23948sdkhjf

Ny app til gæster med særlige madpræferencer

Køkkener kan lettere holde styr på alle ønskerne

En ny app med navnet Okayfood tilbyder nu hoteller og mødesteder at få styr på mødegæsternes madpræferencer eller allergier, inden de ankommer til mødet.

Mødedeltagerne indtaster via appen koden til den konference, som de deltager i - og på deres private profil i appen indtaster de deres madpræferencer. Informationen sendes automatisk til mødestedet, hvilket gør det langt lettere for både mødebookeren og for mødestedet at holde styr på samtlige deltageres ønsker og behov, konstaterer stifteren af Okayfood, Michael Lykke.

- Jeg udviklede oprindeligt Okayfood til børne- og fritidsinstitutioner. Forældrene tog fantastisk godt imod løsningen, fordi den var med til at gøre hverdagen lettere for både institutionerne og børnefamilierne, som nu på en let måde kunne oplyse enten børnehaven eller skolen om deres barns særlige madbehov. Det var derfor helt naturligt for os at tænke løsningen videre til virksomheder i hotel-, møde- og eventindustrien, fortæller han.

- Mødestederne har jo dagligt huset fyldt med mødedeltagere og dermed også en lang række måltider, som skal tilberedes og serveres. Det kræver megen tid at håndtere de mange specielle ønsker fra mødegæsterne for både mødestedet og for mødebookeren, og det kan vores løsning være med til at afhjælpe, tilføjer han.

Michael Lykke oplyser også, at de de to første konferencehoteller er klar til at gå live med den nye løsning i denne måned. Det er KolleKolle i Værløse nord for København og Horisont, der ligger lidt uden for Aarhus.

- Løsningen vil internt hos os lette kommunikationen mellem konferenceafdelingen og køkkenet betydeligt. Med den nye løsning kan alle afdelinger i huset let overskue alle ønsker til forplejning hos en given mødegruppe, og vi har langt bedre mulighed for at planlægge og tilberede måltidet til den enkelte mødegruppe. Det vil også betyde, at vores køkken kan optimere indkøbet af råvarer, og at de kan sikre, at alle mødegæster får det bedst tænkelige måltid hos os i løbet af konferencen, siger Berit K. Leth, der er hoteldirektør hos KolleKolle.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)

Mest læste

Forsiden lige nu

Rullende snackbar skal lokke mere mad i fynske ældre

Sommerferie på Foodservice Forum

Færdigretter: Slagterpar lander aftale med Aldi

Stor kantineleverandør udfordrer den traditionelle kantinebuffet

Fokus på alle sanser og bæredygtighed

Familievirksomhed letter hverdagen for veganske restaurantgæster

Ny convenience-serie skal imødekomme vegansk tendens

Streetfood-marked er konkurs

Nyhedsbrev

Ambitiøs burgerkæde bøvler med økonomien

Domino's klar igen med ny ejer

Restaurantkæde får bøde for genbrug i salatbaren

Milliardær har brugt 65 millioner på ny toprestaurant

"Formidabel" hovedret gav sejr i Sol over Gudhjem

Stort madfirma må skrue ned

Kæmpeinvestering skal løfte takeaway-komet

Succesrig kødduo har tjent 100 millioner

Vaffelbaroner har fart på

Morgenmad: Kendt københavnerhotel klar med verdensnyhed

Farvestoffer i maden gav bøde til takeaway-restaurant

Hard Rock hårdt ramt på pengekassen

Fazer Food Services solgt i milliardhandel

Madhus mistede kontrakt: Nu er overskuddet dykket

Ung kok forpagter gammel kro

Cateringfirma dropper lille køkken

Convenience: 7-Eleven Danmark kåret som verdens bedste

Flammen i styrtdyk: Dårligste resultat i 10 år

Direktørfyring med til at trække ned

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Gratis online lynkursus: Få GS1-128 pallelabels der virker

Beregn det bæredygtige potentiale i madaffald

Efteruddannelse med fokus på hygiejnisk design

Efteruddannelse med fokus på entrepreneurskab

Nyt: Stålborde til fødevarer produceret efter specialmål

Hos CPF A/S bliver der ekspederet ordre gennem hele sommeren.

Sådan bliver bæredygtig udvikling god forretning

DTU Kursus i hygiejnisk design

Nemt overblik over alle myndighedskrav med Akustikguiden

Forhandlere søges!

Bip-bip Hurra: GS1-stregkoden har fødselsdag

Plastbøtte til mikrobølgeovn kan mindske madspild

Vind et biografgavekort i GS1 Denmarks sommerquiz

Til lykke med svendebrevet

Blockchain - Veldokumenteret vej fra jord til bord

Til lykke med svendebrevet

Glade elever nu med svendebrev

Blockchain

Tid til at stoppe wardrobing

Medlem af GS1Trade Sync? Få en komplet billedpakke med marketing- og planogramfotos for kun 100 kr

Kvalitet og smag frem for alt

Nye efterårshold på Ejerlederuddannelsen

Veldokumenteret vej fra jord til bord

Medlemsdag i Odense for alle GS1 medlemmer

Test dig selv: Hvor meget ved du om plast og bæredygtighed?

Send til en kollega

0.158