23948sdkhjf

Nye chefer klar til Kokkelandsholdet

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Henter topkokke i Odense, Fredericia og Viborg

Kokkelandsholdet har netop sat det ledelseshold, der skal forsøge at toppe sidste års flotte placering ved VM i Luxembourg, hvor holdene samlet hentede fire guld-, en sølv- og en bronzemedalje.

Det nye team skal sætte kursen frem imod mere metal til Danmark ved OL for Kokkelandshold, der afvikles 14.-19. februar 2020 i Stuttgart.

Kokkelandsholdet Junior og Kokkelandsholdet Senior får Per Hallundbæk som ny team manager. Han driver Hallundbaek Food i Odense, og har en fortid som leder af og køkkenchef på Falsled Kro. Han er desuden mangeårig dommer i konkurrencen Årets Kok.

Mette Gassner fra Michelin-restauranten Ti Trin Ned i Fredericia bliver ny assisterende team manager for begge hold. Hun har selv en fortid som medlem af Kokkelandsholdet, og var med til VM i Luxembourg i 2014. Derudover er hun dommer vedӁrets Kok og benyttes som censor.

På Cateringlandsholdet bliver Lars Brynjulf Nielsen ny team manager. Han har tidligere været deltager på Kokkelandsholdet. Derudover har han en dommeruddannelse, og har blandt andet dømt ved den seneste gastronomiske landskamp imod Sverige. Lars Brynjulf Nielsen er til daglig kantineleder på F&H of Scandinavia,somr dagligt bespiser cirka 200 personer. Ved siden af driver han sit eget cateringfirma i Viborg, Uniq Cooking.

Gitte Vinther er ansat til varetagelse af sekretariat og bogholderi, hvor hun afløser Christina Wiuff.

Ændret økonomi
Det er ændrede økonomiske forudsætninger, der får Kokkelandsholdet til at tænke nyt og anderledes. oplyser direktør Sten Slot.

- Vi har haft et mangeårigt og godt samarbejde med College 360, men grundet besparelser har skolen ikke længere haft mulighed for at støtte os. Det har tvunget bestyrelse og ledelse til at tænke nyt, og jeg er sikker på, at vi med det nye setup har fået et rigtigt godt hold, siger han.

Kokkelandsholdet Junior har tidligere haft til huse hos Tech 360 i Silkeborg, men flytter fra 2019 landsholdssamlingerne til Cookery i Odense, hvor også Kokkelandsholdet Senior og Cateringslandsholdet træner.

- Der er al mulig grund til at takke Ulla Pedersen, der har haft ansvaret for juniorer og seniorer og de flotte resultater i en årrække, Tonny Meyer, der har ført Cateringlandsholdet til to samlede internationale tredjepladser, samt Christina Wiuff, der på forbilledlig vis har holdt sammen på en travl administration. De har alle gjort en fantastisk indsats, siger Sten Slot.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Hospitalskøkken har hakket 50 procent af madspildet

Cateringbranchen opruster med ny forening

"Dansk Kalv" skal være bæredygtig

Scandic skal bruge 700 nye medarbejdere

Kadeau vil sælge smørrebrød ved Hammershus

Flere og flere vælger madordning frem for madpakken

Nyhedsbrev

Sommer: Bone's fik mindste plus siden 2003

Online Avis Arkiv

Wellendorf ny holdkaptajn for kokkelandsholdet

Casper Christensen satser på måltidskasser

Ny ejer måske på vej til Domino's

Restaurantkæde køber hotel midt i København

Ældremaden hitter i Randers

Just Eat vokser voldsomt: 221 millioner ordrer på et år

Aalborg-restauranter fusionerer: Køkkenchef stopper

Fødevarestyrelsen klar med 18 kontrolkampagner

Domino's Pizza drejer nøglen om i Danmark

Ny cateringboss: Vil kunden ha' øko, prøver vi at skaffe det

AB Caterings direktør har kig på samarbejde

Se billederne: Cateringbranchen i hopla

5.000 gæster ville se på mulighederne

Erfarne cateringfolk har overtaget Hotel Møen

Retssag: Cafékæde tabte navnestrid

Ny portal vil hjælpe amatørkokke med at sælge delemad

Nordjysk cateringmesse får økologisk univers

Scandic tilbyder jobgaranti – vil fordoble antallet af elever

Arctic Group skal sælge økologiske fødevarer til ny, islandsk butikskæde

Frankies Pizza rykker til Jylland

Her er Danmarks nye kokke på Cateringlandsholdet

Pizzeria lukket efter mistanke om rotter

Makkerpar overtager to spisesteder

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Logistik på hjul kan lette mange processer for kædebutikkerne

RPC Superfos modtager CSR-certifikat fra Randers kommune

JEROS A/S udråbt som Årets virksomhed 2018 i Faaborg Midtfyn kommune

JEROS A/S på Internorga 2019

FKM uden kompromis

DT Rullecontainer arbejder til stadighed med sikkerhed og ergonomi

Accelerator programmet Growing Food CPH hjælper start-ups inden for fødevarebranchen

Erhvervsministeren lyttede til argumenter for fair betalingsfrister

Optimeret tøjforbrug i din fødevareproduktion

Mød Kalu på Mad & Glæde i Forum 2.-3. marts

Nordic Retail åbner kontor i Stockholm

Ses vi på messe i Aalborg på onsdag?

Sous vide produktion med integreret sikkerhedsberegner

Intelligent sous vide-udstyr giver mere sikre fødevarer

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for din kunder

Velkommen til vores køberdatabase "Søgeagenten"

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

RollDolly fra DT Rullecontainer

White rock FR – Hygiejnisk og hårdfør vægbeklædning til storkøkkener, restauranter, vådrum m.v.

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Er din virksomhed forberedt på en hård Brexit?

Stregkoder skaber stadig problemer i butikkerne

Få eksportrådgivning der skaber succes i din virksomhed på bare et år?

Send til en kollega

0.135