23948sdkhjf

Pizzakæde fejrer fødselsdag med 10 retter

Kun hver anden servering er pizza

Pizzakæden Gorm's fejrer 9. november sin 10-års fødselsdag - og det gør den ved at servere en 10-retters menu i kædens allerførste restaurant, i Magstræde i København.

Festmenuen kommer til at bestå af "de bedste, sjoveste og ikke mindst mest spændende retter fra menukortet gennem de seneste 10 år", skriver Gorm's på sin hjemmeside,

Det koster 1.000 kroner at være med til fejringen, og der er kun 34 pladser.

Halvdelen af de 10 serveringer indeholder pizza, men Gorm's kommer også langt ud i andre madhjørner; blandt andet med bagt gulerodscreme, med tatar og med sprødt frølår og frisk pasta med urter.

Sidstnævnte ret er ifølge hjemmesiden "klart én af de skøreste retter, vi har kørt i Gorm’s, men den smagte så fantastisk, at det er dén ret, de gamle køkkenansatte altid taler om stadig."

Også hvad pizzaerne angår, bliver der tale om ret usædvanlige mundfulde. Eksempelvis er fjerde servering en pizza med stegt kammusling, vagtelæg og vild brøndkarse, mens sjette servering er pizza med ristet kongekrabbe, rygeost og syltede perleløg.


Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Danske kokke har øget fokus på energiforbruget

10 kokke klar til finalen i Årets Kok

Trykket stemning i kommunalt køkken

1

Avis: Domino's udnytter smuthul til at slette smileyrapporter

Restauranter og hoteller må slås om elever

Easyfood-direktør: Den nemmeste del er at udvikle et nyt produkt

Konkurrencekraften ryger, hvis der ikke følger en effektiv produktion med, siger Flemming Paasch

Nyhedsbrev

Historisk restaurant lukker efter strid om tag

Online Avis Arkiv

Restaurant-forpagtere giver op efter otte måneder

Ejer: De manglede måske de faglige kompetencer

Danmarks bedste kantine: Vi tager de unge seriøst

- Det er i grunden et simpelt miljø, siger køkkenchefen

Køkkenleder fortsætter i Elbokøkkenet

Ny restauratør har fjernet 51 års cigaretrøg fra væggene

Restauratør får ny legeplads på toppen af hotel

Ny app til gæster med særlige madpræferencer

Køkkener kan lettere holde styr på alle ønskerne

1

Badehotel skiftede menu - så sagde køkkenchefen op

Forpagtere af spisested holdt kun syv måneder

KFC vil op på 34 danske restauranter

Supersygehus udvides med 3.000 kvadratmeter køkken

Julemad: Cofoco planter 30.000 træer

Restaurant bliver til fitnesscenter

Nyhed: Intelligent sous vide-udstyr

Endnu en forpagter siger farvel til jysk restaurant

Pizzakæde fejrer fødselsdag med 10 retter

Ti Trin Ned bliver afløst af pizzeria

Kakerlakker udløste stor bøde til kendt hotel

Michelin-kokke konkurrerer på Als

Se alle Medlemmernes egne nyheder

JEROS opdatere deres velkendte kassevasker

JEROS A/S på FoodTech 2018

Nedtælling til FoodTech 2018 er begyndt

Superbrugsen i Ørbæk øger salg af pølser med 35% ved køb af ny røgovn

Bliv klogere på digitalisering og E-handel

Sikkerdigital.dk skal styrke virksomheders IT-sikkerhed

Stærk forskning og viden bliver til gavn for samfundet

Restaurant Grøds forventninger til et samarbejde med DTU

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voksende fødevaremarked?

Stor interesse for robotter til fødevareindustrien

Slagter Kirkeby går op i røg

ButiksKompagniet er hovedsponsor for Byens Bedste i Aarhus

Hvem ringer du til når branden er slukket?

PEASE - god mad fra ærten

Scanpack 2018: Fokus på plast og bæredygtighed

Gamst Blomster åbner ny butik på Lyngby Hovedgade

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voksende fødevaremarked?

Fødevarer i fokus på teknologitopmøde

Alle har ret til friske frikadeller

RoboFood – Bliv klogere på robotter og automatisering til fødevareindustrien

MENY i Præstø oplever endnu større succes efter køb af ny røgovn

JEROS A/S på vej på IBA 2018

Ny røgovn fordobler salget af pølser hos Kvickly i Haderslev

Ny ejer holder fast i Hørlyck Skos kvalitetsbevidste brand

Ribbenstege af kanon go' kvalitet til en fair pris.

Send til en kollega

0.228