23948sdkhjf

Endnu en forpagter siger farvel til jysk restaurant

- Der kom for få gæster, lyder begrundelsen

Efter halvandet år som forpagter af Restaurant Rørbæk Sø i Midtjylland har Jette Berg Gaasdal valgt at sige stop. Hun har opsagt forpagtningen pr. 31. december og har indtil da kun selskaber.

Det skriver Horsens Folkeblad, som også nævner, at flere andre forpagtere på stedet har måttet opgive de senere år.

Jette Berg Gaasdal overtog forpagtningen i marts sidst år, og til at begynde med holdt hun åbent med à la carte-retter flere dage om ugen. Men i det seneste års tid har Restaurant Rørbæk Sø kun kørt med lukkede selskaber.

- À la carte kunne simpelthen ikke løbe rundt. Der kom for få gæster til, at vi kunne holde det åbent, og det tog jeg konsekvensen af, så jeg har kørt det på vågeblus og arbejdet på fuld tid ved siden af, fortæller Jette Berg Gaasdal til Horsens Folkeblad.

Allerede i december sidste år opsagde hun den faste kok, og i januar sagde hun farvel til en køkkenmedarbejder. Siden da har hun hyret personale ind til arrangementerne.

Restaurant Rørbæk Sø er ejet af Bo Olesen fra Rørbæk Hovedgård. Dér oplyser godsforvalter Erik Roed Jakobsen til folkebladet, at "vi arbejder hårdt på at finde en forpagter, der kan køre videre fremadrettet, og vi har nogle emner. Vi håber, at vi har en løsning klar til 1. januar, når Jette holder".
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)

Mest læste

Forsiden lige nu

Rullende snackbar skal lokke mere mad i fynske ældre

Sommerferie på Foodservice Forum

Færdigretter: Slagterpar lander aftale med Aldi

Stor kantineleverandør udfordrer den traditionelle kantinebuffet

Fokus på alle sanser og bæredygtighed

Familievirksomhed letter hverdagen for veganske restaurantgæster

Ny convenience-serie skal imødekomme vegansk tendens

Streetfood-marked er konkurs

Nyhedsbrev

Ambitiøs burgerkæde bøvler med økonomien

Domino's klar igen med ny ejer

Restaurantkæde får bøde for genbrug i salatbaren

Milliardær har brugt 65 millioner på ny toprestaurant

"Formidabel" hovedret gav sejr i Sol over Gudhjem

Stort madfirma må skrue ned

Kæmpeinvestering skal løfte takeaway-komet

Succesrig kødduo har tjent 100 millioner

Vaffelbaroner har fart på

Morgenmad: Kendt københavnerhotel klar med verdensnyhed

Farvestoffer i maden gav bøde til takeaway-restaurant

Hard Rock hårdt ramt på pengekassen

Fazer Food Services solgt i milliardhandel

Madhus mistede kontrakt: Nu er overskuddet dykket

Ung kok forpagter gammel kro

Cateringfirma dropper lille køkken

Convenience: 7-Eleven Danmark kåret som verdens bedste

Flammen i styrtdyk: Dårligste resultat i 10 år

Direktørfyring med til at trække ned

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Gratis online lynkursus: Få GS1-128 pallelabels der virker

Beregn det bæredygtige potentiale i madaffald

Efteruddannelse med fokus på hygiejnisk design

Efteruddannelse med fokus på entrepreneurskab

Nyt: Stålborde til fødevarer produceret efter specialmål

Hos CPF A/S bliver der ekspederet ordre gennem hele sommeren.

Sådan bliver bæredygtig udvikling god forretning

DTU Kursus i hygiejnisk design

Nemt overblik over alle myndighedskrav med Akustikguiden

Forhandlere søges!

Bip-bip Hurra: GS1-stregkoden har fødselsdag

Plastbøtte til mikrobølgeovn kan mindske madspild

Vind et biografgavekort i GS1 Denmarks sommerquiz

Til lykke med svendebrevet

Blockchain - Veldokumenteret vej fra jord til bord

Til lykke med svendebrevet

Glade elever nu med svendebrev

Blockchain

Tid til at stoppe wardrobing

Medlem af GS1Trade Sync? Få en komplet billedpakke med marketing- og planogramfotos for kun 100 kr

Kvalitet og smag frem for alt

Nye efterårshold på Ejerlederuddannelsen

Veldokumenteret vej fra jord til bord

Medlemsdag i Odense for alle GS1 medlemmer

Test dig selv: Hvor meget ved du om plast og bæredygtighed?

Send til en kollega

0.14