23948sdkhjf

Ti Trin Ned bliver afløst af pizzeria

| Af Redaktionen/-nok | Tip redaktionen om en historie

Først skal der bygges en brændefyret stenovn

Michelin-restauranten Ti Trin Ned i Fredericia bliver afløst af et pizzeria.

Når ægteparret Mette Hvarre Gassner og Rainer Gassner og deres Ti Trin Ned inden længe flytter i nye lokaler, rykker Pizza Propria fra Aarhus ind i de nuværende gourmet-kælderlokaler.

Det skriver Fredericia Dagblad.

- Mette Gassner ringede en dag i maj og spurgte, om vi havde lyst til at åbne et pizzeria i deres lokaler, og om det var noget, vi havde lyst til at snakke videre om. Mine partnere og jeg havde i noget tid talt om, at vi gerne ville åbne et sted uden for Aarhus. Vi tog til Fredericia for at se det og synes, det er nogle superskønne lokaler. Så nu er aftalen på plads, og vi glæder os helt vildt til at komme til Fredericia, fortæller Pizza Proprias Jakob Kristian Sørensen. til avisen.

Sammen med Simon Schillums og Henrik Mogensen har han drevet Pizza Propria i Jægergårdsgade i Aarhus siden 2016.

Afdelingen i Fredericia bliver magen til, hvilket vil sige med autentiske, italienske pizzaer bagt i en specialbygget, brændefyret stenovn.

Efter planen åbner Pizza Propria i Fredericia inden 1. februar.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)

Mest læste

Forsiden lige nu

Rullende snackbar skal lokke mere mad i fynske ældre

Sommerferie på Foodservice Forum

Færdigretter: Slagterpar lander aftale med Aldi

Stor kantineleverandør udfordrer den traditionelle kantinebuffet

Fokus på alle sanser og bæredygtighed

Familievirksomhed letter hverdagen for veganske restaurantgæster

Ny convenience-serie skal imødekomme vegansk tendens

Streetfood-marked er konkurs

Nyhedsbrev

Ambitiøs burgerkæde bøvler med økonomien

Domino's klar igen med ny ejer

Restaurantkæde får bøde for genbrug i salatbaren

Milliardær har brugt 65 millioner på ny toprestaurant

"Formidabel" hovedret gav sejr i Sol over Gudhjem

Stort madfirma må skrue ned

Kæmpeinvestering skal løfte takeaway-komet

Succesrig kødduo har tjent 100 millioner

Vaffelbaroner har fart på

Morgenmad: Kendt københavnerhotel klar med verdensnyhed

Farvestoffer i maden gav bøde til takeaway-restaurant

Hard Rock hårdt ramt på pengekassen

Fazer Food Services solgt i milliardhandel

Madhus mistede kontrakt: Nu er overskuddet dykket

Ung kok forpagter gammel kro

Cateringfirma dropper lille køkken

Convenience: 7-Eleven Danmark kåret som verdens bedste

Flammen i styrtdyk: Dårligste resultat i 10 år

Direktørfyring med til at trække ned

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Gratis online lynkursus: Få GS1-128 pallelabels der virker

Beregn det bæredygtige potentiale i madaffald

Efteruddannelse med fokus på hygiejnisk design

Efteruddannelse med fokus på entrepreneurskab

Nyt: Stålborde til fødevarer produceret efter specialmål

Hos CPF A/S bliver der ekspederet ordre gennem hele sommeren.

Sådan bliver bæredygtig udvikling god forretning

DTU Kursus i hygiejnisk design

Nemt overblik over alle myndighedskrav med Akustikguiden

Forhandlere søges!

Bip-bip Hurra: GS1-stregkoden har fødselsdag

Plastbøtte til mikrobølgeovn kan mindske madspild

Vind et biografgavekort i GS1 Denmarks sommerquiz

Til lykke med svendebrevet

Blockchain - Veldokumenteret vej fra jord til bord

Til lykke med svendebrevet

Glade elever nu med svendebrev

Blockchain

Tid til at stoppe wardrobing

Medlem af GS1Trade Sync? Få en komplet billedpakke med marketing- og planogramfotos for kun 100 kr

Kvalitet og smag frem for alt

Nye efterårshold på Ejerlederuddannelsen

Veldokumenteret vej fra jord til bord

Medlemsdag i Odense for alle GS1 medlemmer

Test dig selv: Hvor meget ved du om plast og bæredygtighed?

Send til en kollega

0.127