23948sdkhjf

Ti Trin Ned bliver afløst af pizzeria

| Af Redaktionen/-nok | Tip redaktionen om en historie

Først skal der bygges en brændefyret stenovn

Michelin-restauranten Ti Trin Ned i Fredericia bliver afløst af et pizzeria.

Når ægteparret Mette Hvarre Gassner og Rainer Gassner og deres Ti Trin Ned inden længe flytter i nye lokaler, rykker Pizza Propria fra Aarhus ind i de nuværende gourmet-kælderlokaler.

Det skriver Fredericia Dagblad.

- Mette Gassner ringede en dag i maj og spurgte, om vi havde lyst til at åbne et pizzeria i deres lokaler, og om det var noget, vi havde lyst til at snakke videre om. Mine partnere og jeg havde i noget tid talt om, at vi gerne ville åbne et sted uden for Aarhus. Vi tog til Fredericia for at se det og synes, det er nogle superskønne lokaler. Så nu er aftalen på plads, og vi glæder os helt vildt til at komme til Fredericia, fortæller Pizza Proprias Jakob Kristian Sørensen. til avisen.

Sammen med Simon Schillums og Henrik Mogensen har han drevet Pizza Propria i Jægergårdsgade i Aarhus siden 2016.

Afdelingen i Fredericia bliver magen til, hvilket vil sige med autentiske, italienske pizzaer bagt i en specialbygget, brændefyret stenovn.

Efter planen åbner Pizza Propria i Fredericia inden 1. februar.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Forvirring: Sur smiley til butik har ramt jysk restaurant

Cateringlandsholdet holder audition

Ti Trin Ned svæver i Michelin-uvished

Sponsoraftale: Dansk Cater skal forkæle Kokkelandsholdet

Succes: Kriseramt delicafé blev til netbutik

Stor fastfoodkæde tjener igen penge

Nyhedsbrev

Nye chefer klar til Kokkelandsholdet

Online Avis Arkiv

Conveniencekæde har købt Maaltidet

Stor frokostleverandør bliver en del af Homemate

Hotelkæde satser stort på bæredygtige madoplevelser

Nyt kaffekoncept i Aalborg: Her koster alt en 20'er

1

Brandærgerligt: Restaurant lukkede med fuld ordrebog

Just Eat begyndte året med rekord

Foodservice Forum ønsker glædelig jul og godt nytår

Foodservice Forum holder ferielukket til 7. januar. Nyhedsbrevet udkommer igen tirsdag 8. januar 2019.

Ny toprestaurant vil tilbyde 50 serveringer til gæsterne

Sygehuskøkken i Thisted hædret med pris

Afstemning: Her er Danmarks bedste takeaway

Cateringfirma overtager kantinedrift

Aalborg får ny vegetarrestaurant

Sticks'n'Sushi vil have 100 restauranter

Jespers Torvekøkken vokser videre

Catering-virksomheden driver nu 33 kantiner

Dagrofa kaster penge efter S-Engros

Fingerbetaling bliver permanent i CBS-kantiner

Investeringer: Hanegal halverer overskuddet

Fødevarevirksomheden er nu gearet til mere vækst

Skummer fløden af bedre mad og flere oplevelser

Køkkenmedarbejdere i total forvandling

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Løft dine medarbejderes niveau i engelsk og styrk din virksomhed

Test af hygiejnisk design giver højere fødevaresikkerhed

Må du genbruge dine stregkoder?

Kære kunde/samarbejdspartner

JEROS hos Orkla Kims

7,5 mio. kr. mere til innovation i sjællandske fødevare SMV´er

Fair Betalingsfrist - Vi har brug for dig!

Glædelig jul fra JEROS A/S

Ny projektleder ved DTU Center for Hygiejnisk Design

Rengøringsteknikker, hygiejnisk design og best practice i industriel hygiejne

Pallekar, plastkar og bigbox

Speed dating mellem virksomheder og forskere resulterer i fødevareinnovation

Mange muligheder for at se JEROS produkter verden rundt

Teknologi til forbedring af forretning i fødevarebranchen

Hurtig og effektiv rengøring af vægtskåle

JEROS opdatere deres velkendte kassevasker

JEROS A/S på FoodTech 2018

Nedtælling til FoodTech 2018 er begyndt

Superbrugsen i Ørbæk øger salg af pølser med 35% ved køb af ny røgovn

Bliv klogere på digitalisering og E-handel

Sikkerdigital.dk skal styrke virksomheders IT-sikkerhed

Stærk forskning og viden bliver til gavn for samfundet

Restaurant Grøds forventninger til et samarbejde med DTU

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voks...

Stor interesse for robotter til fødevareindustrien

Send til en kollega

0.115