23948sdkhjf

Hotelkæde satser stort på bæredygtige madoplevelser

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Klar med helt ny organisation

Nordic Choice Hotels er klar med en ny organisation med ansvar for koncernens mad- og drikkevirksomhed. Målet er at udvikle den eksisterende mad- og barvirksomhed og finde nye innovative metoder, så virksomhedens hoteller kan gå forrest i udviklingen af nye, bæredygtige og frem for alt gode gæsteoplevelser, skriver kæden i en pressemeddelelse.

Efter en søgning efter "de bedste i branchen" er organisationen nu blevet tilført en masse viden og erfaringer:

- Jeg har en klar opgave i at skabe Nordens bedste og mest innovative organisation for bæredygtige mad- og drikkeoplevelser. Jeg har ledt i hele Norden efter de bedste mennesker, som sammen med mig skal levere på dette mål. Nu hvor organisationen er på plads, er jeg virkelig glad, og sammen er vi klar til at smøge ærmerne op og komme i gang med arbejdet, siger Fredrik Blomberg, kædens Director of Food & Beverage.

Blandt de udfordringer, den nye organisation skal tackle, findes både opgaven med at lokke flere til branchen for at sikre kompetenceopbygningen, og også at udvikle menuerne, så man giver gæsterne oplevelser, der er gode for både maven og miljøet.

- Vi er udfordrede fra start, og det, synes jeg, er både sjovt og motiverende. Mad og drikke er et vitalt aspekt, der afgør, hvor gæsterne vælger at bo og placere møder og konferencer. Inden for madtendenser ser vi allerede i dag, at bæredygtighed er en oplagt nøgle til succes, og det vil kun gå frem, siger Fredrik Blomberg.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Milliardær har brugt 65 millioner på ny toprestaurant

"Formidabel" hovedret gav sejr i Sol over Gudhjem

Stort madfirma må skrue ned

Kæmpeinvestering skal løfte takeaway-komet

Succesrig kødduo har tjent 100 millioner

Vaffelbaroner har fart på

Nyhedsbrev

Morgenmad: Kendt københavnerhotel klar med verdensnyhed

Farvestoffer i maden gav bøde til takeaway-restaurant

Hard Rock hårdt ramt på pengekassen

Fazer Food Services solgt i milliardhandel

Madhus mistede kontrakt: Nu er overskuddet dykket

Ung kok forpagter gammel kro

Cateringfirma dropper lille køkken

Convenience: 7-Eleven Danmark kåret som verdens bedste

Flammen i styrtdyk: Dårligste resultat i 10 år

Direktørfyring med til at trække ned

Dansk fastfoodkæde tjener igen penge

Hvor ligger Danmarks bedste kantine?

Storkøkkener: Hørkram beholder kæmpestort udbud

Ny kaffebar sælger kaffe til en 10'er - bliver svinet til af konkurrent

Tidligere cafékonge skal i fængsel for bedrageri

Joe & The Juice rundede milliarden - men nye juicebarer medførte millionunderskud

Video-snak: Too Good To Go taler om teknologi

Ny dysfagi-menu med madder: Nu får Esther samme oplevelse som de andre beboere

Syv københavnske plejehjem har i et par måneder haft en ny menu med dysfagi-smørrebrød på frokostbordene

Kantinevirksomhed opruster med nye chefprofiler

Seminar: Sådan måler man madspild

Danskere er Nordens bedste tjenerelever

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Nemt overblik over alle myndighedskrav med Akustikguiden

Forhandlere søges!

Bip-bip Hurra: GS1-stregkoden har fødselsdag

Plastbøtte til mikrobølgeovn kan mindske madspild

Vind et biografgavekort i GS1 Denmarks sommerquiz

Til lykke med svendebrevet

Blockchain - Veldokumenteret vej fra jord til bord

Til lykke med svendebrevet

Glade elever nu med svendebrev

Blockchain

Tid til at stoppe wardrobing

Medlem af GS1Trade Sync? Få en komplet billedpakke med marketing- og planogramfotos for kun 100 kr

Kvalitet og smag frem for alt

Nye efterårshold på Ejerlederuddannelsen

Veldokumenteret vej fra jord til bord

Medlemsdag i Odense for alle GS1 medlemmer

Test dig selv: Hvor meget ved du om plast og bæredygtighed?

Sommerskole sætter fokus på entreprenørskab

Isdiske til sommerens varme dage

Fish'n Chips - Chip Shop roll

Kan plast forhindre madspild?

Moderne røgeovn giver bedre arbejdsgange

Hvorfor sorterer vi ikke i kantinen, når vi gør derhjemme?

Sæson for sommerbuk

Udvikling af nye fødevarer - handler også om hvordan de skal produceres - o...

Send til en kollega

0.172