23948sdkhjf

10 kokke klar til finalen i Årets Kok

Også fem tjenere skal kæmpe i Herning

Ti kokke og fem tjenere er nu klar til det endelige opgør om, hvem der er Danmarks bedste.

De kvalificerede sig i weekenden fra semifinalerne i Årets Kok og Årets Tjener og er dermed klar til finalerne i Herning den første weekend i februar. Det skriver horesta.dk.

Søndag fik kokkene tre timer til at fremstille en hovedret med fasan som omdrejningspunkt, mens tjenerne skulle bevise deres talenter i blandt andet fadservering, valg af vine til menuer og sammensætning øl og oste, skriver horesta.dk.


De 10 deltagere i finalen om Årets Kok 2019:

Bjarke Jeppesen, Hotel Hesselet
Christopher Kristensen, Restaurant Bühlmann
Bendix S. Larsen, Søllerød Kro
Michael Nørtoft, Restaurant Ti Trin Ned
Kristoffer Ringsing, Matrikel 1
Tobias Statager, Restaurant Molen
Marc F. Stockmarr, God Smag
Michael T. Stokholm, Nordisk Spisehus
Benjamin Teilman, Restaurant Babette
Samat Wibunnattiphong, Restaurant Trio



De fem finalister i Årets Tjener 2019:

Karina G. Kannegaard, Restaurant Ti Trin Ned
Nicolai Martens, Restaurant Kong Hans Kælder
Kristine S. Olsen, Restaurant Formel B
Puk M.E. Overgaard, NO 14 Vinbar & Restaurant
Kim Thygesen, Les Trois
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Scandic tilbyder jobgaranti – vil fordoble antallet af elever

Arctic Group skal sælge økologiske fødevarer til ny, islandsk butikskæde

Historisk spisested i Mariager lukker og slukker

Ny, dansk mad-app vil indtage Norden

Nyt cafékoncept: Hotdogs og kartofler

Frankies Pizza rykker til Jylland

Nyhedsbrev

"Undren": Cateringfirma skifter navn

Online Avis Arkiv

Her er Danmarks nye kokke på Cateringlandsholdet

Restauratør venter bare på at gå konkurs

Pizzeria lukket efter mistanke om rotter

1

Succes: Cateringfirma overtager igen en kantine

Kendt Aalborg-restaurant lukker

Nye tal: professionelle køkkener stadig varme på økologi og vegetarrettter

Kantineændring: Nu må medarbejderne ikke mere lade kaffekopperne stå

Ny restaurant: Her kan man spise i en trægynge

Feriepark klar med bæredygtig naturrestaurant

Planteslagteri udfordrer kødindustrien

Catering-firma åbner restaurant i København

Brødrene Price overtager Blomsterbergs konditori

Jysk café har fundet en cateringniche

Fynske restauranter vil lokke gastroturister til

Gourmet-kok i spidsen for kommunal madservice

Makkerpar overtager to spisesteder

Aarhus løb med titlen som Danmarks Bedste Bøfsandwich

Sunset Boulevard rykker ind i Lalandia

Just Eat begyndte året med rekord

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Sous vide produktion med integreret sikkerhedsberegner

Intelligent sous vide-udstyr giver mere sikre fødevarer

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for din kunder

Velkommen til vores køberdatabase "Søgeagenten"

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

RollDolly fra DT Rullecontainer

White rock FR – Hygiejnisk og hårdfør vægbeklædning til storkøkkener, restauranter, vådrum m.v.

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Er din virksomhed forberedt på en hård Brexit?

Stregkoder skaber stadig problemer i butikkerne

Få eksportrådgivning der skaber succes i din virksomhed på bare et år?

Røgeovnen, der betalte sig selv

Udnytter din virksomhed fordelene ved frihandel?

Forstærkning til vores CC Gulves projektlederteam

Hygiejnisk design er afgørende for god fødevaresikkerhed og effektiv kvalitetsstyring

Efteruddannelse - find vej gennem junglen

Hygiejnisk design er afgørende for god fødevaresikkerhed og effektiv kvalitetsstyring

Grundkursus i hygiejnisk design med fokus på maskiner og udstyr

299 unge og voksne i Horsens kommer travle virksomheder til undsætning

Løft dine medarbejderes niveau i engelsk og styrk din virksomhed

Test af hygiejnisk design giver højere fødevaresikkerhed

Må du genbruge dine stregkoder?

Kære kunde/samarbejdspartner

Send til en kollega

0.192