23948sdkhjf

Supersygehus udvides med 3.000 kvadratmeter køkken

Privat aktør skal stå for byggeri og drift

Det kommende supersygehus i Odense, Nyt OUH,  bliver udvidet med et kæmpestort produktionskøkken - efter planen med et areal på 3.000 kvadratmeter.

Det har et bredt flertal i det syddanske regionsråd netop besluttet.

- Med et nybygget køkken får vi de bedste muligheder for at få kost og behandling til at gå op i en højere enhed. Det glæder mig også, at vi med beslutningen får skabt ro for det dygtige køkkenpersonale i køkkenet på OUH om deres fremtidige arbejdsplads, siger formanden for anlægs- og innovationsudvalget i Region Syddanmark, Karsten Uno Petersen (S), i forbindelse med aftalen.

Det nye køkken skal opføres i sammenhæng med sygehusets serviceby. Køkkenet åbner efter planen i 2023 og skal både levere mad til patienterne på Nyt OUH, patienterne i psykiatrien ved Nyt OUH og patienterne på sygehuset i Svendborg.

Et foreløbigt overslag viser, at anlægsinvesteringen vil være på cirka 80 mio. kroner. 

Der bliver tale om byggeri i et offentligt-privat partnerskab (OPP). Det bliver således en privat aktør, der skal stå for både byggeri og drift af køkkenet i en årrække, mens Region Syddanmark lejer sig ind.

Regionen har også vurderet andre muligheder for madlavning til patienterne på Nyt OUH. Man har blandt andet set på mulighederne for fortsat at lave maden i køkkenet på det nuværende OUH, men det har ikke vist sig økonomisk rentabelt.



Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Danske kokke har øget fokus på energiforbruget

10 kokke klar til finalen i Årets Kok

Trykket stemning i kommunalt køkken

1

Avis: Domino's udnytter smuthul til at slette smileyrapporter

Restauranter og hoteller må slås om elever

Easyfood-direktør: Den nemmeste del er at udvikle et nyt produkt

Konkurrencekraften ryger, hvis der ikke følger en effektiv produktion med, siger Flemming Paasch

Nyhedsbrev

Historisk restaurant lukker efter strid om tag

Online Avis Arkiv

Restaurant-forpagtere giver op efter otte måneder

Ejer: De manglede måske de faglige kompetencer

Danmarks bedste kantine: Vi tager de unge seriøst

- Det er i grunden et simpelt miljø, siger køkkenchefen

Køkkenleder fortsætter i Elbokøkkenet

Ny restauratør har fjernet 51 års cigaretrøg fra væggene

Restauratør får ny legeplads på toppen af hotel

Ny app til gæster med særlige madpræferencer

Køkkener kan lettere holde styr på alle ønskerne

1

Badehotel skiftede menu - så sagde køkkenchefen op

Forpagtere af spisested holdt kun syv måneder

KFC vil op på 34 danske restauranter

Supersygehus udvides med 3.000 kvadratmeter køkken

Julemad: Cofoco planter 30.000 træer

Restaurant bliver til fitnesscenter

Nyhed: Intelligent sous vide-udstyr

Endnu en forpagter siger farvel til jysk restaurant

Pizzakæde fejrer fødselsdag med 10 retter

Ti Trin Ned bliver afløst af pizzeria

Kakerlakker udløste stor bøde til kendt hotel

Michelin-kokke konkurrerer på Als

Se alle Medlemmernes egne nyheder

JEROS opdatere deres velkendte kassevasker

JEROS A/S på FoodTech 2018

Nedtælling til FoodTech 2018 er begyndt

Superbrugsen i Ørbæk øger salg af pølser med 35% ved køb af ny røgovn

Bliv klogere på digitalisering og E-handel

Sikkerdigital.dk skal styrke virksomheders IT-sikkerhed

Stærk forskning og viden bliver til gavn for samfundet

Restaurant Grøds forventninger til et samarbejde med DTU

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voksende fødevaremarked?

Stor interesse for robotter til fødevareindustrien

Slagter Kirkeby går op i røg

ButiksKompagniet er hovedsponsor for Byens Bedste i Aarhus

Hvem ringer du til når branden er slukket?

PEASE - god mad fra ærten

Scanpack 2018: Fokus på plast og bæredygtighed

Gamst Blomster åbner ny butik på Lyngby Hovedgade

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voksende fødevaremarked?

Fødevarer i fokus på teknologitopmøde

Alle har ret til friske frikadeller

RoboFood – Bliv klogere på robotter og automatisering til fødevareindustrien

MENY i Præstø oplever endnu større succes efter køb af ny røgovn

JEROS A/S på vej på IBA 2018

Ny røgovn fordobler salget af pølser hos Kvickly i Haderslev

Ny ejer holder fast i Hørlyck Skos kvalitetsbevidste brand

Ribbenstege af kanon go' kvalitet til en fair pris.

Send til en kollega

0.171