23948sdkhjf

Ny app til gæster med særlige madpræferencer

Køkkener kan lettere holde styr på alle ønskerne

En ny app med navnet Okayfood tilbyder nu hoteller og mødesteder at få styr på mødegæsternes madpræferencer eller allergier, inden de ankommer til mødet.

Mødedeltagerne indtaster via appen koden til den konference, som de deltager i - og på deres private profil i appen indtaster de deres madpræferencer. Informationen sendes automatisk til mødestedet, hvilket gør det langt lettere for både mødebookeren og for mødestedet at holde styr på samtlige deltageres ønsker og behov, konstaterer stifteren af Okayfood, Michael Lykke.

- Jeg udviklede oprindeligt Okayfood til børne- og fritidsinstitutioner. Forældrene tog fantastisk godt imod løsningen, fordi den var med til at gøre hverdagen lettere for både institutionerne og børnefamilierne, som nu på en let måde kunne oplyse enten børnehaven eller skolen om deres barns særlige madbehov. Det var derfor helt naturligt for os at tænke løsningen videre til virksomheder i hotel-, møde- og eventindustrien, fortæller han.

- Mødestederne har jo dagligt huset fyldt med mødedeltagere og dermed også en lang række måltider, som skal tilberedes og serveres. Det kræver megen tid at håndtere de mange specielle ønsker fra mødegæsterne for både mødestedet og for mødebookeren, og det kan vores løsning være med til at afhjælpe, tilføjer han.

Michael Lykke oplyser også, at de de to første konferencehoteller er klar til at gå live med den nye løsning i denne måned. Det er KolleKolle i Værløse nord for København og Horisont, der ligger lidt uden for Aarhus.

- Løsningen vil internt hos os lette kommunikationen mellem konferenceafdelingen og køkkenet betydeligt. Med den nye løsning kan alle afdelinger i huset let overskue alle ønsker til forplejning hos en given mødegruppe, og vi har langt bedre mulighed for at planlægge og tilberede måltidet til den enkelte mødegruppe. Det vil også betyde, at vores køkken kan optimere indkøbet af råvarer, og at de kan sikre, at alle mødegæster får det bedst tænkelige måltid hos os i løbet af konferencen, siger Berit K. Leth, der er hoteldirektør hos KolleKolle.


Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Danske kokke har øget fokus på energiforbruget

10 kokke klar til finalen i Årets Kok

Trykket stemning i kommunalt køkken

1

Avis: Domino's udnytter smuthul til at slette smileyrapporter

Restauranter og hoteller må slås om elever

Easyfood-direktør: Den nemmeste del er at udvikle et nyt produkt

Konkurrencekraften ryger, hvis der ikke følger en effektiv produktion med, siger Flemming Paasch

Nyhedsbrev

Historisk restaurant lukker efter strid om tag

Online Avis Arkiv

Restaurant-forpagtere giver op efter otte måneder

Ejer: De manglede måske de faglige kompetencer

Danmarks bedste kantine: Vi tager de unge seriøst

- Det er i grunden et simpelt miljø, siger køkkenchefen

Køkkenleder fortsætter i Elbokøkkenet

Ny restauratør har fjernet 51 års cigaretrøg fra væggene

Restauratør får ny legeplads på toppen af hotel

Ny app til gæster med særlige madpræferencer

Køkkener kan lettere holde styr på alle ønskerne

1

Badehotel skiftede menu - så sagde køkkenchefen op

Forpagtere af spisested holdt kun syv måneder

KFC vil op på 34 danske restauranter

Supersygehus udvides med 3.000 kvadratmeter køkken

Julemad: Cofoco planter 30.000 træer

Restaurant bliver til fitnesscenter

Nyhed: Intelligent sous vide-udstyr

Endnu en forpagter siger farvel til jysk restaurant

Pizzakæde fejrer fødselsdag med 10 retter

Ti Trin Ned bliver afløst af pizzeria

Kakerlakker udløste stor bøde til kendt hotel

Michelin-kokke konkurrerer på Als

Se alle Medlemmernes egne nyheder

JEROS opdatere deres velkendte kassevasker

JEROS A/S på FoodTech 2018

Nedtælling til FoodTech 2018 er begyndt

Superbrugsen i Ørbæk øger salg af pølser med 35% ved køb af ny røgovn

Bliv klogere på digitalisering og E-handel

Sikkerdigital.dk skal styrke virksomheders IT-sikkerhed

Stærk forskning og viden bliver til gavn for samfundet

Restaurant Grøds forventninger til et samarbejde med DTU

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voksende fødevaremarked?

Stor interesse for robotter til fødevareindustrien

Slagter Kirkeby går op i røg

ButiksKompagniet er hovedsponsor for Byens Bedste i Aarhus

Hvem ringer du til når branden er slukket?

PEASE - god mad fra ærten

Scanpack 2018: Fokus på plast og bæredygtighed

Gamst Blomster åbner ny butik på Lyngby Hovedgade

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voksende fødevaremarked?

Fødevarer i fokus på teknologitopmøde

Alle har ret til friske frikadeller

RoboFood – Bliv klogere på robotter og automatisering til fødevareindustrien

MENY i Præstø oplever endnu større succes efter køb af ny røgovn

JEROS A/S på vej på IBA 2018

Ny røgovn fordobler salget af pølser hos Kvickly i Haderslev

Ny ejer holder fast i Hørlyck Skos kvalitetsbevidste brand

Ribbenstege af kanon go' kvalitet til en fair pris.

Send til en kollega

0.162