23948sdkhjf

Succes: Kriseramt delicafé blev til netbutik

Indehaver droppede butikken og satser 100 procent på onlinesalg

Efter to år med faldende omsætning så Tanja Madsen, indehaver af Tanjas Delicafé midt i Randers, sig i september 2017 nødsaget til at lukke butikken. Og det viste sig at være den helt rigtige beslutning

Nu går hendes forretning strygende med sorte tal på bundlinjen. Det skriver Randers Amtsavis.

Forklaringen skal findes i, at Tanja Madsen flyttede butikken til hjembyen Laurbjerg, hvor hun i løbet af det første år kunne se, at 80 procent af salget lå online. I efteråret 2018 droppede hun derfor den fysiske forretning og satsede i stedet 100 procent på onlinesalget, hvor kunderne bestiller via hendes hjemmeside, delilet.dk.

Det handler ikke mindst om tapas og sandwich, og typisk i større mængder.

- Der er flere virksomheder, hvor medarbejderne jævnligt går sammen og bestiller frokost hos mig. Derudover har jeg masser af firmareceptioner og større selskaber som fødselsdage, julefrokoster, konfirmationer og studenterfester, fortæller Tanja Madsen til amtsavisen.

Desuden leverer hun i hverdagene pastasalater, sandwich og andre frokostretter til skoleboden på Hadsten Skole, altsammen med hjælp fra sin far og en fleksjobber.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Milliardær har brugt 65 millioner på ny toprestaurant

"Formidabel" hovedret gav sejr i Sol over Gudhjem

Stort madfirma må skrue ned

Kæmpeinvestering skal løfte takeaway-komet

Succesrig kødduo har tjent 100 millioner

Vaffelbaroner har fart på

Nyhedsbrev

Morgenmad: Kendt københavnerhotel klar med verdensnyhed

Farvestoffer i maden gav bøde til takeaway-restaurant

Hard Rock hårdt ramt på pengekassen

Fazer Food Services solgt i milliardhandel

Madhus mistede kontrakt: Nu er overskuddet dykket

Ung kok forpagter gammel kro

Cateringfirma dropper lille køkken

Convenience: 7-Eleven Danmark kåret som verdens bedste

Flammen i styrtdyk: Dårligste resultat i 10 år

Direktørfyring med til at trække ned

Dansk fastfoodkæde tjener igen penge

Hvor ligger Danmarks bedste kantine?

Storkøkkener: Hørkram beholder kæmpestort udbud

Ny kaffebar sælger kaffe til en 10'er - bliver svinet til af konkurrent

Tidligere cafékonge skal i fængsel for bedrageri

Joe & The Juice rundede milliarden - men nye juicebarer medførte millionunderskud

Video-snak: Too Good To Go taler om teknologi

Ny dysfagi-menu med madder: Nu får Esther samme oplevelse som de andre beboere

Syv københavnske plejehjem har i et par måneder haft en ny menu med dysfagi-smørrebrød på frokostbordene

Kantinevirksomhed opruster med nye chefprofiler

Seminar: Sådan måler man madspild

Danskere er Nordens bedste tjenerelever

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Vind et biografgavekort i GS1 Denmarks sommerquiz

Til lykke med svendebrevet

Blockchain - Veldokumenteret vej fra jord til bord

Til lykke med svendebrevet

Glade elever nu med svendebrev

Blockchain

Tid til at stoppe wardrobing

Medlem af GS1Trade Sync? Få en komplet billedpakke med marketing- og planogramfotos for kun 100 kr

Kvalitet og smag frem for alt

Nye efterårshold på Ejerlederuddannelsen

Veldokumenteret vej fra jord til bord

Medlemsdag i Odense for alle GS1 medlemmer

Test dig selv: Hvor meget ved du om plast og bæredygtighed?

Sommerskole sætter fokus på entreprenørskab

Isdiske til sommerens varme dage

Fish'n Chips - Chip Shop roll

Kan plast forhindre madspild?

Moderne røgeovn giver bedre arbejdsgange

Hvorfor sorterer vi ikke i kantinen, når vi gør derhjemme?

Sæson for sommerbuk

Udvikling af nye fødevarer - handler også om hvordan de skal produceres - o...

Kom til DTU Fødevareinstituttets fødselsdag den 11. juni 2019

Virksomheder opnår bedre resultater med skræddersyet digital markedsføring

Åbne systemer er butikkernes allierede i betalingskrigen  

Jeros a/s på IFFA 2019

Send til en kollega

0.154