsbrev

Conveniencekæde har købt Maaltidet

Stor frokostleverandør bliver en del af Homemate

Online Avis Arkiv

Nyt kaffekoncept i Aalborg: Her koster alt en 20'er

1

Brandærgerligt: Restaurant lukkede med fuld ordrebog

Just Eat begyndte året med rekord

Foodservice Forum ønsker glædelig jul og godt nytår

Foodservice Forum holder ferielukket til 7. januar. Nyhedsbrevet udkommer igen tirsdag 8. januar 2019.

Ny toprestaurant vil tilbyde 50 serveringer til gæsterne

Sygehuskøkken i Thisted hædret med pris

Afstemning: Her er Danmarks bedste takeaway

Cateringfirma overtager kantinedrift

Aalborg får ny vegetarrestaurant

Sticks'n'Sushi vil have 100 restauranter

Jespers Torvekøkken vokser videre

Catering-virksomheden driver nu 33 kantiner

Dagrofa kaster penge efter S-Engros

Fingerbetaling bliver permanent i CBS-kantiner

Investeringer: Hanegal halverer overskuddet

Fødevarevirksomheden er nu gearet til mere vækst

Skummer fløden af bedre mad og flere oplevelser

Jysk restaurant har ikke noget menukort

Køkkenmedarbejdere i total forvandling

1

Avis: Domino's udnytter smuthul til at slette smileyrapporter

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Må du genbruge dine stregkoder?

Kære kunde/samarbejdspartner

JEROS hos Orkla Kims

7,5 mio. kr. mere til innovation i sjællandske fødevare SMV´er

Fair Betalingsfrist - Vi har brug for dig!

Glædelig jul fra JEROS A/S

Ny projektleder ved DTU Center for Hygiejnisk Design

Rengøringsteknikker, hygiejnisk design og best practice i industriel hygiejne

Pallekar, plastkar og bigbox

Speed dating mellem virksomheder og forskere resulterer i fødevareinnovation

Mange muligheder for at se JEROS produkter verden rundt

Teknologi til forbedring af forretning i fødevarebranchen

Hurtig og effektiv rengøring af vægtskåle

JEROS opdatere deres velkendte kassevasker

JEROS A/S på FoodTech 2018

Nedtælling til FoodTech 2018 er begyndt

Superbrugsen i Ørbæk øger salg af pølser med 35% ved køb af ny røgovn

Bliv klogere på digitalisering og E-handel

Sikkerdigital.dk skal styrke virksomheders IT-sikkerhed

Stærk forskning og viden bliver til gavn for samfundet

Restaurant Grøds forventninger til et samarbejde med DTU

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voks...

Stor interesse for robotter til fødevareindustrien

Slagter Kirkeby går op i røg

ButiksKompagniet er hovedsponsor for Byens Bedste i Aarhus

Send til en kollega

0.111