23948sdkhjf

Aalborg får ny vegetarrestaurant

| Af Anne Helene Thomsen, Nordjyske | Tip redaktionen om en historie

"Helt og aldeles upolitisk i forhold til vegetar vs. veganer"

Det kan nok ikke gå helt galt, når en mesterkok, hans stab, en veggie-værtinde og en veganer står bag en ny restaurant.

Optimismen hos holdet er med andre ord lige så sprød som den gulerod, der udgør i´et i navnet by tabu ubat veggie, og som er navnet på en ny vegetarrestaurant på adressen Vesterå 5, der slår dørene op første gang 17. januar.

“Ubat” er naturligvis Tabu stavet bagfra, og det er Michael “Miv“ Pedersen og ejerkredsen, kendt fra Restaurant Tabu og søsterrestauranterne CANblau Tapasbar, SlagterBørsen og Restaurant Glashuset, der står bag den nye restaurant.

Restauranten, der flytter ind i de lokaler, hvor Café Bonden tidligere holdt til, vil primært være et vegetarisk køkken, men der vil også være fire til fem retter, der er målrettet restaurantens veganske gæster.

Til gengæld er By tabu ubat veggies vigtigste dogme at forholde sig helt og aldeles upolitisk i forhold til vegetar vs. veganer, understreger Michael “Miv” Pedersen.

– By Tabu ubat veggie kommer til at arbejde med grøntsager, frugter, mejeriprodukter, kerner, nødder og bælgfrugter fra nicheleverandørerne, forklarer han.

Restauranten kommer ikke til at registrere sig som økologisk.

– Vi vil til enhver tid søge økologiske og biodynamiske produkter. Økologi, biodynamik og bæredygtighed er et dogme, en pligtegenskab, forklarer Michael “Miv“ Pedersen.

Med sig har Michael “Miv” Pedersen Luise Bukh, der er opvokset i et selvforsynende friluftslandbrug, er vegetar, tidligere vegetarisk kok og vant til at arbejde sammen med Michael “Miv“ Pedersen.

Med på holdet er også Simone Jespersen, der er veganer og kendt for sin blog af samme navn.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Scandic tilbyder jobgaranti – vil fordoble antallet af elever

Arctic Group skal sælge økologiske fødevarer til ny, islandsk butikskæde

Historisk spisested i Mariager lukker og slukker

Ny, dansk mad-app vil indtage Norden

Nyt cafékoncept: Hotdogs og kartofler

Frankies Pizza rykker til Jylland

Nyhedsbrev

"Undren": Cateringfirma skifter navn

Online Avis Arkiv

Her er Danmarks nye kokke på Cateringlandsholdet

Restauratør venter bare på at gå konkurs

Pizzeria lukket efter mistanke om rotter

1

Succes: Cateringfirma overtager igen en kantine

Kendt Aalborg-restaurant lukker

Nye tal: professionelle køkkener stadig varme på økologi og vegetarrettter

Kantineændring: Nu må medarbejderne ikke mere lade kaffekopperne stå

Ny restaurant: Her kan man spise i en trægynge

Feriepark klar med bæredygtig naturrestaurant

Planteslagteri udfordrer kødindustrien

Catering-firma åbner restaurant i København

Brødrene Price overtager Blomsterbergs konditori

Jysk café har fundet en cateringniche

Fynske restauranter vil lokke gastroturister til

Gourmet-kok i spidsen for kommunal madservice

Makkerpar overtager to spisesteder

Aarhus løb med titlen som Danmarks Bedste Bøfsandwich

Sunset Boulevard rykker ind i Lalandia

Just Eat begyndte året med rekord

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Sous vide produktion med integreret sikkerhedsberegner

Intelligent sous vide-udstyr giver mere sikre fødevarer

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for din kunder

Velkommen til vores køberdatabase "Søgeagenten"

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

RollDolly fra DT Rullecontainer

White rock FR – Hygiejnisk og hårdfør vægbeklædning til storkøkkener, restauranter, vådrum m.v.

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Er din virksomhed forberedt på en hård Brexit?

Stregkoder skaber stadig problemer i butikkerne

Få eksportrådgivning der skaber succes i din virksomhed på bare et år?

Røgeovnen, der betalte sig selv

Udnytter din virksomhed fordelene ved frihandel?

Forstærkning til vores CC Gulves projektlederteam

Hygiejnisk design er afgørende for god fødevaresikkerhed og effektiv kvalitetsstyring

Efteruddannelse - find vej gennem junglen

Hygiejnisk design er afgørende for god fødevaresikkerhed og effektiv kvalitetsstyring

Grundkursus i hygiejnisk design med fokus på maskiner og udstyr

299 unge og voksne i Horsens kommer travle virksomheder til undsætning

Løft dine medarbejderes niveau i engelsk og styrk din virksomhed

Test af hygiejnisk design giver højere fødevaresikkerhed

Må du genbruge dine stregkoder?

Kære kunde/samarbejdspartner

Send til en kollega

0.123