23948sdkhjf

Aalborg får ny vegetarrestaurant

| Af Anne Helene Thomsen, Nordjyske | Tip redaktionen om en historie

"Helt og aldeles upolitisk i forhold til vegetar vs. veganer"

Det kan nok ikke gå helt galt, når en mesterkok, hans stab, en veggie-værtinde og en veganer står bag en ny restaurant.

Optimismen hos holdet er med andre ord lige så sprød som den gulerod, der udgør i´et i navnet by tabu ubat veggie, og som er navnet på en ny vegetarrestaurant på adressen Vesterå 5, der slår dørene op første gang 17. januar.

“Ubat” er naturligvis Tabu stavet bagfra, og det er Michael “Miv“ Pedersen og ejerkredsen, kendt fra Restaurant Tabu og søsterrestauranterne CANblau Tapasbar, SlagterBørsen og Restaurant Glashuset, der står bag den nye restaurant.

Restauranten, der flytter ind i de lokaler, hvor Café Bonden tidligere holdt til, vil primært være et vegetarisk køkken, men der vil også være fire til fem retter, der er målrettet restaurantens veganske gæster.

Til gengæld er By tabu ubat veggies vigtigste dogme at forholde sig helt og aldeles upolitisk i forhold til vegetar vs. veganer, understreger Michael “Miv” Pedersen.

– By Tabu ubat veggie kommer til at arbejde med grøntsager, frugter, mejeriprodukter, kerner, nødder og bælgfrugter fra nicheleverandørerne, forklarer han.

Restauranten kommer ikke til at registrere sig som økologisk.

– Vi vil til enhver tid søge økologiske og biodynamiske produkter. Økologi, biodynamik og bæredygtighed er et dogme, en pligtegenskab, forklarer Michael “Miv“ Pedersen.

Med sig har Michael “Miv” Pedersen Luise Bukh, der er opvokset i et selvforsynende friluftslandbrug, er vegetar, tidligere vegetarisk kok og vant til at arbejde sammen med Michael “Miv“ Pedersen.

Med på holdet er også Simone Jespersen, der er veganer og kendt for sin blog af samme navn.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Afstemning: Her er Danmarks bedste takeaway

Cateringfirma overtager kantinedrift

Aalborg får ny vegetarrestaurant

Sticks'n'Sushi vil have 100 restauranter

Jespers Torvekøkken vokser videre

Catering-virksomheden driver nu 33 kantiner

Dagrofa kaster penge efter S-Engros

Nyhedsbrev

Fingerbetaling bliver permanent i CBS-kantiner

Online Avis Arkiv

Investeringer: Hanegal halverer overskuddet

Fødevarevirksomheden er nu gearet til mere vækst

Skummer fløden af bedre mad og flere oplevelser

Jysk restaurant har ikke noget menukort

Køkkenmedarbejdere i total forvandling

1

Danske kokke henter VM-guld til Danmark

1

Letz Sushi går nye, ansvarlige veje

Suppenørd klar med nyt koncept

Danske kokke har øget fokus på energiforbruget

10 kokke klar til finalen i Årets Kok

Trykket stemning i kommunalt køkken

1

Avis: Domino's udnytter smuthul til at slette smileyrapporter

Restauranter og hoteller må slås om elever

Easyfood-direktør: Den nemmeste del er at udvikle et nyt produkt

Konkurrencekraften ryger, hvis der ikke følger en effektiv produktion med, siger Flemming Paasch

Historisk restaurant lukker efter strid om tag

Restaurant-forpagtere giver op efter otte måneder

Ejer: De manglede måske de faglige kompetencer

Danmarks bedste kantine: Vi tager de unge seriøst

- Det er i grunden et simpelt miljø, siger køkkenchefen

Køkkenleder fortsætter i Elbokøkkenet

Ti Trin Ned bliver afløst af pizzeria

Michelin-kokke konkurrerer på Als

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Ny projektleder ved DTU Center for Hygiejnisk Design

Rengøringsteknikker, hygiejnisk design og best practice i industriel hygiejne

Pallekar, plastkar og bigbox

Speed dating mellem virksomheder og forskere resulterer i fødevareinnovation

Mange muligheder for at se JEROS produkter verden rundt

Teknologi til forbedring af forretning i fødevarebranchen

Hurtig og effektiv rengøring af vægtskåle

JEROS opdatere deres velkendte kassevasker

JEROS A/S på FoodTech 2018

Nedtælling til FoodTech 2018 er begyndt

Superbrugsen i Ørbæk øger salg af pølser med 35% ved køb af ny røgovn

Bliv klogere på digitalisering og E-handel

Sikkerdigital.dk skal styrke virksomheders IT-sikkerhed

Stærk forskning og viden bliver til gavn for samfundet

Restaurant Grøds forventninger til et samarbejde med DTU

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voksende fødevaremarked?

Stor interesse for robotter til fødevareindustrien

Slagter Kirkeby går op i røg

ButiksKompagniet er hovedsponsor for Byens Bedste i Aarhus

Hvem ringer du til når branden er slukket?

PEASE - god mad fra ærten

Scanpack 2018: Fokus på plast og bæredygtighed

Gamst Blomster åbner ny butik på Lyngby Hovedgade

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voks...

Fødevarer i fokus på teknologitopmøde

Send til en kollega

0.166