23948sdkhjf

Endnu en forpagter siger farvel til jysk restaurant

- Der kom for få gæster, lyder begrundelsen

Efter halvandet år som forpagter af Restaurant Rørbæk Sø i Midtjylland har Jette Berg Gaasdal valgt at sige stop. Hun har opsagt forpagtningen pr. 31. december og har indtil da kun selskaber.

Det skriver Horsens Folkeblad, som også nævner, at flere andre forpagtere på stedet har måttet opgive de senere år.

Jette Berg Gaasdal overtog forpagtningen i marts sidst år, og til at begynde med holdt hun åbent med à la carte-retter flere dage om ugen. Men i det seneste års tid har Restaurant Rørbæk Sø kun kørt med lukkede selskaber.

- À la carte kunne simpelthen ikke løbe rundt. Der kom for få gæster til, at vi kunne holde det åbent, og det tog jeg konsekvensen af, så jeg har kørt det på vågeblus og arbejdet på fuld tid ved siden af, fortæller Jette Berg Gaasdal til Horsens Folkeblad.

Allerede i december sidste år opsagde hun den faste kok, og i januar sagde hun farvel til en køkkenmedarbejder. Siden da har hun hyret personale ind til arrangementerne.

Restaurant Rørbæk Sø er ejet af Bo Olesen fra Rørbæk Hovedgård. Dér oplyser godsforvalter Erik Roed Jakobsen til folkebladet, at "vi arbejder hårdt på at finde en forpagter, der kan køre videre fremadrettet, og vi har nogle emner. Vi håber, at vi har en løsning klar til 1. januar, når Jette holder".


Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Danske kokke har øget fokus på energiforbruget

10 kokke klar til finalen i Årets Kok

Trykket stemning i kommunalt køkken

1

Avis: Domino's udnytter smuthul til at slette smileyrapporter

Restauranter og hoteller må slås om elever

Easyfood-direktør: Den nemmeste del er at udvikle et nyt produkt

Konkurrencekraften ryger, hvis der ikke følger en effektiv produktion med, siger Flemming Paasch

Nyhedsbrev

Historisk restaurant lukker efter strid om tag

Online Avis Arkiv

Restaurant-forpagtere giver op efter otte måneder

Ejer: De manglede måske de faglige kompetencer

Danmarks bedste kantine: Vi tager de unge seriøst

- Det er i grunden et simpelt miljø, siger køkkenchefen

Køkkenleder fortsætter i Elbokøkkenet

Ny restauratør har fjernet 51 års cigaretrøg fra væggene

Restauratør får ny legeplads på toppen af hotel

Ny app til gæster med særlige madpræferencer

Køkkener kan lettere holde styr på alle ønskerne

1

Badehotel skiftede menu - så sagde køkkenchefen op

Forpagtere af spisested holdt kun syv måneder

KFC vil op på 34 danske restauranter

Supersygehus udvides med 3.000 kvadratmeter køkken

Julemad: Cofoco planter 30.000 træer

Restaurant bliver til fitnesscenter

Nyhed: Intelligent sous vide-udstyr

Endnu en forpagter siger farvel til jysk restaurant

Pizzakæde fejrer fødselsdag med 10 retter

Ti Trin Ned bliver afløst af pizzeria

Kakerlakker udløste stor bøde til kendt hotel

Michelin-kokke konkurrerer på Als

Se alle Medlemmernes egne nyheder

JEROS opdatere deres velkendte kassevasker

JEROS A/S på FoodTech 2018

Nedtælling til FoodTech 2018 er begyndt

Superbrugsen i Ørbæk øger salg af pølser med 35% ved køb af ny røgovn

Bliv klogere på digitalisering og E-handel

Sikkerdigital.dk skal styrke virksomheders IT-sikkerhed

Stærk forskning og viden bliver til gavn for samfundet

Restaurant Grøds forventninger til et samarbejde med DTU

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voksende fødevaremarked?

Stor interesse for robotter til fødevareindustrien

Slagter Kirkeby går op i røg

ButiksKompagniet er hovedsponsor for Byens Bedste i Aarhus

Hvem ringer du til når branden er slukket?

PEASE - god mad fra ærten

Scanpack 2018: Fokus på plast og bæredygtighed

Gamst Blomster åbner ny butik på Lyngby Hovedgade

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voksende fødevaremarked?

Fødevarer i fokus på teknologitopmøde

Alle har ret til friske frikadeller

RoboFood – Bliv klogere på robotter og automatisering til fødevareindustrien

MENY i Præstø oplever endnu større succes efter køb af ny røgovn

JEROS A/S på vej på IBA 2018

Ny røgovn fordobler salget af pølser hos Kvickly i Haderslev

Ny ejer holder fast i Hørlyck Skos kvalitetsbevidste brand

Ribbenstege af kanon go' kvalitet til en fair pris.

Send til en kollega

0.196