23948sdkhjf

Pizzeria afsløret med afføring, urin, snot og bussemand

Kontrol hos Domino's gav en ualmindeligt ulækker kontrolrapport

Efter et uanmeldt kontrolbesøg hos Domino's Pizza i Ballerup har Fødevarestyrelsens rejsehold udgivet en kontrolrapport, der "formentlig er en af de ulækreste nogensinde". Forholdene på personaletoilettet var så skrækkelige, at personalet risikerede at forurene kundernes pizzaer med farlige bakterier. Det skriver Ekstra Bladet.

Ifølge formiddagsbladet var selve toiletkummen møgbeskidt med blandt andet afføring, urin og kønshår. Af kontrolrapporten fremgår også, at "’På væggen mellem toiletkummen og toiletpapiret er en indtørret rød-brun snotklat samt bussemand som er spredt ud på væggen".

Kontrolrappporten nævner desuden, at der i nærheden af toiletpapiret stod en halvandenliters sodavandsflaske, som bliver brugt til personlige hygiejniske foranstaltninger. Til Ekstra Bladet har Fødevarestyrelsen uddybet, at personalet forklarede, at vand fra denne sodavandsflaske blev brugt til at skylle numsen efter store toiletbesøg.

Sådan en praksis kræver, at man er ekstra grundig med håndhygiejnen, fordi der er høj risiko for, at der er afføringsbakterier på sodavandsflasken. Men håndvasken og sæbedispenseren var møgbeskidte med gammelt, slimet snavs og mørke plamager af skidt, nævner kontrolrapporten.

Alt i alt fik pizzeriaet i Ballerup en rasende smiley og en bøde.

Domino's-direktør Carsten Falk oplyser til Ekstra Bladet, at kæden tager kritikken fra Fødevarekontrollen meget seriøst .

- Det er naturligvis helt uacceptabelt. Vores procedurer er ikke overholdt og vores inspektør vil tilse butikkerne dagligt, indtil procedurerne er i orden, konstaterer han i en kommentar til kontrolbesøget i Ballerup.

Den nye møgsag for Domino's kommer, efter at TV2-programmet Operation X for nylig afslørede fødevarefusk i flere af kædens danske butikker. Her blev der tegnet et billede af pizzaer med gammelt kød, snyd med datomærkninger og bokse med fødevarer, som ingen medarbejdere kender den præcise holdbarhedsdato på.


Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Danske kokke har øget fokus på energiforbruget

10 kokke klar til finalen i Årets Kok

Trykket stemning i kommunalt køkken

1

Avis: Domino's udnytter smuthul til at slette smileyrapporter

Restauranter og hoteller må slås om elever

Easyfood-direktør: Den nemmeste del er at udvikle et nyt produkt

Konkurrencekraften ryger, hvis der ikke følger en effektiv produktion med, siger Flemming Paasch

Nyhedsbrev

Historisk restaurant lukker efter strid om tag

Online Avis Arkiv

Restaurant-forpagtere giver op efter otte måneder

Ejer: De manglede måske de faglige kompetencer

Danmarks bedste kantine: Vi tager de unge seriøst

- Det er i grunden et simpelt miljø, siger køkkenchefen

Køkkenleder fortsætter i Elbokøkkenet

Ny restauratør har fjernet 51 års cigaretrøg fra væggene

Restauratør får ny legeplads på toppen af hotel

Ny app til gæster med særlige madpræferencer

Køkkener kan lettere holde styr på alle ønskerne

1

Badehotel skiftede menu - så sagde køkkenchefen op

Forpagtere af spisested holdt kun syv måneder

KFC vil op på 34 danske restauranter

Supersygehus udvides med 3.000 kvadratmeter køkken

Julemad: Cofoco planter 30.000 træer

Restaurant bliver til fitnesscenter

Nyhed: Intelligent sous vide-udstyr

Endnu en forpagter siger farvel til jysk restaurant

Pizzakæde fejrer fødselsdag med 10 retter

Ti Trin Ned bliver afløst af pizzeria

Kakerlakker udløste stor bøde til kendt hotel

Michelin-kokke konkurrerer på Als

Se alle Medlemmernes egne nyheder

JEROS opdatere deres velkendte kassevasker

JEROS A/S på FoodTech 2018

Nedtælling til FoodTech 2018 er begyndt

Superbrugsen i Ørbæk øger salg af pølser med 35% ved køb af ny røgovn

Bliv klogere på digitalisering og E-handel

Sikkerdigital.dk skal styrke virksomheders IT-sikkerhed

Stærk forskning og viden bliver til gavn for samfundet

Restaurant Grøds forventninger til et samarbejde med DTU

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voksende fødevaremarked?

Stor interesse for robotter til fødevareindustrien

Slagter Kirkeby går op i røg

ButiksKompagniet er hovedsponsor for Byens Bedste i Aarhus

Hvem ringer du til når branden er slukket?

PEASE - god mad fra ærten

Scanpack 2018: Fokus på plast og bæredygtighed

Gamst Blomster åbner ny butik på Lyngby Hovedgade

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voksende fødevaremarked?

Fødevarer i fokus på teknologitopmøde

Alle har ret til friske frikadeller

RoboFood – Bliv klogere på robotter og automatisering til fødevareindustrien

MENY i Præstø oplever endnu større succes efter køb af ny røgovn

JEROS A/S på vej på IBA 2018

Ny røgovn fordobler salget af pølser hos Kvickly i Haderslev

Ny ejer holder fast i Hørlyck Skos kvalitetsbevidste brand

Ribbenstege af kanon go' kvalitet til en fair pris.

Send til en kollega

0.203