23948sdkhjf

Aalborg får ny vegetarrestaurant

| Af Anne Helene Thomsen, Nordjyske | Tip redaktionen om en historie

"Helt og aldeles upolitisk i forhold til vegetar vs. veganer"

Det kan nok ikke gå helt galt, når en mesterkok, hans stab, en veggie-værtinde og en veganer står bag en ny restaurant.

Optimismen hos holdet er med andre ord lige så sprød som den gulerod, der udgør i´et i navnet by tabu ubat veggie, og som er navnet på en ny vegetarrestaurant på adressen Vesterå 5, der slår dørene op første gang 17. januar.

“Ubat” er naturligvis Tabu stavet bagfra, og det er Michael “Miv“ Pedersen og ejerkredsen, kendt fra Restaurant Tabu og søsterrestauranterne CANblau Tapasbar, SlagterBørsen og Restaurant Glashuset, der står bag den nye restaurant.

Restauranten, der flytter ind i de lokaler, hvor Café Bonden tidligere holdt til, vil primært være et vegetarisk køkken, men der vil også være fire til fem retter, der er målrettet restaurantens veganske gæster.

Til gengæld er By tabu ubat veggies vigtigste dogme at forholde sig helt og aldeles upolitisk i forhold til vegetar vs. veganer, understreger Michael “Miv” Pedersen.

– By Tabu ubat veggie kommer til at arbejde med grøntsager, frugter, mejeriprodukter, kerner, nødder og bælgfrugter fra nicheleverandørerne, forklarer han.

Restauranten kommer ikke til at registrere sig som økologisk.

– Vi vil til enhver tid søge økologiske og biodynamiske produkter. Økologi, biodynamik og bæredygtighed er et dogme, en pligtegenskab, forklarer Michael “Miv“ Pedersen.

Med sig har Michael “Miv” Pedersen Luise Bukh, der er opvokset i et selvforsynende friluftslandbrug, er vegetar, tidligere vegetarisk kok og vant til at arbejde sammen med Michael “Miv“ Pedersen.

Med på holdet er også Simone Jespersen, der er veganer og kendt for sin blog af samme navn.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Nordjysk gårdmejeri skal levere wauw-ost til stort flyselskab

Lufthavnscafé byder sig til med ældremad

Opkøb: Geia Food bliver endnu større

Geia Food passerer halvanden milliard i omsætning

Seminar: Sådan måler man madspild

Kokkeelever tryllede i køkkenet på plejecenter

Nyhedsbrev

Måltidskassefima: Nu kan vi udradere øv-retter

Jensens Bøfhus præsenterer sorte tal, men er stadig voldsomt presset

25 nye medarbejdere på vej til fabrik i Struer

Too Good To Go kåret: Europas hotteste vækstvirksomhed

Frokost.dk skifter både navn og koncept

Efter kun et år: Top-restaurant fritstiller køkkenchef

Michelin-ambitioner slået tilbage efter fritstillelsen af køkkenchef, som var udset til at skaffe stjerner til Nordjylland

Madklubben-stifter på vej med ny buffetkæde

Grillkrig: Restaurant Flammen angriber Ilden

Ilden-ejere afviser Flammen-kritik

Her er restaurationsbranchens 12 allerrigeste

Kokkelandsholdet og Tjenerlandsholdet slår pjalterne sammen

Danskere er Nordens bedste tjenerelever

- Spis på landets bedste restauranter og støt børn ramt af kræft

TV-ramt restaurant klarer sig uden direktør

Nyt kantinekneb: Nu skal maden vejes, når tallerkenen skrabes ren

Sandwichimperium sparer sig til succes: Nu tager de ikke telefonen længere

En af Nordjyllands største sandwichkæder har fundet nye måder at tjene penge på

Verdens mindste restaurant klar i København

Skagenfood: Salget steg, men overskuddet faldt

Medie: Dagrofa har tabt over 600 millioner

- Det koster at rydde op, siger ny topchef

Sushi-kæde lukkede for at redde havet

Restaurant vil være selvforsynende

Restaurant gemte kontrolrapport bag stor plante

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Fish'n Chips - Chip Shop roll

Kan plast forhindre madspild?

Moderne røgeovn giver bedre arbejdsgange

Hvorfor sorterer vi ikke i kantinen, når vi gør derhjemme?

Sæson for sommerbuk

Udvikling af nye fødevarer - handler også om hvordan de skal produceres - og udstyr rengøres!

Kom til DTU Fødevareinstituttets fødselsdag den 11. juni 2019

Virksomheder opnår bedre resultater med skræddersyet digital markedsføring

Åbne systemer er butikkernes allierede i betalingskrigen  

Jeros a/s på IFFA 2019

Konference om svindbekæmpelse i København i juni

Jeros a/s deltager på IFFA 2019

Ind med verdensmål – ud med madspild

JEROS A/S årets modtager af nyoprettet praktikpladspris på Fyn

Se vores store udvalg i specialstøvsugere

Nye Kokke og Cater

Til lykke med svendebrevet

Det går godt i Ørbæk

Fødevaresikkerheden kan meget let være udfordret i kantiner og storkøkkener!

Politikere på besøg hos RPC Superfos: Ja tak til en mere nuanceret plastdebat

Logistik på hjul kan lette mange processer for kædebutikkerne

RPC Superfos modtager CSR-certifikat fra Randers kommune

JEROS A/S udråbt som Årets virksomhed 2018 i Faaborg Midtfyn kommune

JEROS A/S på Internorga 2019

FKM uden kompromis

Send til en kollega

0.128