23948sdkhjf

Pizzeria afsløret med afføring, urin, snot og bussemand

Kontrol hos Domino's gav en ualmindeligt ulækker kontrolrapport

Efter et uanmeldt kontrolbesøg hos Domino's Pizza i Ballerup har Fødevarestyrelsens rejsehold udgivet en kontrolrapport, der "formentlig er en af de ulækreste nogensinde". Forholdene på personaletoilettet var så skrækkelige, at personalet risikerede at forurene kundernes pizzaer med farlige bakterier. Det skriver Ekstra Bladet.

Ifølge formiddagsbladet var selve toiletkummen møgbeskidt med blandt andet afføring, urin og kønshår. Af kontrolrapporten fremgår også, at "’På væggen mellem toiletkummen og toiletpapiret er en indtørret rød-brun snotklat samt bussemand som er spredt ud på væggen".

Kontrolrappporten nævner desuden, at der i nærheden af toiletpapiret stod en halvandenliters sodavandsflaske, som bliver brugt til personlige hygiejniske foranstaltninger. Til Ekstra Bladet har Fødevarestyrelsen uddybet, at personalet forklarede, at vand fra denne sodavandsflaske blev brugt til at skylle numsen efter store toiletbesøg.

Sådan en praksis kræver, at man er ekstra grundig med håndhygiejnen, fordi der er høj risiko for, at der er afføringsbakterier på sodavandsflasken. Men håndvasken og sæbedispenseren var møgbeskidte med gammelt, slimet snavs og mørke plamager af skidt, nævner kontrolrapporten.

Alt i alt fik pizzeriaet i Ballerup en rasende smiley og en bøde.

Domino's-direktør Carsten Falk oplyser til Ekstra Bladet, at kæden tager kritikken fra Fødevarekontrollen meget seriøst .

- Det er naturligvis helt uacceptabelt. Vores procedurer er ikke overholdt og vores inspektør vil tilse butikkerne dagligt, indtil procedurerne er i orden, konstaterer han i en kommentar til kontrolbesøget i Ballerup.

Den nye møgsag for Domino's kommer, efter at TV2-programmet Operation X for nylig afslørede fødevarefusk i flere af kædens danske butikker. Her blev der tegnet et billede af pizzaer med gammelt kød, snyd med datomærkninger og bokse med fødevarer, som ingen medarbejdere kender den præcise holdbarhedsdato på.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Forvirring: Sur smiley til butik har ramt jysk restaurant

Cateringlandsholdet holder audition

Ti Trin Ned svæver i Michelin-uvished

Sponsoraftale: Dansk Cater skal forkæle Kokkelandsholdet

Succes: Kriseramt delicafé blev til netbutik

Stor fastfoodkæde tjener igen penge

Nyhedsbrev

Nye chefer klar til Kokkelandsholdet

Online Avis Arkiv

Conveniencekæde har købt Maaltidet

Stor frokostleverandør bliver en del af Homemate

Hotelkæde satser stort på bæredygtige madoplevelser

Nyt kaffekoncept i Aalborg: Her koster alt en 20'er

1

Brandærgerligt: Restaurant lukkede med fuld ordrebog

Just Eat begyndte året med rekord

Foodservice Forum ønsker glædelig jul og godt nytår

Foodservice Forum holder ferielukket til 7. januar. Nyhedsbrevet udkommer igen tirsdag 8. januar 2019.

Ny toprestaurant vil tilbyde 50 serveringer til gæsterne

Sygehuskøkken i Thisted hædret med pris

Afstemning: Her er Danmarks bedste takeaway

Cateringfirma overtager kantinedrift

Aalborg får ny vegetarrestaurant

Sticks'n'Sushi vil have 100 restauranter

Jespers Torvekøkken vokser videre

Catering-virksomheden driver nu 33 kantiner

Dagrofa kaster penge efter S-Engros

Fingerbetaling bliver permanent i CBS-kantiner

Investeringer: Hanegal halverer overskuddet

Fødevarevirksomheden er nu gearet til mere vækst

Skummer fløden af bedre mad og flere oplevelser

Køkkenmedarbejdere i total forvandling

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Løft dine medarbejderes niveau i engelsk og styrk din virksomhed

Test af hygiejnisk design giver højere fødevaresikkerhed

Må du genbruge dine stregkoder?

Kære kunde/samarbejdspartner

JEROS hos Orkla Kims

7,5 mio. kr. mere til innovation i sjællandske fødevare SMV´er

Fair Betalingsfrist - Vi har brug for dig!

Glædelig jul fra JEROS A/S

Ny projektleder ved DTU Center for Hygiejnisk Design

Rengøringsteknikker, hygiejnisk design og best practice i industriel hygiejne

Pallekar, plastkar og bigbox

Speed dating mellem virksomheder og forskere resulterer i fødevareinnovation

Mange muligheder for at se JEROS produkter verden rundt

Teknologi til forbedring af forretning i fødevarebranchen

Hurtig og effektiv rengøring af vægtskåle

JEROS opdatere deres velkendte kassevasker

JEROS A/S på FoodTech 2018

Nedtælling til FoodTech 2018 er begyndt

Superbrugsen i Ørbæk øger salg af pølser med 35% ved køb af ny røgovn

Bliv klogere på digitalisering og E-handel

Sikkerdigital.dk skal styrke virksomheders IT-sikkerhed

Stærk forskning og viden bliver til gavn for samfundet

Restaurant Grøds forventninger til et samarbejde med DTU

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voks...

Stor interesse for robotter til fødevareindustrien

Send til en kollega

0.117