23948sdkhjf

Afstemning: Her er Danmarks bedste takeaway

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Københavner-restaurant løb med årets titel

I forbindelse med Danish Take Away Awards 2018 har danskerne været ved de digitale stemmeurner for at finde ud af, hvem der laver landets bedste takeaway. Resultatet blev, at det gør Burger Palace fra København, som dermed nu kan kalde sig “Danmarks bedste takeaway-restaurant 2018”.

Burger Palace vandt meget naturligt også titrlen som “Region Hovedstadens bedste takeaway-restaurant”, og dermed kunne indehaver Sercan Deniz Yücel tage hjem med i alt 25.000 kroner - 20.000 for "den store" titel og 5.000 for regions-sejren.

Men det er som regel ikke kontantpræmien, der har den største betydning, lyder det fra Carsten Boldt, admimistrerende direktør hos Just Eat, som er initiativtager bag Danish Take Away Awards.

- Anerkendelsen fra kunderne betyder meget for de enkelte restauranter. Takeaway-restauranterne lever af gode anbefalinger, og at vinde titlen som “Danmarks bedste takeaway-restaurant” er nok den største anbefaling, man kan få. Burger Palace har eksisteret i mange år og er kendt som en klassiker indenfor takeaway, og vi har længe vidst, at det var en af danskernes favoritter. Derfor glæder det os også at se, at de i år kan stille sig øverst på sejrsskamlen, siger han.

Det er tredje år i træk, at Danish Take Away Awards hylder de danske takeaway-restauranter gennem en national afstemning og efterfølgende awardshow. I år er der blevet indgivet mere end 30.000 stemmer ved Danish Take Away Awards, hvilket er en fordobling af stemmetallet i forhold til sidste år.

De regionale vindere ved Danish Take Away Awards 2018:
Region Hovedstaden: Burger Palace
Region Nordjylland: Kastet Grill & Burger
Region Midtjylland: Restaurant Pizzaria Italiano
Region Syddanmark: Chaps Pizza
Region Sydsjælland: Torino Pizzaria & Grillhouse
Region Nordsjælland: Mamma Rosa

De øvrige vindere ved Danish Take Away Awards 2018:

Årets kæderestaurant: Gorm's Pizza
Årets takeaway-trend: California Kitchen
Årets familiefavorit: Restaurant Bone's
Årets bæredygtige restaurant: Souls
Årets SoMe-restaurant: Grillen Burgerbar
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Milliardær har brugt 65 millioner på ny toprestaurant

"Formidabel" hovedret gav sejr i Sol over Gudhjem

Stort madfirma må skrue ned

Kæmpeinvestering skal løfte takeaway-komet

Succesrig kødduo har tjent 100 millioner

Vaffelbaroner har fart på

Nyhedsbrev

Morgenmad: Kendt københavnerhotel klar med verdensnyhed

Farvestoffer i maden gav bøde til takeaway-restaurant

Hard Rock hårdt ramt på pengekassen

Fazer Food Services solgt i milliardhandel

Madhus mistede kontrakt: Nu er overskuddet dykket

Ung kok forpagter gammel kro

Cateringfirma dropper lille køkken

Convenience: 7-Eleven Danmark kåret som verdens bedste

Flammen i styrtdyk: Dårligste resultat i 10 år

Direktørfyring med til at trække ned

Dansk fastfoodkæde tjener igen penge

Hvor ligger Danmarks bedste kantine?

Storkøkkener: Hørkram beholder kæmpestort udbud

Ny kaffebar sælger kaffe til en 10'er - bliver svinet til af konkurrent

Tidligere cafékonge skal i fængsel for bedrageri

Joe & The Juice rundede milliarden - men nye juicebarer medførte millionunderskud

Video-snak: Too Good To Go taler om teknologi

Ny dysfagi-menu med madder: Nu får Esther samme oplevelse som de andre beboere

Syv københavnske plejehjem har i et par måneder haft en ny menu med dysfagi-smørrebrød på frokostbordene

Kantinevirksomhed opruster med nye chefprofiler

Seminar: Sådan måler man madspild

Danskere er Nordens bedste tjenerelever

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Nemt overblik over alle myndighedskrav med Akustikguiden

Forhandlere søges!

Bip-bip Hurra: GS1-stregkoden har fødselsdag

Plastbøtte til mikrobølgeovn kan mindske madspild

Vind et biografgavekort i GS1 Denmarks sommerquiz

Til lykke med svendebrevet

Blockchain - Veldokumenteret vej fra jord til bord

Til lykke med svendebrevet

Glade elever nu med svendebrev

Blockchain

Tid til at stoppe wardrobing

Medlem af GS1Trade Sync? Få en komplet billedpakke med marketing- og planogramfotos for kun 100 kr

Kvalitet og smag frem for alt

Nye efterårshold på Ejerlederuddannelsen

Veldokumenteret vej fra jord til bord

Medlemsdag i Odense for alle GS1 medlemmer

Test dig selv: Hvor meget ved du om plast og bæredygtighed?

Sommerskole sætter fokus på entreprenørskab

Isdiske til sommerens varme dage

Fish'n Chips - Chip Shop roll

Kan plast forhindre madspild?

Moderne røgeovn giver bedre arbejdsgange

Hvorfor sorterer vi ikke i kantinen, når vi gør derhjemme?

Sæson for sommerbuk

Udvikling af nye fødevarer - handler også om hvordan de skal produceres - o...

Send til en kollega

0.119