23948sdkhjf

Afstemning: Her er Danmarks bedste takeaway

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Københavner-restaurant løb med årets titel

I forbindelse med Danish Take Away Awards 2018 har danskerne været ved de digitale stemmeurner for at finde ud af, hvem der laver landets bedste takeaway. Resultatet blev, at det gør Burger Palace fra København, som dermed nu kan kalde sig “Danmarks bedste takeaway-restaurant 2018”.

Burger Palace vandt meget naturligt også titrlen som “Region Hovedstadens bedste takeaway-restaurant”, og dermed kunne indehaver Sercan Deniz Yücel tage hjem med i alt 25.000 kroner - 20.000 for "den store" titel og 5.000 for regions-sejren.

Men det er som regel ikke kontantpræmien, der har den største betydning, lyder det fra Carsten Boldt, admimistrerende direktør hos Just Eat, som er initiativtager bag Danish Take Away Awards.

- Anerkendelsen fra kunderne betyder meget for de enkelte restauranter. Takeaway-restauranterne lever af gode anbefalinger, og at vinde titlen som “Danmarks bedste takeaway-restaurant” er nok den største anbefaling, man kan få. Burger Palace har eksisteret i mange år og er kendt som en klassiker indenfor takeaway, og vi har længe vidst, at det var en af danskernes favoritter. Derfor glæder det os også at se, at de i år kan stille sig øverst på sejrsskamlen, siger han.

Det er tredje år i træk, at Danish Take Away Awards hylder de danske takeaway-restauranter gennem en national afstemning og efterfølgende awardshow. I år er der blevet indgivet mere end 30.000 stemmer ved Danish Take Away Awards, hvilket er en fordobling af stemmetallet i forhold til sidste år.

De regionale vindere ved Danish Take Away Awards 2018:
Region Hovedstaden: Burger Palace
Region Nordjylland: Kastet Grill & Burger
Region Midtjylland: Restaurant Pizzaria Italiano
Region Syddanmark: Chaps Pizza
Region Sydsjælland: Torino Pizzaria & Grillhouse
Region Nordsjælland: Mamma Rosa

De øvrige vindere ved Danish Take Away Awards 2018:

Årets kæderestaurant: Gorm's Pizza
Årets takeaway-trend: California Kitchen
Årets familiefavorit: Restaurant Bone's
Årets bæredygtige restaurant: Souls
Årets SoMe-restaurant: Grillen Burgerbar
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Hospitalskøkken har hakket 50 procent af madspildet

Cateringbranchen opruster med ny forening

"Dansk Kalv" skal være bæredygtig

Scandic skal bruge 700 nye medarbejdere

Kadeau vil sælge smørrebrød ved Hammershus

Flere og flere vælger madordning frem for madpakken

Nyhedsbrev

Sommer: Bone's fik mindste plus siden 2003

Online Avis Arkiv

Wellendorf ny holdkaptajn for kokkelandsholdet

Casper Christensen satser på måltidskasser

Ny ejer måske på vej til Domino's

Restaurantkæde køber hotel midt i København

Ældremaden hitter i Randers

Just Eat vokser voldsomt: 221 millioner ordrer på et år

Aalborg-restauranter fusionerer: Køkkenchef stopper

Fødevarestyrelsen klar med 18 kontrolkampagner

Domino's Pizza drejer nøglen om i Danmark

Ny cateringboss: Vil kunden ha' øko, prøver vi at skaffe det

AB Caterings direktør har kig på samarbejde

Se billederne: Cateringbranchen i hopla

5.000 gæster ville se på mulighederne

Erfarne cateringfolk har overtaget Hotel Møen

Retssag: Cafékæde tabte navnestrid

Ny portal vil hjælpe amatørkokke med at sælge delemad

Nordjysk cateringmesse får økologisk univers

Scandic tilbyder jobgaranti – vil fordoble antallet af elever

Arctic Group skal sælge økologiske fødevarer til ny, islandsk butikskæde

Frankies Pizza rykker til Jylland

Her er Danmarks nye kokke på Cateringlandsholdet

Pizzeria lukket efter mistanke om rotter

Makkerpar overtager to spisesteder

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Logistik på hjul kan lette mange processer for kædebutikkerne

RPC Superfos modtager CSR-certifikat fra Randers kommune

JEROS A/S udråbt som Årets virksomhed 2018 i Faaborg Midtfyn kommune

JEROS A/S på Internorga 2019

FKM uden kompromis

DT Rullecontainer arbejder til stadighed med sikkerhed og ergonomi

Accelerator programmet Growing Food CPH hjælper start-ups inden for fødevarebranchen

Erhvervsministeren lyttede til argumenter for fair betalingsfrister

Optimeret tøjforbrug i din fødevareproduktion

Mød Kalu på Mad & Glæde i Forum 2.-3. marts

Nordic Retail åbner kontor i Stockholm

Ses vi på messe i Aalborg på onsdag?

Sous vide produktion med integreret sikkerhedsberegner

Intelligent sous vide-udstyr giver mere sikre fødevarer

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for din kunder

Velkommen til vores køberdatabase "Søgeagenten"

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

RollDolly fra DT Rullecontainer

White rock FR – Hygiejnisk og hårdfør vægbeklædning til storkøkkener, restauranter, vådrum m.v.

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Er din virksomhed forberedt på en hård Brexit?

Stregkoder skaber stadig problemer i butikkerne

Få eksportrådgivning der skaber succes i din virksomhed på bare et år?

Send til en kollega

0.146