23948sdkhjf

Burgerbar er blevet til gourmetrestaurant

Indehaveren mener, at der er rigeligt med burgerbarer

I Randers har restauratøren Albert Kelani på kort tid opnået stor succes med at lukke sin burgerbar, Ultimate Burger, og i stedet åbne gourmetrestauranten De Rada.

Det skriver Randers Amtsavis.

- Antallet af burgersteder er ved at være for stort i Randers, og jeg er overbevist om, at byen er klar til noget andet. Jeg synes, udviklingen på restaurationsområdet i Randers de senere år fortæller, at randrusianerne gerne vil dels kvalitet, dels prøve noget nyt, sagde Albert Kelani tidligere på året til avisen, da han løftede sløret for sine planer.

Og det har altså vist sig at holde stik, kan avisen nu konstatere: Siden gourmetrestauranten åbnede på Rådhustorvet i Randers i sommers, er det kun gået fremad.

Ifølge Randers Amtsavis kan en stor del af succesen formentlig tilskrives køkkenchefen. De Rada har hyret den albanske stjernekok Mario Allkurti til den rolle - en erfaren mand, der er et kendt ansigt i hjemlandet, hvor han både har stået for menuen på flere af landets bedste restauranter og optrådt om tv-kok i "Masterchef".

Ud over De Rada driver Albert Kelani og hans hustru også Luna Ristorante Italiano midt i Randers. Den er for nylig flyttet ind i de tidligere burgerbarlokaler for at give plads til den nye De Rada.




Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Scandic tilbyder jobgaranti – vil fordoble antallet af elever

Arctic Group skal sælge økologiske fødevarer til ny, islandsk butikskæde

Historisk spisested i Mariager lukker og slukker

Ny, dansk mad-app vil indtage Norden

Nyt cafékoncept: Hotdogs og kartofler

Frankies Pizza rykker til Jylland

Nyhedsbrev

"Undren": Cateringfirma skifter navn

Online Avis Arkiv

Her er Danmarks nye kokke på Cateringlandsholdet

Restauratør venter bare på at gå konkurs

Pizzeria lukket efter mistanke om rotter

1

Succes: Cateringfirma overtager igen en kantine

Kendt Aalborg-restaurant lukker

Nye tal: professionelle køkkener stadig varme på økologi og vegetarrettter

Kantineændring: Nu må medarbejderne ikke mere lade kaffekopperne stå

Ny restaurant: Her kan man spise i en trægynge

Feriepark klar med bæredygtig naturrestaurant

Planteslagteri udfordrer kødindustrien

Catering-firma åbner restaurant i København

Brødrene Price overtager Blomsterbergs konditori

Jysk café har fundet en cateringniche

Fynske restauranter vil lokke gastroturister til

Gourmet-kok i spidsen for kommunal madservice

Makkerpar overtager to spisesteder

Aarhus løb med titlen som Danmarks Bedste Bøfsandwich

Sunset Boulevard rykker ind i Lalandia

Just Eat begyndte året med rekord

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Sous vide produktion med integreret sikkerhedsberegner

Intelligent sous vide-udstyr giver mere sikre fødevarer

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for din kunder

Velkommen til vores køberdatabase "Søgeagenten"

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

RollDolly fra DT Rullecontainer

White rock FR – Hygiejnisk og hårdfør vægbeklædning til storkøkkener, restauranter, vådrum m.v.

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Er din virksomhed forberedt på en hård Brexit?

Stregkoder skaber stadig problemer i butikkerne

Få eksportrådgivning der skaber succes i din virksomhed på bare et år?

Røgeovnen, der betalte sig selv

Udnytter din virksomhed fordelene ved frihandel?

Forstærkning til vores CC Gulves projektlederteam

Hygiejnisk design er afgørende for god fødevaresikkerhed og effektiv kvalitetsstyring

Efteruddannelse - find vej gennem junglen

Hygiejnisk design er afgørende for god fødevaresikkerhed og effektiv kvalitetsstyring

Grundkursus i hygiejnisk design med fokus på maskiner og udstyr

299 unge og voksne i Horsens kommer travle virksomheder til undsætning

Løft dine medarbejderes niveau i engelsk og styrk din virksomhed

Test af hygiejnisk design giver højere fødevaresikkerhed

Må du genbruge dine stregkoder?

Kære kunde/samarbejdspartner

Send til en kollega

0.136