23948sdkhjf

Endnu en forpagter siger farvel til jysk restaurant

- Der kom for få gæster, lyder begrundelsen

Efter halvandet år som forpagter af Restaurant Rørbæk Sø i Midtjylland har Jette Berg Gaasdal valgt at sige stop. Hun har opsagt forpagtningen pr. 31. december og har indtil da kun selskaber.

Det skriver Horsens Folkeblad, som også nævner, at flere andre forpagtere på stedet har måttet opgive de senere år.

Jette Berg Gaasdal overtog forpagtningen i marts sidst år, og til at begynde med holdt hun åbent med à la carte-retter flere dage om ugen. Men i det seneste års tid har Restaurant Rørbæk Sø kun kørt med lukkede selskaber.

- À la carte kunne simpelthen ikke løbe rundt. Der kom for få gæster til, at vi kunne holde det åbent, og det tog jeg konsekvensen af, så jeg har kørt det på vågeblus og arbejdet på fuld tid ved siden af, fortæller Jette Berg Gaasdal til Horsens Folkeblad.

Allerede i december sidste år opsagde hun den faste kok, og i januar sagde hun farvel til en køkkenmedarbejder. Siden da har hun hyret personale ind til arrangementerne.

Restaurant Rørbæk Sø er ejet af Bo Olesen fra Rørbæk Hovedgård. Dér oplyser godsforvalter Erik Roed Jakobsen til folkebladet, at "vi arbejder hårdt på at finde en forpagter, der kan køre videre fremadrettet, og vi har nogle emner. Vi håber, at vi har en løsning klar til 1. januar, når Jette holder".
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Forvirring: Sur smiley til butik har ramt jysk restaurant

Cateringlandsholdet holder audition

Ti Trin Ned svæver i Michelin-uvished

Sponsoraftale: Dansk Cater skal forkæle Kokkelandsholdet

Succes: Kriseramt delicafé blev til netbutik

Stor fastfoodkæde tjener igen penge

Nyhedsbrev

Nye chefer klar til Kokkelandsholdet

Online Avis Arkiv

Conveniencekæde har købt Maaltidet

Stor frokostleverandør bliver en del af Homemate

Hotelkæde satser stort på bæredygtige madoplevelser

Nyt kaffekoncept i Aalborg: Her koster alt en 20'er

1

Brandærgerligt: Restaurant lukkede med fuld ordrebog

Just Eat begyndte året med rekord

Foodservice Forum ønsker glædelig jul og godt nytår

Foodservice Forum holder ferielukket til 7. januar. Nyhedsbrevet udkommer igen tirsdag 8. januar 2019.

Ny toprestaurant vil tilbyde 50 serveringer til gæsterne

Sygehuskøkken i Thisted hædret med pris

Afstemning: Her er Danmarks bedste takeaway

Cateringfirma overtager kantinedrift

Aalborg får ny vegetarrestaurant

Sticks'n'Sushi vil have 100 restauranter

Jespers Torvekøkken vokser videre

Catering-virksomheden driver nu 33 kantiner

Dagrofa kaster penge efter S-Engros

Fingerbetaling bliver permanent i CBS-kantiner

Investeringer: Hanegal halverer overskuddet

Fødevarevirksomheden er nu gearet til mere vækst

Skummer fløden af bedre mad og flere oplevelser

Køkkenmedarbejdere i total forvandling

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Løft dine medarbejderes niveau i engelsk og styrk din virksomhed

Test af hygiejnisk design giver højere fødevaresikkerhed

Må du genbruge dine stregkoder?

Kære kunde/samarbejdspartner

JEROS hos Orkla Kims

7,5 mio. kr. mere til innovation i sjællandske fødevare SMV´er

Fair Betalingsfrist - Vi har brug for dig!

Glædelig jul fra JEROS A/S

Ny projektleder ved DTU Center for Hygiejnisk Design

Rengøringsteknikker, hygiejnisk design og best practice i industriel hygiejne

Pallekar, plastkar og bigbox

Speed dating mellem virksomheder og forskere resulterer i fødevareinnovation

Mange muligheder for at se JEROS produkter verden rundt

Teknologi til forbedring af forretning i fødevarebranchen

Hurtig og effektiv rengøring af vægtskåle

JEROS opdatere deres velkendte kassevasker

JEROS A/S på FoodTech 2018

Nedtælling til FoodTech 2018 er begyndt

Superbrugsen i Ørbæk øger salg af pølser med 35% ved køb af ny røgovn

Bliv klogere på digitalisering og E-handel

Sikkerdigital.dk skal styrke virksomheders IT-sikkerhed

Stærk forskning og viden bliver til gavn for samfundet

Restaurant Grøds forventninger til et samarbejde med DTU

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voks...

Stor interesse for robotter til fødevareindustrien

Send til en kollega

0.145