23948sdkhjf

Suppenørd klar med nyt koncept

Ernæringsekspert, Michelin-kok og supersmager har hjulpet

I Aarhus har et nyt suppekoncept netop set dagens lys - en takeaway-restaurant med navnet Soup Nerds, som byder på græskar-, løg-, jordskokke- og svampesuppe.

Bag nyheden står Michael Hübertz, der nok har passion og idéer, men ikke nogen egentlig fødevaremæssig baggrund.

- Jeg havde en god idé, og selv om jeg godt kan lide at lave mad, har jeg langt fra de nødvendige kompetencer til at udvikle de meget ambitiøse supper, jeg ønskede at servere. Supper, der både skal være økologiske, kødfri og lokalt baserede, hvilket giver nogle udfordringer i forhold til både smag og økologiregler, beretter Michael Hübertz.

Derfor fik han med hjælp fra organisationen Future Food Innovation sammensat det helt rette hold til at hjælpe sig - et hold bestående af en ernæringsekspert, en Michelin-kok og en supersmager. Uden den hjælp havde det ikke været ikke været muligt for ham at føre idéen ud i livet, konstaterer den nye suppe-entreprenør,

- Baseret på rene råvarer og unikke produkter har vi opbygget et koncept, hvor vi har prøvet at undgå for mange kompromisser. Det har været vigtigt at holde en rød tråd igennem hele projektet – fra råvarer til butiksindretning – og jeg synes, det er lykkedes. Nøgleordene er ordentlighed og kvalitet. Selve produktet har vi testet hele sommeren på diverse festivaller og events, og responsen har været overvældende positiv, fortæller Michael Hübertz.

I Future Food Innovation-projektet deltog som nævnt tre eksperter: Maria Wichmann Mortensen fra VIA University, som har bidraget med viden om næringsindhold og økologiregler. Morten Frølich Rastad, som er kok på Michelin-restauranten Domestic, hjalp med opskriftudviklingen. Og Lisbeth Ankersen, der er supersmager, kemiker og ejer af konsulent-virksomheden InnovaConsult, hjalp med smagsudviklingen.

Future Food Innovation har hovedansvaret for implementering af Vækstforums innovationsindsats på fødevareområdet.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Nordjysk gårdmejeri skal levere wauw-ost til stort flyselskab

Lufthavnscafé byder sig til med ældremad

Opkøb: Geia Food bliver endnu større

Geia Food passerer halvanden milliard i omsætning

Seminar: Sådan måler man madspild

Kokkeelever tryllede i køkkenet på plejecenter

Nyhedsbrev

Måltidskassefima: Nu kan vi udradere øv-retter

Jensens Bøfhus præsenterer sorte tal, men er stadig voldsomt presset

25 nye medarbejdere på vej til fabrik i Struer

Too Good To Go kåret: Europas hotteste vækstvirksomhed

Frokost.dk skifter både navn og koncept

Efter kun et år: Top-restaurant fritstiller køkkenchef

Michelin-ambitioner slået tilbage efter fritstillelsen af køkkenchef, som var udset til at skaffe stjerner til Nordjylland

Madklubben-stifter på vej med ny buffetkæde

Grillkrig: Restaurant Flammen angriber Ilden

Ilden-ejere afviser Flammen-kritik

Her er restaurationsbranchens 12 allerrigeste

Kokkelandsholdet og Tjenerlandsholdet slår pjalterne sammen

Danskere er Nordens bedste tjenerelever

- Spis på landets bedste restauranter og støt børn ramt af kræft

TV-ramt restaurant klarer sig uden direktør

Nyt kantinekneb: Nu skal maden vejes, når tallerkenen skrabes ren

Sandwichimperium sparer sig til succes: Nu tager de ikke telefonen længere

En af Nordjyllands største sandwichkæder har fundet nye måder at tjene penge på

Verdens mindste restaurant klar i København

Skagenfood: Salget steg, men overskuddet faldt

Medie: Dagrofa har tabt over 600 millioner

- Det koster at rydde op, siger ny topchef

Sushi-kæde lukkede for at redde havet

Restaurant vil være selvforsynende

Restaurant gemte kontrolrapport bag stor plante

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Fish'n Chips - Chip Shop roll

Kan plast forhindre madspild?

Moderne røgeovn giver bedre arbejdsgange

Hvorfor sorterer vi ikke i kantinen, når vi gør derhjemme?

Sæson for sommerbuk

Udvikling af nye fødevarer - handler også om hvordan de skal produceres - og udstyr rengøres!

Kom til DTU Fødevareinstituttets fødselsdag den 11. juni 2019

Virksomheder opnår bedre resultater med skræddersyet digital markedsføring

Åbne systemer er butikkernes allierede i betalingskrigen  

Jeros a/s på IFFA 2019

Konference om svindbekæmpelse i København i juni

Jeros a/s deltager på IFFA 2019

Ind med verdensmål – ud med madspild

JEROS A/S årets modtager af nyoprettet praktikpladspris på Fyn

Se vores store udvalg i specialstøvsugere

Nye Kokke og Cater

Til lykke med svendebrevet

Det går godt i Ørbæk

Fødevaresikkerheden kan meget let være udfordret i kantiner og storkøkkener!

Politikere på besøg hos RPC Superfos: Ja tak til en mere nuanceret plastdebat

Logistik på hjul kan lette mange processer for kædebutikkerne

RPC Superfos modtager CSR-certifikat fra Randers kommune

JEROS A/S udråbt som Årets virksomhed 2018 i Faaborg Midtfyn kommune

JEROS A/S på Internorga 2019

FKM uden kompromis

Send til en kollega

0.4