23948sdkhjf

Øko-pris til Byens Køkken

| Af Redaktionen/bda | Tip redaktionen om en historie

"En inspiration for andre køkkener i det offentlige"

Byens Køkken, som leverer mad til de ældre i Odense Kommune, har netop vundet prisen "De Økologiske Køkkenroser".

Prisen uddeles af Landbrug & Fødevarer til de offentlige køkkener i Danmark, der udmærker sig særligt inden for arbejdet med økologiske råvarer, oplyser Odense Kommune i en pressemeddelelse. 

Prisen gives til køkkener, der gør en ekstra indsats for at øge andelen af økologiske råvarer og dermed kan fungere som inspiration for andre køkkener i det offentlige.

- Det er rigtig flot, at Byens Køkken endnu engang vinder en fornem køkkenpris. Det er resultatet af et årelangt og målrettet arbejde med at bringe økologi og friske, lokale råvarer i gryderne til borgerne i Odense, og det understreger igen køkkenmedarbejderens engagement og høje faglighed. Godt gået!, siger kommunens
ældre- og handicaprådmand, Søren Windell. 

Om prisen
Med 'De Økologiske Køkkenroser' vil Landbrug & Fødevarer - sammen med juryen bestående af FOA, 3F samt Kost- & Ernæringsforbundet - gerne belønne de fagfolk, der har stærke holdninger til råvarerne og har fokus på sæson, mindre madspild, økologi og kvalitet.

Juryen gav i år prisen til Byens Køkken med begrundelsen:

- Med 3.000 daglige måltider er det forbilledligt, at stort se alt i jeres køkken produceres af friske råvarer, at I gør en dyd ud af at samarbejde med økologiske producenter, og selvfølgelig at I har det økologiske sølvmærke. I er et levende bevis på, at man i storproduktioner sagtens kan lave velsmagende mad af friske, danske og økologiske råvarer, uden det behøver at koste mere.

Det er sjette gang, at prisen uddeles. 



Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Danske kokke har øget fokus på energiforbruget

10 kokke klar til finalen i Årets Kok

Trykket stemning i kommunalt køkken

1

Avis: Domino's udnytter smuthul til at slette smileyrapporter

Restauranter og hoteller må slås om elever

Easyfood-direktør: Den nemmeste del er at udvikle et nyt produkt

Konkurrencekraften ryger, hvis der ikke følger en effektiv produktion med, siger Flemming Paasch

Nyhedsbrev

Historisk restaurant lukker efter strid om tag

Online Avis Arkiv

Restaurant-forpagtere giver op efter otte måneder

Ejer: De manglede måske de faglige kompetencer

Danmarks bedste kantine: Vi tager de unge seriøst

- Det er i grunden et simpelt miljø, siger køkkenchefen

Køkkenleder fortsætter i Elbokøkkenet

Ny restauratør har fjernet 51 års cigaretrøg fra væggene

Restauratør får ny legeplads på toppen af hotel

Ny app til gæster med særlige madpræferencer

Køkkener kan lettere holde styr på alle ønskerne

1

Badehotel skiftede menu - så sagde køkkenchefen op

Forpagtere af spisested holdt kun syv måneder

KFC vil op på 34 danske restauranter

Supersygehus udvides med 3.000 kvadratmeter køkken

Julemad: Cofoco planter 30.000 træer

Restaurant bliver til fitnesscenter

Nyhed: Intelligent sous vide-udstyr

Endnu en forpagter siger farvel til jysk restaurant

Pizzakæde fejrer fødselsdag med 10 retter

Ti Trin Ned bliver afløst af pizzeria

Kakerlakker udløste stor bøde til kendt hotel

Michelin-kokke konkurrerer på Als

Se alle Medlemmernes egne nyheder

JEROS opdatere deres velkendte kassevasker

JEROS A/S på FoodTech 2018

Nedtælling til FoodTech 2018 er begyndt

Superbrugsen i Ørbæk øger salg af pølser med 35% ved køb af ny røgovn

Bliv klogere på digitalisering og E-handel

Sikkerdigital.dk skal styrke virksomheders IT-sikkerhed

Stærk forskning og viden bliver til gavn for samfundet

Restaurant Grøds forventninger til et samarbejde med DTU

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voksende fødevaremarked?

Stor interesse for robotter til fødevareindustrien

Slagter Kirkeby går op i røg

ButiksKompagniet er hovedsponsor for Byens Bedste i Aarhus

Hvem ringer du til når branden er slukket?

PEASE - god mad fra ærten

Scanpack 2018: Fokus på plast og bæredygtighed

Gamst Blomster åbner ny butik på Lyngby Hovedgade

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voksende fødevaremarked?

Fødevarer i fokus på teknologitopmøde

Alle har ret til friske frikadeller

RoboFood – Bliv klogere på robotter og automatisering til fødevareindustrien

MENY i Præstø oplever endnu større succes efter køb af ny røgovn

JEROS A/S på vej på IBA 2018

Ny røgovn fordobler salget af pølser hos Kvickly i Haderslev

Ny ejer holder fast i Hørlyck Skos kvalitetsbevidste brand

Ribbenstege af kanon go' kvalitet til en fair pris.

Send til en kollega

0.147