23948sdkhjf

Ny app til gæster med særlige madpræferencer

Køkkener kan lettere holde styr på alle ønskerne

En ny app med navnet Okayfood tilbyder nu hoteller og mødesteder at få styr på mødegæsternes madpræferencer eller allergier, inden de ankommer til mødet.

Mødedeltagerne indtaster via appen koden til den konference, som de deltager i - og på deres private profil i appen indtaster de deres madpræferencer. Informationen sendes automatisk til mødestedet, hvilket gør det langt lettere for både mødebookeren og for mødestedet at holde styr på samtlige deltageres ønsker og behov, konstaterer stifteren af Okayfood, Michael Lykke.

- Jeg udviklede oprindeligt Okayfood til børne- og fritidsinstitutioner. Forældrene tog fantastisk godt imod løsningen, fordi den var med til at gøre hverdagen lettere for både institutionerne og børnefamilierne, som nu på en let måde kunne oplyse enten børnehaven eller skolen om deres barns særlige madbehov. Det var derfor helt naturligt for os at tænke løsningen videre til virksomheder i hotel-, møde- og eventindustrien, fortæller han.

- Mødestederne har jo dagligt huset fyldt med mødedeltagere og dermed også en lang række måltider, som skal tilberedes og serveres. Det kræver megen tid at håndtere de mange specielle ønsker fra mødegæsterne for både mødestedet og for mødebookeren, og det kan vores løsning være med til at afhjælpe, tilføjer han.

Michael Lykke oplyser også, at de de to første konferencehoteller er klar til at gå live med den nye løsning i denne måned. Det er KolleKolle i Værløse nord for København og Horisont, der ligger lidt uden for Aarhus.

- Løsningen vil internt hos os lette kommunikationen mellem konferenceafdelingen og køkkenet betydeligt. Med den nye løsning kan alle afdelinger i huset let overskue alle ønsker til forplejning hos en given mødegruppe, og vi har langt bedre mulighed for at planlægge og tilberede måltidet til den enkelte mødegruppe. Det vil også betyde, at vores køkken kan optimere indkøbet af råvarer, og at de kan sikre, at alle mødegæster får det bedst tænkelige måltid hos os i løbet af konferencen, siger Berit K. Leth, der er hoteldirektør hos KolleKolle.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Forvirring: Sur smiley til butik har ramt jysk restaurant

Cateringlandsholdet holder audition

Ti Trin Ned svæver i Michelin-uvished

Sponsoraftale: Dansk Cater skal forkæle Kokkelandsholdet

Succes: Kriseramt delicafé blev til netbutik

Stor fastfoodkæde tjener igen penge

Nyhedsbrev

Nye chefer klar til Kokkelandsholdet

Online Avis Arkiv

Conveniencekæde har købt Maaltidet

Stor frokostleverandør bliver en del af Homemate

Hotelkæde satser stort på bæredygtige madoplevelser

Nyt kaffekoncept i Aalborg: Her koster alt en 20'er

1

Brandærgerligt: Restaurant lukkede med fuld ordrebog

Just Eat begyndte året med rekord

Foodservice Forum ønsker glædelig jul og godt nytår

Foodservice Forum holder ferielukket til 7. januar. Nyhedsbrevet udkommer igen tirsdag 8. januar 2019.

Ny toprestaurant vil tilbyde 50 serveringer til gæsterne

Sygehuskøkken i Thisted hædret med pris

Afstemning: Her er Danmarks bedste takeaway

Cateringfirma overtager kantinedrift

Aalborg får ny vegetarrestaurant

Sticks'n'Sushi vil have 100 restauranter

Jespers Torvekøkken vokser videre

Catering-virksomheden driver nu 33 kantiner

Dagrofa kaster penge efter S-Engros

Fingerbetaling bliver permanent i CBS-kantiner

Investeringer: Hanegal halverer overskuddet

Fødevarevirksomheden er nu gearet til mere vækst

Skummer fløden af bedre mad og flere oplevelser

Køkkenmedarbejdere i total forvandling

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Løft dine medarbejderes niveau i engelsk og styrk din virksomhed

Test af hygiejnisk design giver højere fødevaresikkerhed

Må du genbruge dine stregkoder?

Kære kunde/samarbejdspartner

JEROS hos Orkla Kims

7,5 mio. kr. mere til innovation i sjællandske fødevare SMV´er

Fair Betalingsfrist - Vi har brug for dig!

Glædelig jul fra JEROS A/S

Ny projektleder ved DTU Center for Hygiejnisk Design

Rengøringsteknikker, hygiejnisk design og best practice i industriel hygiejne

Pallekar, plastkar og bigbox

Speed dating mellem virksomheder og forskere resulterer i fødevareinnovation

Mange muligheder for at se JEROS produkter verden rundt

Teknologi til forbedring af forretning i fødevarebranchen

Hurtig og effektiv rengøring af vægtskåle

JEROS opdatere deres velkendte kassevasker

JEROS A/S på FoodTech 2018

Nedtælling til FoodTech 2018 er begyndt

Superbrugsen i Ørbæk øger salg af pølser med 35% ved køb af ny røgovn

Bliv klogere på digitalisering og E-handel

Sikkerdigital.dk skal styrke virksomheders IT-sikkerhed

Stærk forskning og viden bliver til gavn for samfundet

Restaurant Grøds forventninger til et samarbejde med DTU

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voks...

Stor interesse for robotter til fødevareindustrien

Send til en kollega

0.1