23948sdkhjf

Hotelkæde satser stort på bæredygtige madoplevelser

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Klar med helt ny organisation

Nordic Choice Hotels er klar med en ny organisation med ansvar for koncernens mad- og drikkevirksomhed. Målet er at udvikle den eksisterende mad- og barvirksomhed og finde nye innovative metoder, så virksomhedens hoteller kan gå forrest i udviklingen af nye, bæredygtige og frem for alt gode gæsteoplevelser, skriver kæden i en pressemeddelelse.

Efter en søgning efter "de bedste i branchen" er organisationen nu blevet tilført en masse viden og erfaringer:

- Jeg har en klar opgave i at skabe Nordens bedste og mest innovative organisation for bæredygtige mad- og drikkeoplevelser. Jeg har ledt i hele Norden efter de bedste mennesker, som sammen med mig skal levere på dette mål. Nu hvor organisationen er på plads, er jeg virkelig glad, og sammen er vi klar til at smøge ærmerne op og komme i gang med arbejdet, siger Fredrik Blomberg, kædens Director of Food & Beverage.

Blandt de udfordringer, den nye organisation skal tackle, findes både opgaven med at lokke flere til branchen for at sikre kompetenceopbygningen, og også at udvikle menuerne, så man giver gæsterne oplevelser, der er gode for både maven og miljøet.

- Vi er udfordrede fra start, og det, synes jeg, er både sjovt og motiverende. Mad og drikke er et vitalt aspekt, der afgør, hvor gæsterne vælger at bo og placere møder og konferencer. Inden for madtendenser ser vi allerede i dag, at bæredygtighed er en oplagt nøgle til succes, og det vil kun gå frem, siger Fredrik Blomberg.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Ti Trin Ned svæver i Michelin-uvished

Sponsoraftale: Dansk Cater skal forkæle Kokkelandsholdet

Succes: Kriseramt delicafé blev til netbutik

Stor fastfoodkæde tjener igen penge

Nye chefer klar til Kokkelandsholdet

Hotelkæde satser stort på bæredygtige madoplevelser

Nyhedsbrev

Conveniencekæde har købt Maaltidet

Stor frokostleverandør bliver en del af Homemate

Online Avis Arkiv

Nyt kaffekoncept i Aalborg: Her koster alt en 20'er

1

Brandærgerligt: Restaurant lukkede med fuld ordrebog

Just Eat begyndte året med rekord

Foodservice Forum ønsker glædelig jul og godt nytår

Foodservice Forum holder ferielukket til 7. januar. Nyhedsbrevet udkommer igen tirsdag 8. januar 2019.

Ny toprestaurant vil tilbyde 50 serveringer til gæsterne

Sygehuskøkken i Thisted hædret med pris

Afstemning: Her er Danmarks bedste takeaway

Cateringfirma overtager kantinedrift

Aalborg får ny vegetarrestaurant

Sticks'n'Sushi vil have 100 restauranter

Jespers Torvekøkken vokser videre

Catering-virksomheden driver nu 33 kantiner

Dagrofa kaster penge efter S-Engros

Fingerbetaling bliver permanent i CBS-kantiner

Investeringer: Hanegal halverer overskuddet

Fødevarevirksomheden er nu gearet til mere vækst

Skummer fløden af bedre mad og flere oplevelser

Jysk restaurant har ikke noget menukort

Køkkenmedarbejdere i total forvandling

1

Avis: Domino's udnytter smuthul til at slette smileyrapporter

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Må du genbruge dine stregkoder?

Kære kunde/samarbejdspartner

JEROS hos Orkla Kims

7,5 mio. kr. mere til innovation i sjællandske fødevare SMV´er

Fair Betalingsfrist - Vi har brug for dig!

Glædelig jul fra JEROS A/S

Ny projektleder ved DTU Center for Hygiejnisk Design

Rengøringsteknikker, hygiejnisk design og best practice i industriel hygiejne

Pallekar, plastkar og bigbox

Speed dating mellem virksomheder og forskere resulterer i fødevareinnovation

Mange muligheder for at se JEROS produkter verden rundt

Teknologi til forbedring af forretning i fødevarebranchen

Hurtig og effektiv rengøring af vægtskåle

JEROS opdatere deres velkendte kassevasker

JEROS A/S på FoodTech 2018

Nedtælling til FoodTech 2018 er begyndt

Superbrugsen i Ørbæk øger salg af pølser med 35% ved køb af ny røgovn

Bliv klogere på digitalisering og E-handel

Sikkerdigital.dk skal styrke virksomheders IT-sikkerhed

Stærk forskning og viden bliver til gavn for samfundet

Restaurant Grøds forventninger til et samarbejde med DTU

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voks...

Stor interesse for robotter til fødevareindustrien

Slagter Kirkeby går op i røg

ButiksKompagniet er hovedsponsor for Byens Bedste i Aarhus

Send til en kollega

0.128