23948sdkhjf

Ny app til gæster med særlige madpræferencer

Køkkener kan lettere holde styr på alle ønskerne

En ny app med navnet Okayfood tilbyder nu hoteller og mødesteder at få styr på mødegæsternes madpræferencer eller allergier, inden de ankommer til mødet.

Mødedeltagerne indtaster via appen koden til den konference, som de deltager i - og på deres private profil i appen indtaster de deres madpræferencer. Informationen sendes automatisk til mødestedet, hvilket gør det langt lettere for både mødebookeren og for mødestedet at holde styr på samtlige deltageres ønsker og behov, konstaterer stifteren af Okayfood, Michael Lykke.

- Jeg udviklede oprindeligt Okayfood til børne- og fritidsinstitutioner. Forældrene tog fantastisk godt imod løsningen, fordi den var med til at gøre hverdagen lettere for både institutionerne og børnefamilierne, som nu på en let måde kunne oplyse enten børnehaven eller skolen om deres barns særlige madbehov. Det var derfor helt naturligt for os at tænke løsningen videre til virksomheder i hotel-, møde- og eventindustrien, fortæller han.

- Mødestederne har jo dagligt huset fyldt med mødedeltagere og dermed også en lang række måltider, som skal tilberedes og serveres. Det kræver megen tid at håndtere de mange specielle ønsker fra mødegæsterne for både mødestedet og for mødebookeren, og det kan vores løsning være med til at afhjælpe, tilføjer han.

Michael Lykke oplyser også, at de de to første konferencehoteller er klar til at gå live med den nye løsning i denne måned. Det er KolleKolle i Værløse nord for København og Horisont, der ligger lidt uden for Aarhus.

- Løsningen vil internt hos os lette kommunikationen mellem konferenceafdelingen og køkkenet betydeligt. Med den nye løsning kan alle afdelinger i huset let overskue alle ønsker til forplejning hos en given mødegruppe, og vi har langt bedre mulighed for at planlægge og tilberede måltidet til den enkelte mødegruppe. Det vil også betyde, at vores køkken kan optimere indkøbet af råvarer, og at de kan sikre, at alle mødegæster får det bedst tænkelige måltid hos os i løbet af konferencen, siger Berit K. Leth, der er hoteldirektør hos KolleKolle.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Hospitalskøkken har hakket 50 procent af madspildet

Cateringbranchen opruster med ny forening

"Dansk Kalv" skal være bæredygtig

Scandic skal bruge 700 nye medarbejdere

Kadeau vil sælge smørrebrød ved Hammershus

Flere og flere vælger madordning frem for madpakken

Nyhedsbrev

Sommer: Bone's fik mindste plus siden 2003

Online Avis Arkiv

Wellendorf ny holdkaptajn for kokkelandsholdet

Casper Christensen satser på måltidskasser

Ny ejer måske på vej til Domino's

Restaurantkæde køber hotel midt i København

Ældremaden hitter i Randers

Just Eat vokser voldsomt: 221 millioner ordrer på et år

Aalborg-restauranter fusionerer: Køkkenchef stopper

Fødevarestyrelsen klar med 18 kontrolkampagner

Domino's Pizza drejer nøglen om i Danmark

Ny cateringboss: Vil kunden ha' øko, prøver vi at skaffe det

AB Caterings direktør har kig på samarbejde

Se billederne: Cateringbranchen i hopla

5.000 gæster ville se på mulighederne

Erfarne cateringfolk har overtaget Hotel Møen

Retssag: Cafékæde tabte navnestrid

Ny portal vil hjælpe amatørkokke med at sælge delemad

Nordjysk cateringmesse får økologisk univers

Scandic tilbyder jobgaranti – vil fordoble antallet af elever

Arctic Group skal sælge økologiske fødevarer til ny, islandsk butikskæde

Frankies Pizza rykker til Jylland

Her er Danmarks nye kokke på Cateringlandsholdet

Pizzeria lukket efter mistanke om rotter

Makkerpar overtager to spisesteder

Sunset Boulevard rykker ind i Lalandia

Se alle Medlemmernes egne nyheder

RPC Superfos modtager CSR-certifikat fra Randers kommune

JEROS A/S udråbt som Årets virksomhed 2018 i Faaborg Midtfyn kommune

JEROS A/S på Internorga 2019

FKM uden kompromis

DT Rullecontainer arbejder til stadighed med sikkerhed og ergonomi

Accelerator programmet Growing Food CPH hjælper start-ups inden for fødevarebranchen

Erhvervsministeren lyttede til argumenter for fair betalingsfrister

Optimeret tøjforbrug i din fødevareproduktion

Mød Kalu på Mad & Glæde i Forum 2.-3. marts

Nordic Retail åbner kontor i Stockholm

Ses vi på messe i Aalborg på onsdag?

Sous vide produktion med integreret sikkerhedsberegner

Intelligent sous vide-udstyr giver mere sikre fødevarer

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for din kunder

Velkommen til vores køberdatabase "Søgeagenten"

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

RollDolly fra DT Rullecontainer

White rock FR – Hygiejnisk og hårdfør vægbeklædning til storkøkkener, restauranter, vådrum m.v.

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Er din virksomhed forberedt på en hård Brexit?

Stregkoder skaber stadig problemer i butikkerne

Få eksportrådgivning der skaber succes i din virksomhed på bare et år?

Røgeovnen, der betalte sig selv

Send til en kollega

0.516