23948sdkhjf

Restauratør får ny legeplads på toppen af hotel

Han vil dyrke humle og udvikle nye cocktails

I januar åbner Brøchner Hotels det første hotel i Carlsberg Byen i København, Hotel Ottilia. Det sker i de historiske industribygninger Lagerkælder 3 og Maltmagasinet. På boutiquehotellets tagterrasse bliver der en ny restaurant og bar med spektakulær 360-graders udsigt over København.

Den nye restaurant, med plads til op til 300 gæster inde og ude, skal bestyres og drives af restauratørparret Jonna og Jerry Kadriev. De har med succes de seneste 18 år blandt andet drevet den italienske københavnerrestaurant La Rocca. Den er kendt for sine autentiske italienske retter, som også kommer til at præge menukortet på La Terrazza di Ottilia, hvilket bliver den nye restaurants navn.

- Det bliver italiensk, når det er bedst. Vi laver mad fra bunden, så både brød, pasta og mozzarella er naturligvis hjemmelavet. Vi kommer også til at eksperimentere med at dyrke vores egen humle på tagterrassen. Humlen vil vi lave om til mel, som vi kan lave pasta af. Alt bliver tilberedt i det åbne køkken foran gæsterne. Desuden vil vi udvikle nye cocktails med italiensk spiritus som omdrejningspunkt, fortæller Jerry Kadriev.

Også Lene Larsen, direktør på Hotel Ottilia, glæder sig:

- Jeg er meget glad for samarbejdet med La Rocca, som virkelig formår at lave ægte italiensk mad. Jeg har arbejdet som kok i Italien, og for mig er det essentielt, at Hotel Ottilia kan levere en god restaurantoplevelse for både hotellets gæster og høj grad også for hotellets naboer, siger hun.

Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)

Mest læste

Forsiden lige nu

Rullende snackbar skal lokke mere mad i fynske ældre

Sommerferie på Foodservice Forum

Færdigretter: Slagterpar lander aftale med Aldi

Stor kantineleverandør udfordrer den traditionelle kantinebuffet

Fokus på alle sanser og bæredygtighed

Familievirksomhed letter hverdagen for veganske restaurantgæster

Ny convenience-serie skal imødekomme vegansk tendens

Streetfood-marked er konkurs

Nyhedsbrev

Ambitiøs burgerkæde bøvler med økonomien

Domino's klar igen med ny ejer

Restaurantkæde får bøde for genbrug i salatbaren

Milliardær har brugt 65 millioner på ny toprestaurant

"Formidabel" hovedret gav sejr i Sol over Gudhjem

Stort madfirma må skrue ned

Kæmpeinvestering skal løfte takeaway-komet

Succesrig kødduo har tjent 100 millioner

Vaffelbaroner har fart på

Morgenmad: Kendt københavnerhotel klar med verdensnyhed

Farvestoffer i maden gav bøde til takeaway-restaurant

Hard Rock hårdt ramt på pengekassen

Fazer Food Services solgt i milliardhandel

Madhus mistede kontrakt: Nu er overskuddet dykket

Ung kok forpagter gammel kro

Cateringfirma dropper lille køkken

Convenience: 7-Eleven Danmark kåret som verdens bedste

Flammen i styrtdyk: Dårligste resultat i 10 år

Direktørfyring med til at trække ned

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Gratis online lynkursus: Få GS1-128 pallelabels der virker

Beregn det bæredygtige potentiale i madaffald

Efteruddannelse med fokus på hygiejnisk design

Efteruddannelse med fokus på entrepreneurskab

Nyt: Stålborde til fødevarer produceret efter specialmål

Hos CPF A/S bliver der ekspederet ordre gennem hele sommeren.

Sådan bliver bæredygtig udvikling god forretning

DTU Kursus i hygiejnisk design

Nemt overblik over alle myndighedskrav med Akustikguiden

Forhandlere søges!

Bip-bip Hurra: GS1-stregkoden har fødselsdag

Plastbøtte til mikrobølgeovn kan mindske madspild

Vind et biografgavekort i GS1 Denmarks sommerquiz

Til lykke med svendebrevet

Blockchain - Veldokumenteret vej fra jord til bord

Til lykke med svendebrevet

Glade elever nu med svendebrev

Blockchain

Tid til at stoppe wardrobing

Medlem af GS1Trade Sync? Få en komplet billedpakke med marketing- og planogramfotos for kun 100 kr

Kvalitet og smag frem for alt

Nye efterårshold på Ejerlederuddannelsen

Veldokumenteret vej fra jord til bord

Medlemsdag i Odense for alle GS1 medlemmer

Test dig selv: Hvor meget ved du om plast og bæredygtighed?

Send til en kollega

0.137