23948sdkhjf

Jysk restaurant har ikke noget menukort

Det er kun inde i ejerens hoved

For nylig åbnede restauranten Hyggefabrikken i Herning, og den er ikke helt almindelig. For eksempel er der ikke noget menukort, og indehaver Antonio Zouhaier siger nej tak til drikkepenge.

Det skriver TV Midtvest på sin hjemmeside.

- Jeg kan godt lide at snakke med folk, komme tæt på dem og fortælle, hvad jeg har på menuen i dag, hvordan jeg laver maden, og spørge om gæsterne har haft en god dag. Derfor har jeg altid sagt, at en restaurant ikke behøver at have et spisekort. En restaurant skal have god mad og være face to face, siger Antonio Zouhaier til tv-stationen

Om drikkepengene siger han, at for ham er det et knus. Får han det, ved han, at gæsterne har været tilfredse med menuen.

Der er også en afdeling af Hyggefabrikken i Kolding. Fælles for de to steder er også, at gæsterne gerne må medbringe deres egen vin.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Aalborg får ny vegetarrestaurant

Sticks'n'Sushi vil have 100 restauranter

Jespers Torvekøkken vokser videre

Catering-virksomheden driver nu 33 kantiner

Dagrofa kaster penge efter S-Engros

Fingerbetaling bliver permanent i CBS-kantiner

Investeringer: Hanegal halverer overskuddet

Fødevarevirksomheden er nu gearet til mere vækst

Nyhedsbrev

Skummer fløden af bedre mad og flere oplevelser

Online Avis Arkiv

Jysk restaurant har ikke noget menukort

Køkkenmedarbejdere i total forvandling

1

Danske kokke henter VM-guld til Danmark

1

Letz Sushi går nye, ansvarlige veje

Suppenørd klar med nyt koncept

Danske kokke har øget fokus på energiforbruget

10 kokke klar til finalen i Årets Kok

Trykket stemning i kommunalt køkken

1

Avis: Domino's udnytter smuthul til at slette smileyrapporter

Restauranter og hoteller må slås om elever

Easyfood-direktør: Den nemmeste del er at udvikle et nyt produkt

Konkurrencekraften ryger, hvis der ikke følger en effektiv produktion med, siger Flemming Paasch

Historisk restaurant lukker efter strid om tag

Restaurant-forpagtere giver op efter otte måneder

Ejer: De manglede måske de faglige kompetencer

Danmarks bedste kantine: Vi tager de unge seriøst

- Det er i grunden et simpelt miljø, siger køkkenchefen

Køkkenleder fortsætter i Elbokøkkenet

Ny restauratør har fjernet 51 års cigaretrøg fra væggene

Restauratør får ny legeplads på toppen af hotel

Ti Trin Ned bliver afløst af pizzeria

Michelin-kokke konkurrerer på Als

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Ny projektleder ved DTU Center for Hygiejnisk Design

Rengøringsteknikker, hygiejnisk design og best practice i industriel hygiejne

Pallekar, plastkar og bigbox

Speed dating mellem virksomheder og forskere resulterer i fødevareinnovation

Mange muligheder for at se JEROS produkter verden rundt

Teknologi til forbedring af forretning i fødevarebranchen

Hurtig og effektiv rengøring af vægtskåle

JEROS opdatere deres velkendte kassevasker

JEROS A/S på FoodTech 2018

Nedtælling til FoodTech 2018 er begyndt

Superbrugsen i Ørbæk øger salg af pølser med 35% ved køb af ny røgovn

Bliv klogere på digitalisering og E-handel

Sikkerdigital.dk skal styrke virksomheders IT-sikkerhed

Stærk forskning og viden bliver til gavn for samfundet

Restaurant Grøds forventninger til et samarbejde med DTU

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voksende fødevaremarked?

Stor interesse for robotter til fødevareindustrien

Slagter Kirkeby går op i røg

ButiksKompagniet er hovedsponsor for Byens Bedste i Aarhus

Hvem ringer du til når branden er slukket?

PEASE - god mad fra ærten

Scanpack 2018: Fokus på plast og bæredygtighed

Gamst Blomster åbner ny butik på Lyngby Hovedgade

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voks...

Fødevarer i fokus på teknologitopmøde

Send til en kollega

0.245