23948sdkhjf

Afstemning: Her er Danmarks bedste takeaway

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Københavner-restaurant løb med årets titel

I forbindelse med Danish Take Away Awards 2018 har danskerne været ved de digitale stemmeurner for at finde ud af, hvem der laver landets bedste takeaway. Resultatet blev, at det gør Burger Palace fra København, som dermed nu kan kalde sig “Danmarks bedste takeaway-restaurant 2018”.

Burger Palace vandt meget naturligt også titrlen som “Region Hovedstadens bedste takeaway-restaurant”, og dermed kunne indehaver Sercan Deniz Yücel tage hjem med i alt 25.000 kroner - 20.000 for "den store" titel og 5.000 for regions-sejren.

Men det er som regel ikke kontantpræmien, der har den største betydning, lyder det fra Carsten Boldt, admimistrerende direktør hos Just Eat, som er initiativtager bag Danish Take Away Awards.

- Anerkendelsen fra kunderne betyder meget for de enkelte restauranter. Takeaway-restauranterne lever af gode anbefalinger, og at vinde titlen som “Danmarks bedste takeaway-restaurant” er nok den største anbefaling, man kan få. Burger Palace har eksisteret i mange år og er kendt som en klassiker indenfor takeaway, og vi har længe vidst, at det var en af danskernes favoritter. Derfor glæder det os også at se, at de i år kan stille sig øverst på sejrsskamlen, siger han.

Det er tredje år i træk, at Danish Take Away Awards hylder de danske takeaway-restauranter gennem en national afstemning og efterfølgende awardshow. I år er der blevet indgivet mere end 30.000 stemmer ved Danish Take Away Awards, hvilket er en fordobling af stemmetallet i forhold til sidste år.

De regionale vindere ved Danish Take Away Awards 2018:
Region Hovedstaden: Burger Palace
Region Nordjylland: Kastet Grill & Burger
Region Midtjylland: Restaurant Pizzaria Italiano
Region Syddanmark: Chaps Pizza
Region Sydsjælland: Torino Pizzaria & Grillhouse
Region Nordsjælland: Mamma Rosa

De øvrige vindere ved Danish Take Away Awards 2018:

Årets kæderestaurant: Gorm's Pizza
Årets takeaway-trend: California Kitchen
Årets familiefavorit: Restaurant Bone's
Årets bæredygtige restaurant: Souls
Årets SoMe-restaurant: Grillen Burgerbar
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Ti Trin Ned svæver i Michelin-uvished

Sponsoraftale: Dansk Cater skal forkæle Kokkelandsholdet

Succes: Kriseramt delicafé blev til netbutik

Stor fastfoodkæde tjener igen penge

Nye chefer klar til Kokkelandsholdet

Hotelkæde satser stort på bæredygtige madoplevelser

Nyhedsbrev

Conveniencekæde har købt Maaltidet

Stor frokostleverandør bliver en del af Homemate

Online Avis Arkiv

Nyt kaffekoncept i Aalborg: Her koster alt en 20'er

1

Brandærgerligt: Restaurant lukkede med fuld ordrebog

Just Eat begyndte året med rekord

Foodservice Forum ønsker glædelig jul og godt nytår

Foodservice Forum holder ferielukket til 7. januar. Nyhedsbrevet udkommer igen tirsdag 8. januar 2019.

Ny toprestaurant vil tilbyde 50 serveringer til gæsterne

Sygehuskøkken i Thisted hædret med pris

Afstemning: Her er Danmarks bedste takeaway

Cateringfirma overtager kantinedrift

Aalborg får ny vegetarrestaurant

Sticks'n'Sushi vil have 100 restauranter

Jespers Torvekøkken vokser videre

Catering-virksomheden driver nu 33 kantiner

Dagrofa kaster penge efter S-Engros

Fingerbetaling bliver permanent i CBS-kantiner

Investeringer: Hanegal halverer overskuddet

Fødevarevirksomheden er nu gearet til mere vækst

Skummer fløden af bedre mad og flere oplevelser

Jysk restaurant har ikke noget menukort

Køkkenmedarbejdere i total forvandling

1

Avis: Domino's udnytter smuthul til at slette smileyrapporter

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Må du genbruge dine stregkoder?

Kære kunde/samarbejdspartner

JEROS hos Orkla Kims

7,5 mio. kr. mere til innovation i sjællandske fødevare SMV´er

Fair Betalingsfrist - Vi har brug for dig!

Glædelig jul fra JEROS A/S

Ny projektleder ved DTU Center for Hygiejnisk Design

Rengøringsteknikker, hygiejnisk design og best practice i industriel hygiejne

Pallekar, plastkar og bigbox

Speed dating mellem virksomheder og forskere resulterer i fødevareinnovation

Mange muligheder for at se JEROS produkter verden rundt

Teknologi til forbedring af forretning i fødevarebranchen

Hurtig og effektiv rengøring af vægtskåle

JEROS opdatere deres velkendte kassevasker

JEROS A/S på FoodTech 2018

Nedtælling til FoodTech 2018 er begyndt

Superbrugsen i Ørbæk øger salg af pølser med 35% ved køb af ny røgovn

Bliv klogere på digitalisering og E-handel

Sikkerdigital.dk skal styrke virksomheders IT-sikkerhed

Stærk forskning og viden bliver til gavn for samfundet

Restaurant Grøds forventninger til et samarbejde med DTU

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voks...

Stor interesse for robotter til fødevareindustrien

Slagter Kirkeby går op i røg

ButiksKompagniet er hovedsponsor for Byens Bedste i Aarhus

Send til en kollega

0.101