23948sdkhjf

Restaurant-forpagtere giver op efter otte måneder

Ejer: De manglede måske de faglige kompetencer

I Nykøbing Falster har forpagterne af Restaurant Flamez, Nadia Kønskov Andersen og Jacob Andersen, efter knap otte måneder som restauratører kastet håndklædet i ringen. Restauranten, som parret åbnede i april, er lukket, skriver folketidende.dk.

Nadia Kønskov Andersen og hendes mand overtog driften, efter at Flamez havde været lukket siden december 2017.

- Efter at have anerkendt, hvor stor og kompleks en opgave det er at drive stedet, valgte vi at lede efter én direktør med de rette kvalifikationer. I jagten på det stødte vi på en, som vi slet ikke var i tvivl om indeholdte det efterspurgte. Vi var sikre på, at de rigtige faglige og personlige kvalifikationer var tilstede. Det viste sig dog desværre efter kort tid, at det ikke var muligt at indfri vores fælles forventninger. Når man personligt har kæmpet så hårdt for at lykkes med noget, rammer det dybt, når virkeligheden melder sig, skriver Nadia Kønskov Andersen ifølge folketidende.dk i en pressemeddelelse,

Meldingen om lukningen kommer bag på bygningens ejer, Benjamin Achton:

- De var meget motiverede. De havde viljen og pengene, men de havde ikke tidligere erfaring med at drive restaurant, så de manglede måske de faglige kompetencer. Uden den rette hjælp kan det være svært at drive restaurant, siger han til mediet.

Benjamin Achton oplyser også, at han i samarbejde med byens restauratører er ved at finde en løsning, så gæster med reservationer til Flamez kan få bord et andet sted. Han regner med, at der senest 1. december er fundet en løsning, så Flamez kan genåbne.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Restaurant Flammen udruller nyt koncept

Nordjysk gårdmejeri skal levere wauw-ost til stort flyselskab

Lufthavnscafé byder sig til med ældremad

Opkøb: Geia Food bliver endnu større

Geia Food passerer halvanden milliard i omsætning

Seminar: Sådan måler man madspild

Nyhedsbrev

Kokkeelever tryllede i køkkenet på plejecenter

Måltidskassefima: Nu kan vi udradere øv-retter

Jensens Bøfhus præsenterer sorte tal, men er stadig voldsomt presset

25 nye medarbejdere på vej til fabrik i Struer

Too Good To Go kåret: Europas hotteste vækstvirksomhed

Frokost.dk skifter både navn og koncept

Efter kun et år: Top-restaurant fritstiller køkkenchef

Michelin-ambitioner slået tilbage efter fritstillelsen af køkkenchef, som var udset til at skaffe stjerner til Nordjylland

Madklubben-stifter på vej med ny buffetkæde

Grillkrig: Restaurant Flammen angriber Ilden

Ilden-ejere afviser Flammen-kritik

Her er restaurationsbranchens 12 allerrigeste

Kokkelandsholdet og Tjenerlandsholdet slår pjalterne sammen

Danskere er Nordens bedste tjenerelever

- Spis på landets bedste restauranter og støt børn ramt af kræft

TV-ramt restaurant klarer sig uden direktør

Nyt kantinekneb: Nu skal maden vejes, når tallerkenen skrabes ren

Sandwichimperium sparer sig til succes: Nu tager de ikke telefonen længere

En af Nordjyllands største sandwichkæder har fundet nye måder at tjene penge på

Verdens mindste restaurant klar i København

Skagenfood: Salget steg, men overskuddet faldt

Sushi-kæde lukkede for at redde havet

Restaurant vil være selvforsynende

Restaurant gemte kontrolrapport bag stor plante

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Test dig selv: Hvor meget ved du om plast og bæredygtighed?

Sommerskole sætter fokus på entreprenørskab

Isdiske til sommerens varme dage

Fish'n Chips - Chip Shop roll

Kan plast forhindre madspild?

Moderne røgeovn giver bedre arbejdsgange

Hvorfor sorterer vi ikke i kantinen, når vi gør derhjemme?

Sæson for sommerbuk

Udvikling af nye fødevarer - handler også om hvordan de skal produceres - og udstyr rengøres!

Kom til DTU Fødevareinstituttets fødselsdag den 11. juni 2019

Virksomheder opnår bedre resultater med skræddersyet digital markedsføring

Åbne systemer er butikkernes allierede i betalingskrigen  

Jeros a/s på IFFA 2019

Konference om svindbekæmpelse i København i juni

Jeros a/s deltager på IFFA 2019

Ind med verdensmål – ud med madspild

JEROS A/S årets modtager af nyoprettet praktikpladspris på Fyn

Se vores store udvalg i specialstøvsugere

Nye Kokke og Cater

Til lykke med svendebrevet

Det går godt i Ørbæk

Fødevaresikkerheden kan meget let være udfordret i kantiner og storkøkkener...

Politikere på besøg hos RPC Superfos: Ja tak til en mere nuanceret plastdeb...

Logistik på hjul kan lette mange processer for kædebutikkerne

RPC Superfos modtager CSR-certifikat fra Randers kommune

Send til en kollega

0.132