23948sdkhjf

Nye chefer klar til Kokkelandsholdet

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Henter topkokke i Odense, Fredericia og Viborg

Kokkelandsholdet har netop sat det ledelseshold, der skal forsøge at toppe sidste års flotte placering ved VM i Luxembourg, hvor holdene samlet hentede fire guld-, en sølv- og en bronzemedalje.

Det nye team skal sætte kursen frem imod mere metal til Danmark ved OL for Kokkelandshold, der afvikles 14.-19. februar 2020 i Stuttgart.

Kokkelandsholdet Junior og Kokkelandsholdet Senior får Per Hallundbæk som ny team manager. Han driver Hallundbaek Food i Odense, og har en fortid som leder af og køkkenchef på Falsled Kro. Han er desuden mangeårig dommer i konkurrencen Årets Kok.

Mette Gassner fra Michelin-restauranten Ti Trin Ned i Fredericia bliver ny assisterende team manager for begge hold. Hun har selv en fortid som medlem af Kokkelandsholdet, og var med til VM i Luxembourg i 2014. Derudover er hun dommer vedӁrets Kok og benyttes som censor.

På Cateringlandsholdet bliver Lars Brynjulf Nielsen ny team manager. Han har tidligere været deltager på Kokkelandsholdet. Derudover har han en dommeruddannelse, og har blandt andet dømt ved den seneste gastronomiske landskamp imod Sverige. Lars Brynjulf Nielsen er til daglig kantineleder på F&H of Scandinavia,somr dagligt bespiser cirka 200 personer. Ved siden af driver han sit eget cateringfirma i Viborg, Uniq Cooking.

Gitte Vinther er ansat til varetagelse af sekretariat og bogholderi, hvor hun afløser Christina Wiuff.

Ændret økonomi
Det er ændrede økonomiske forudsætninger, der får Kokkelandsholdet til at tænke nyt og anderledes. oplyser direktør Sten Slot.

- Vi har haft et mangeårigt og godt samarbejde med College 360, men grundet besparelser har skolen ikke længere haft mulighed for at støtte os. Det har tvunget bestyrelse og ledelse til at tænke nyt, og jeg er sikker på, at vi med det nye setup har fået et rigtigt godt hold, siger han.

Kokkelandsholdet Junior har tidligere haft til huse hos Tech 360 i Silkeborg, men flytter fra 2019 landsholdssamlingerne til Cookery i Odense, hvor også Kokkelandsholdet Senior og Cateringslandsholdet træner.

- Der er al mulig grund til at takke Ulla Pedersen, der har haft ansvaret for juniorer og seniorer og de flotte resultater i en årrække, Tonny Meyer, der har ført Cateringlandsholdet til to samlede internationale tredjepladser, samt Christina Wiuff, der på forbilledlig vis har holdt sammen på en travl administration. De har alle gjort en fantastisk indsats, siger Sten Slot.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Milliardær har brugt 65 millioner på ny toprestaurant

"Formidabel" hovedret gav sejr i Sol over Gudhjem

Stort madfirma må skrue ned

Kæmpeinvestering skal løfte takeaway-komet

Succesrig kødduo har tjent 100 millioner

Vaffelbaroner har fart på

Nyhedsbrev

Morgenmad: Kendt københavnerhotel klar med verdensnyhed

Farvestoffer i maden gav bøde til takeaway-restaurant

Hard Rock hårdt ramt på pengekassen

Fazer Food Services solgt i milliardhandel

Madhus mistede kontrakt: Nu er overskuddet dykket

Ung kok forpagter gammel kro

Cateringfirma dropper lille køkken

Convenience: 7-Eleven Danmark kåret som verdens bedste

Flammen i styrtdyk: Dårligste resultat i 10 år

Direktørfyring med til at trække ned

Dansk fastfoodkæde tjener igen penge

Hvor ligger Danmarks bedste kantine?

Storkøkkener: Hørkram beholder kæmpestort udbud

Ny kaffebar sælger kaffe til en 10'er - bliver svinet til af konkurrent

Tidligere cafékonge skal i fængsel for bedrageri

Joe & The Juice rundede milliarden - men nye juicebarer medførte millionunderskud

Video-snak: Too Good To Go taler om teknologi

Ny dysfagi-menu med madder: Nu får Esther samme oplevelse som de andre beboere

Syv københavnske plejehjem har i et par måneder haft en ny menu med dysfagi-smørrebrød på frokostbordene

Kantinevirksomhed opruster med nye chefprofiler

Seminar: Sådan måler man madspild

Danskere er Nordens bedste tjenerelever

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Nemt overblik over alle myndighedskrav med Akustikguiden

Forhandlere søges!

Bip-bip Hurra: GS1-stregkoden har fødselsdag

Plastbøtte til mikrobølgeovn kan mindske madspild

Vind et biografgavekort i GS1 Denmarks sommerquiz

Til lykke med svendebrevet

Blockchain - Veldokumenteret vej fra jord til bord

Til lykke med svendebrevet

Glade elever nu med svendebrev

Blockchain

Tid til at stoppe wardrobing

Medlem af GS1Trade Sync? Få en komplet billedpakke med marketing- og planogramfotos for kun 100 kr

Kvalitet og smag frem for alt

Nye efterårshold på Ejerlederuddannelsen

Veldokumenteret vej fra jord til bord

Medlemsdag i Odense for alle GS1 medlemmer

Test dig selv: Hvor meget ved du om plast og bæredygtighed?

Sommerskole sætter fokus på entreprenørskab

Isdiske til sommerens varme dage

Fish'n Chips - Chip Shop roll

Kan plast forhindre madspild?

Moderne røgeovn giver bedre arbejdsgange

Hvorfor sorterer vi ikke i kantinen, når vi gør derhjemme?

Sæson for sommerbuk

Udvikling af nye fødevarer - handler også om hvordan de skal produceres - o...

Send til en kollega

0.135