23948sdkhjf

Aalborg får ny vegetarrestaurant

| Af Anne Helene Thomsen, Nordjyske | Tip redaktionen om en historie

"Helt og aldeles upolitisk i forhold til vegetar vs. veganer"

Det kan nok ikke gå helt galt, når en mesterkok, hans stab, en veggie-værtinde og en veganer står bag en ny restaurant.

Optimismen hos holdet er med andre ord lige så sprød som den gulerod, der udgør i´et i navnet by tabu ubat veggie, og som er navnet på en ny vegetarrestaurant på adressen Vesterå 5, der slår dørene op første gang 17. januar.

“Ubat” er naturligvis Tabu stavet bagfra, og det er Michael “Miv“ Pedersen og ejerkredsen, kendt fra Restaurant Tabu og søsterrestauranterne CANblau Tapasbar, SlagterBørsen og Restaurant Glashuset, der står bag den nye restaurant.

Restauranten, der flytter ind i de lokaler, hvor Café Bonden tidligere holdt til, vil primært være et vegetarisk køkken, men der vil også være fire til fem retter, der er målrettet restaurantens veganske gæster.

Til gengæld er By tabu ubat veggies vigtigste dogme at forholde sig helt og aldeles upolitisk i forhold til vegetar vs. veganer, understreger Michael “Miv” Pedersen.

– By Tabu ubat veggie kommer til at arbejde med grøntsager, frugter, mejeriprodukter, kerner, nødder og bælgfrugter fra nicheleverandørerne, forklarer han.

Restauranten kommer ikke til at registrere sig som økologisk.

– Vi vil til enhver tid søge økologiske og biodynamiske produkter. Økologi, biodynamik og bæredygtighed er et dogme, en pligtegenskab, forklarer Michael “Miv“ Pedersen.

Med sig har Michael “Miv” Pedersen Luise Bukh, der er opvokset i et selvforsynende friluftslandbrug, er vegetar, tidligere vegetarisk kok og vant til at arbejde sammen med Michael “Miv“ Pedersen.

Med på holdet er også Simone Jespersen, der er veganer og kendt for sin blog af samme navn.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Milliardær har brugt 65 millioner på ny toprestaurant

"Formidabel" hovedret gav sejr i Sol over Gudhjem

Stort madfirma må skrue ned

Kæmpeinvestering skal løfte takeaway-komet

Succesrig kødduo har tjent 100 millioner

Vaffelbaroner har fart på

Nyhedsbrev

Morgenmad: Kendt københavnerhotel klar med verdensnyhed

Farvestoffer i maden gav bøde til takeaway-restaurant

Hard Rock hårdt ramt på pengekassen

Fazer Food Services solgt i milliardhandel

Madhus mistede kontrakt: Nu er overskuddet dykket

Ung kok forpagter gammel kro

Cateringfirma dropper lille køkken

Convenience: 7-Eleven Danmark kåret som verdens bedste

Flammen i styrtdyk: Dårligste resultat i 10 år

Direktørfyring med til at trække ned

Dansk fastfoodkæde tjener igen penge

Hvor ligger Danmarks bedste kantine?

Storkøkkener: Hørkram beholder kæmpestort udbud

Ny kaffebar sælger kaffe til en 10'er - bliver svinet til af konkurrent

Tidligere cafékonge skal i fængsel for bedrageri

Joe & The Juice rundede milliarden - men nye juicebarer medførte millionunderskud

Video-snak: Too Good To Go taler om teknologi

Ny dysfagi-menu med madder: Nu får Esther samme oplevelse som de andre beboere

Syv københavnske plejehjem har i et par måneder haft en ny menu med dysfagi-smørrebrød på frokostbordene

Kantinevirksomhed opruster med nye chefprofiler

Seminar: Sådan måler man madspild

Danskere er Nordens bedste tjenerelever

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Vind et biografgavekort i GS1 Denmarks sommerquiz

Til lykke med svendebrevet

Blockchain - Veldokumenteret vej fra jord til bord

Til lykke med svendebrevet

Glade elever nu med svendebrev

Blockchain

Tid til at stoppe wardrobing

Medlem af GS1Trade Sync? Få en komplet billedpakke med marketing- og planogramfotos for kun 100 kr

Kvalitet og smag frem for alt

Nye efterårshold på Ejerlederuddannelsen

Veldokumenteret vej fra jord til bord

Medlemsdag i Odense for alle GS1 medlemmer

Test dig selv: Hvor meget ved du om plast og bæredygtighed?

Sommerskole sætter fokus på entreprenørskab

Isdiske til sommerens varme dage

Fish'n Chips - Chip Shop roll

Kan plast forhindre madspild?

Moderne røgeovn giver bedre arbejdsgange

Hvorfor sorterer vi ikke i kantinen, når vi gør derhjemme?

Sæson for sommerbuk

Udvikling af nye fødevarer - handler også om hvordan de skal produceres - o...

Kom til DTU Fødevareinstituttets fødselsdag den 11. juni 2019

Virksomheder opnår bedre resultater med skræddersyet digital markedsføring

Åbne systemer er butikkernes allierede i betalingskrigen  

Jeros a/s på IFFA 2019

Send til en kollega

0.138