23948sdkhjf

Restauratør får ny legeplads på toppen af hotel

Han vil dyrke humle og udvikle nye cocktails

I januar åbner Brøchner Hotels det første hotel i Carlsberg Byen i København, Hotel Ottilia. Det sker i de historiske industribygninger Lagerkælder 3 og Maltmagasinet. På boutiquehotellets tagterrasse bliver der en ny restaurant og bar med spektakulær 360-graders udsigt over København.

Den nye restaurant, med plads til op til 300 gæster inde og ude, skal bestyres og drives af restauratørparret Jonna og Jerry Kadriev. De har med succes de seneste 18 år blandt andet drevet den italienske københavnerrestaurant La Rocca. Den er kendt for sine autentiske italienske retter, som også kommer til at præge menukortet på La Terrazza di Ottilia, hvilket bliver den nye restaurants navn.

- Det bliver italiensk, når det er bedst. Vi laver mad fra bunden, så både brød, pasta og mozzarella er naturligvis hjemmelavet. Vi kommer også til at eksperimentere med at dyrke vores egen humle på tagterrassen. Humlen vil vi lave om til mel, som vi kan lave pasta af. Alt bliver tilberedt i det åbne køkken foran gæsterne. Desuden vil vi udvikle nye cocktails med italiensk spiritus som omdrejningspunkt, fortæller Jerry Kadriev.

Også Lene Larsen, direktør på Hotel Ottilia, glæder sig:

- Jeg er meget glad for samarbejdet med La Rocca, som virkelig formår at lave ægte italiensk mad. Jeg har arbejdet som kok i Italien, og for mig er det essentielt, at Hotel Ottilia kan levere en god restaurantoplevelse for både hotellets gæster og høj grad også for hotellets naboer, siger hun.



Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Danske kokke har øget fokus på energiforbruget

10 kokke klar til finalen i Årets Kok

Trykket stemning i kommunalt køkken

1

Avis: Domino's udnytter smuthul til at slette smileyrapporter

Restauranter og hoteller må slås om elever

Easyfood-direktør: Den nemmeste del er at udvikle et nyt produkt

Konkurrencekraften ryger, hvis der ikke følger en effektiv produktion med, siger Flemming Paasch

Nyhedsbrev

Historisk restaurant lukker efter strid om tag

Online Avis Arkiv

Restaurant-forpagtere giver op efter otte måneder

Ejer: De manglede måske de faglige kompetencer

Danmarks bedste kantine: Vi tager de unge seriøst

- Det er i grunden et simpelt miljø, siger køkkenchefen

Køkkenleder fortsætter i Elbokøkkenet

Ny restauratør har fjernet 51 års cigaretrøg fra væggene

Restauratør får ny legeplads på toppen af hotel

Ny app til gæster med særlige madpræferencer

Køkkener kan lettere holde styr på alle ønskerne

1

Badehotel skiftede menu - så sagde køkkenchefen op

Forpagtere af spisested holdt kun syv måneder

KFC vil op på 34 danske restauranter

Supersygehus udvides med 3.000 kvadratmeter køkken

Julemad: Cofoco planter 30.000 træer

Restaurant bliver til fitnesscenter

Nyhed: Intelligent sous vide-udstyr

Endnu en forpagter siger farvel til jysk restaurant

Pizzakæde fejrer fødselsdag med 10 retter

Ti Trin Ned bliver afløst af pizzeria

Kakerlakker udløste stor bøde til kendt hotel

Michelin-kokke konkurrerer på Als

Se alle Medlemmernes egne nyheder

JEROS opdatere deres velkendte kassevasker

JEROS A/S på FoodTech 2018

Nedtælling til FoodTech 2018 er begyndt

Superbrugsen i Ørbæk øger salg af pølser med 35% ved køb af ny røgovn

Bliv klogere på digitalisering og E-handel

Sikkerdigital.dk skal styrke virksomheders IT-sikkerhed

Stærk forskning og viden bliver til gavn for samfundet

Restaurant Grøds forventninger til et samarbejde med DTU

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voksende fødevaremarked?

Stor interesse for robotter til fødevareindustrien

Slagter Kirkeby går op i røg

ButiksKompagniet er hovedsponsor for Byens Bedste i Aarhus

Hvem ringer du til når branden er slukket?

PEASE - god mad fra ærten

Scanpack 2018: Fokus på plast og bæredygtighed

Gamst Blomster åbner ny butik på Lyngby Hovedgade

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voksende fødevaremarked?

Fødevarer i fokus på teknologitopmøde

Alle har ret til friske frikadeller

RoboFood – Bliv klogere på robotter og automatisering til fødevareindustrien

MENY i Præstø oplever endnu større succes efter køb af ny røgovn

JEROS A/S på vej på IBA 2018

Ny røgovn fordobler salget af pølser hos Kvickly i Haderslev

Ny ejer holder fast i Hørlyck Skos kvalitetsbevidste brand

Ribbenstege af kanon go' kvalitet til en fair pris.

Send til en kollega

0.248