23948sdkhjf

Jespers Torvekøkken vokser videre

| Af Redaktionen/-nok | Tip redaktionen om en historie

Catering-virksomheden driver nu 33 kantiner

Cateringvirksomheden Jespers Torvekøkken, med hovedkvarter i Søborg, opnåede i det seneste regnskabsår sit hidtil bedste resultat - overskuddet før skat endte på knap 5,6 millioner kroner mod 3,5 millioner året før.

Det oplyser Jespers Torvekøkken i en pressemeddelelse, hvoraf det også fremgår, at bruttofortjenesten steg fra 52,5 til 60,5 millioner kroner.

Virksomheden, der tjener sine penge på markedet for frokoster, kantinedrift og selskabsmad, har især kunder i hovedstads- og Aarhus-området, hvor der er kommet en række nye kunder til i årets løb. I det kommende år er der planer om at nå endnu bredere ud geografisk.

Den samlede forretning består af leverance af frokostkuverter til små og mellemstore virksomheder, driften af 33 kantiner samt selskabsmad. Væksten i det seneste regnskabsår kommer fra alle dele af forretningen og har for alvor taget fart med indtagelse af et nyt og meget større køkken i madhuset i Søborg. Det nye køkken er også gearet til vækstforventningerne de kommende år, oplyser Jespers Torvekøkken.

For at imødekomme væksten i det jyske leder virksomheden efter et lignende produktionskøkken i Aarhus-området.

- Vi er meget stolte over, at vi i år kan levere et regnskab, hvor vi ser en markant fremgang både i bruttofortjenesten og resultatet. Det fortæller, at vores koncept holder, når vi hver dag leverer frokoster, der følger vores madtråd – som udgør nerven i det, vi står for. Nemlig at maden skal være enkel, smage godt og laves fra bunden af sæsonens råvarer med respekt for natur og miljø, siger Ronny Saul, administrerende direktør i Jespers Torvekøkken.

Han nævner også, at virksomheden er kommet langt med en række tiltag inden for madspild, økologi og genanvendelse.

- Vi er i fuld gang med at implementere brugen af nedbrydelig emballage i alle dele af virksomheden, nævner Ronny Saul.

Jespers Torvekøkken blev grundlagt i 1991 af Jesper Holmberg. I dag beskæftiger virksomheden cirka 140 medarbejdere og leverer dagligt over 5.000 frokostkuverter til kunder i hovedstads- og Aarhus-området.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Scandic tilbyder jobgaranti – vil fordoble antallet af elever

Arctic Group skal sælge økologiske fødevarer til ny, islandsk butikskæde

Historisk spisested i Mariager lukker og slukker

Ny, dansk mad-app vil indtage Norden

Nyt cafékoncept: Hotdogs og kartofler

Frankies Pizza rykker til Jylland

Nyhedsbrev

"Undren": Cateringfirma skifter navn

Online Avis Arkiv

Her er Danmarks nye kokke på Cateringlandsholdet

Restauratør venter bare på at gå konkurs

Pizzeria lukket efter mistanke om rotter

1

Succes: Cateringfirma overtager igen en kantine

Kendt Aalborg-restaurant lukker

Nye tal: professionelle køkkener stadig varme på økologi og vegetarrettter

Kantineændring: Nu må medarbejderne ikke mere lade kaffekopperne stå

Ny restaurant: Her kan man spise i en trægynge

Feriepark klar med bæredygtig naturrestaurant

Planteslagteri udfordrer kødindustrien

Catering-firma åbner restaurant i København

Brødrene Price overtager Blomsterbergs konditori

Jysk café har fundet en cateringniche

Fynske restauranter vil lokke gastroturister til

Gourmet-kok i spidsen for kommunal madservice

Makkerpar overtager to spisesteder

Aarhus løb med titlen som Danmarks Bedste Bøfsandwich

Sunset Boulevard rykker ind i Lalandia

Just Eat begyndte året med rekord

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Sous vide produktion med integreret sikkerhedsberegner

Intelligent sous vide-udstyr giver mere sikre fødevarer

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for din kunder

Velkommen til vores køberdatabase "Søgeagenten"

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

RollDolly fra DT Rullecontainer

White rock FR – Hygiejnisk og hårdfør vægbeklædning til storkøkkener, restauranter, vådrum m.v.

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Er din virksomhed forberedt på en hård Brexit?

Stregkoder skaber stadig problemer i butikkerne

Få eksportrådgivning der skaber succes i din virksomhed på bare et år?

Røgeovnen, der betalte sig selv

Udnytter din virksomhed fordelene ved frihandel?

Forstærkning til vores CC Gulves projektlederteam

Hygiejnisk design er afgørende for god fødevaresikkerhed og effektiv kvalitetsstyring

Efteruddannelse - find vej gennem junglen

Hygiejnisk design er afgørende for god fødevaresikkerhed og effektiv kvalitetsstyring

Grundkursus i hygiejnisk design med fokus på maskiner og udstyr

299 unge og voksne i Horsens kommer travle virksomheder til undsætning

Løft dine medarbejderes niveau i engelsk og styrk din virksomhed

Test af hygiejnisk design giver højere fødevaresikkerhed

Må du genbruge dine stregkoder?

Kære kunde/samarbejdspartner

Send til en kollega

0.126