23948sdkhjf

Conveniencekæde har købt Maaltidet

Stor frokostleverandør bliver en del af Homemate

Takeaway-kæden Homemate, der leverer næsten færdige convenienceretter fra 11 butikker i Københavnsområdet, har købt cateringvirksomheden Maaltidet.

Købet sker ifølge Homemate for at styrke driften, for at udnytte flere synergier og for at få endnu mere gang i Homemates nye, abonnementbaserede ugekasser.

Maaltidet, der er en af landets største frokostleverandører, har omkring 60 medarbejdere. Virksomheden med base i København havde i både 2016 og 2017 underskud på over fem millioner kroner.

- Måltidsmarkedet er inde i en utrolig udvikling, og vi har længe overvejet vores muligheder for at komme ind på markedet for aftensmåltider. Vi sagde ja til Homemate, fordi det er det helt rigtige match. Vores produktionsplatform kan supportere Homemate fra dag 1, da vi er vant til at producere og levere 4.000 velsmagende måltider hver eneste dag.

- Vi ser mange driftsfordele og synergier mellem de to virksomheder, og koblingen mellem en af landets stærkeste frokostvirksomheder og et af de mest gennemtænkte aftenkoncepter har stort potentiale, siger Maaltidets direktør, Niels Andreæ, der nu bliver ny administrerende direktør i Homemate.

Fortsat to brands
Han erstatter den tidligere CEO og stifter, Eric-Alan Rapp, der dog stadig er en del af ejerkredsen.

- Det er et fantastisk skridt fremad for Homemate. Opkøbet af Maaltidet øger omsætningen og giver os en glimrende platform at bygge videre på og nye muligheder for at nå vores markedspotentiale, siger Eric-Alan Rapp i forbindelse med købet.

Selskabet drives fortsat med to selvstændige brands - Maaltidets firmafrokoster og Homemates måltidsløsninger og ugekasser.

I 2017 udvidede Maaltidet med convenience-produkter, og i dag leverer virksomheden dagligt high-end-produkter og færdigvarer til convenience-sektoren. Sidste år udviklede Maaltidet således et helt nyt madkoncept til tankstationskæden Circle K - et koncept, som gav Circle K en stribe nye retter med blandt andet lasagne, kylling i karry og pizzaer lavet på håndæltede bunde.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Milliardær har brugt 65 millioner på ny toprestaurant

"Formidabel" hovedret gav sejr i Sol over Gudhjem

Stort madfirma må skrue ned

Kæmpeinvestering skal løfte takeaway-komet

Succesrig kødduo har tjent 100 millioner

Vaffelbaroner har fart på

Nyhedsbrev

Morgenmad: Kendt københavnerhotel klar med verdensnyhed

Farvestoffer i maden gav bøde til takeaway-restaurant

Hard Rock hårdt ramt på pengekassen

Fazer Food Services solgt i milliardhandel

Madhus mistede kontrakt: Nu er overskuddet dykket

Ung kok forpagter gammel kro

Cateringfirma dropper lille køkken

Convenience: 7-Eleven Danmark kåret som verdens bedste

Flammen i styrtdyk: Dårligste resultat i 10 år

Direktørfyring med til at trække ned

Dansk fastfoodkæde tjener igen penge

Hvor ligger Danmarks bedste kantine?

Storkøkkener: Hørkram beholder kæmpestort udbud

Ny kaffebar sælger kaffe til en 10'er - bliver svinet til af konkurrent

Tidligere cafékonge skal i fængsel for bedrageri

Joe & The Juice rundede milliarden - men nye juicebarer medførte millionunderskud

Video-snak: Too Good To Go taler om teknologi

Ny dysfagi-menu med madder: Nu får Esther samme oplevelse som de andre beboere

Syv københavnske plejehjem har i et par måneder haft en ny menu med dysfagi-smørrebrød på frokostbordene

Kantinevirksomhed opruster med nye chefprofiler

Seminar: Sådan måler man madspild

Danskere er Nordens bedste tjenerelever

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Vind et biografgavekort i GS1 Denmarks sommerquiz

Til lykke med svendebrevet

Blockchain - Veldokumenteret vej fra jord til bord

Til lykke med svendebrevet

Glade elever nu med svendebrev

Blockchain

Tid til at stoppe wardrobing

Medlem af GS1Trade Sync? Få en komplet billedpakke med marketing- og planogramfotos for kun 100 kr

Kvalitet og smag frem for alt

Nye efterårshold på Ejerlederuddannelsen

Veldokumenteret vej fra jord til bord

Medlemsdag i Odense for alle GS1 medlemmer

Test dig selv: Hvor meget ved du om plast og bæredygtighed?

Sommerskole sætter fokus på entreprenørskab

Isdiske til sommerens varme dage

Fish'n Chips - Chip Shop roll

Kan plast forhindre madspild?

Moderne røgeovn giver bedre arbejdsgange

Hvorfor sorterer vi ikke i kantinen, når vi gør derhjemme?

Sæson for sommerbuk

Udvikling af nye fødevarer - handler også om hvordan de skal produceres - o...

Kom til DTU Fødevareinstituttets fødselsdag den 11. juni 2019

Virksomheder opnår bedre resultater med skræddersyet digital markedsføring

Åbne systemer er butikkernes allierede i betalingskrigen  

Jeros a/s på IFFA 2019

Send til en kollega

0.149