23948sdkhjf

Ny niche: Hun skaffer mad til erhvervslivet

Go Go Gastro i Silkeborg tilbyder den store bespisningspakke

I Silkeborg har den tidligere tjener Mie Bødskov Petersen åbnet virksomheden Go Go Gastro, der tilbyder at sørge for mad af høj kvalitet til erhvervslivets arrangementer.

Mange års erfaring med servering i restauranter har givet hende solid viden om mad, værtskab, selskaber, events og ikke mindst om restaurations-og cateringbranchen i det hele taget, og det vil hun nu udnytte i en ny niche, skriver Midtjyllands Avis.

- Når firmaer og virksomheder skal være værter, afholde arrangementer eller på den ene eller anden måde har brug for, at der bliver serveret mad, så påtager jeg mig at stå for det gennem de leverandører, jeg samarbejder med, og jeg står så som garant for, at kvalitet og oplevelse bliver helt i top og efter forventning, siger Mie Bødskov Petersen til avisen.

Som led i den nye service, og fordi hun skal stå som garant for maden, er hun nødt til at først at prøvesmage den hos de leverandører, hun skal bruge. Men hun lader Midtjyllands Avis forstå, at hun ikke fylder mere, end at det er i orden, hvis hun skulle tage et par kilo på.

Til Food Supply uddyber Mie Bødskov Petersen, at hun ser sig selv som virksomhedens "wedding planner" i forbindelse med arrangementerne - altså ikke én, der selv laver maden, men hende, der sørger for, at det hele går op i en højere enhed.

Mie Bødskov Petersen tilbereder ikke mad selv, men samarbejder med en række restaurationer, spisesteder og cocktailbarer i Aarhus. Hun leverer deres mad og drikkevarer - og sin egen service - til firmaer over hele landet.



Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Foodservice Forum ønsker glædelig jul og godt nytår

Foodservice Forum holder ferielukket til 7. januar. Nyhedsbrevet udkommer igen tirsdag 8. januar 2019.

Ny toprestaurant vil tilbyde 50 serveringer til gæsterne

Sygehuskøkken i Thisted hædret med pris

Afstemning: Her er Danmarks bedste takeaway

Cateringfirma overtager kantinedrift

Aalborg får ny vegetarrestaurant

Nyhedsbrev

Sticks'n'Sushi vil have 100 restauranter

Online Avis Arkiv

Jespers Torvekøkken vokser videre

Catering-virksomheden driver nu 33 kantiner

Dagrofa kaster penge efter S-Engros

Fingerbetaling bliver permanent i CBS-kantiner

Investeringer: Hanegal halverer overskuddet

Fødevarevirksomheden er nu gearet til mere vækst

Skummer fløden af bedre mad og flere oplevelser

Jysk restaurant har ikke noget menukort

Køkkenmedarbejdere i total forvandling

1

Danske kokke henter VM-guld til Danmark

1

Letz Sushi går nye, ansvarlige veje

Suppenørd klar med nyt koncept

Danske kokke har øget fokus på energiforbruget

10 kokke klar til finalen i Årets Kok

Trykket stemning i kommunalt køkken

1

Avis: Domino's udnytter smuthul til at slette smileyrapporter

Restauranter og hoteller må slås om elever

Easyfood-direktør: Den nemmeste del er at udvikle et nyt produkt

Konkurrencekraften ryger, hvis der ikke følger en effektiv produktion med, siger Flemming Paasch

Historisk restaurant lukker efter strid om tag

Ti Trin Ned bliver afløst af pizzeria

Se alle Medlemmernes egne nyheder

JEROS hos Orkla Kims

7,5 mio. kr. mere til innovation i sjællandske fødevare SMV´er

Fair Betalingsfrist - Vi har brug for dig!

Glædelig jul fra JEROS A/S

Ny projektleder ved DTU Center for Hygiejnisk Design

Rengøringsteknikker, hygiejnisk design og best practice i industriel hygiejne

Pallekar, plastkar og bigbox

Speed dating mellem virksomheder og forskere resulterer i fødevareinnovation

Mange muligheder for at se JEROS produkter verden rundt

Teknologi til forbedring af forretning i fødevarebranchen

Hurtig og effektiv rengøring af vægtskåle

JEROS opdatere deres velkendte kassevasker

JEROS A/S på FoodTech 2018

Nedtælling til FoodTech 2018 er begyndt

Superbrugsen i Ørbæk øger salg af pølser med 35% ved køb af ny røgovn

Bliv klogere på digitalisering og E-handel

Sikkerdigital.dk skal styrke virksomheders IT-sikkerhed

Stærk forskning og viden bliver til gavn for samfundet

Restaurant Grøds forventninger til et samarbejde med DTU

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voksende fødevaremarked?

Stor interesse for robotter til fødevareindustrien

Slagter Kirkeby går op i røg

ButiksKompagniet er hovedsponsor for Byens Bedste i Aarhus

Hvem ringer du til når branden er slukket?

PEASE - god mad fra ærten

Send til en kollega

0.168