23948sdkhjf

Ny niche: Hun skaffer mad til erhvervslivet

Go Go Gastro i Silkeborg tilbyder den store bespisningspakke

I Silkeborg har den tidligere tjener Mie Bødskov Petersen åbnet virksomheden Go Go Gastro, der tilbyder at sørge for mad af høj kvalitet til erhvervslivets arrangementer.

Mange års erfaring med servering i restauranter har givet hende solid viden om mad, værtskab, selskaber, events og ikke mindst om restaurations-og cateringbranchen i det hele taget, og det vil hun nu udnytte i en ny niche, skriver Midtjyllands Avis.

- Når firmaer og virksomheder skal være værter, afholde arrangementer eller på den ene eller anden måde har brug for, at der bliver serveret mad, så påtager jeg mig at stå for det gennem de leverandører, jeg samarbejder med, og jeg står så som garant for, at kvalitet og oplevelse bliver helt i top og efter forventning, siger Mie Bødskov Petersen til avisen.

Som led i den nye service, og fordi hun skal stå som garant for maden, er hun nødt til at først at prøvesmage den hos de leverandører, hun skal bruge. Men hun lader Midtjyllands Avis forstå, at hun ikke fylder mere, end at det er i orden, hvis hun skulle tage et par kilo på.

Til Food Supply uddyber Mie Bødskov Petersen, at hun ser sig selv som virksomhedens "wedding planner" i forbindelse med arrangementerne - altså ikke én, der selv laver maden, men hende, der sørger for, at det hele går op i en højere enhed.

Mie Bødskov Petersen tilbereder ikke mad selv, men samarbejder med en række restaurationer, spisesteder og cocktailbarer i Aarhus. Hun leverer deres mad og drikkevarer - og sin egen service - til firmaer over hele landet.





Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Øko-pris til Byens Køkken

Michelin-kokke konkurrerer på Als

Norsk pizzasucces vil åbne 40 steder i Danmark

Farvel til gourmet, velkommen til mormormad

Badehotel i Blokhus skifter foie gras ud med skipperlabskovs

Pizzeria afsløret med afføring, urin, snot og bussemand

Brødre klar med ny restaurant i Horsens

Nyhedsbrev

Burgerbar er blevet til gourmetrestaurant

Online Avis Arkiv

Kendt kok lancerer 150 nye fødevareprodukter

De første er efter planen klar til salg om få uger

Kendt Odense-restaurant konkurs

Årets Kok 2019: Jagten er i gang

Otte fynske rigmænd har købt Jensen ud af Jensens Bøfhus

Medie: Stifter Palle Skov Jensen er helt ude af sit livsværk efter 34 år

Det offentlige elsker økologisk foodservice

Erfaren køkkenchef skifter til Madkastellet

Han skal stå for virksomhedens eventcatering

- Domino's vil med 100 procents sikkerhed miste kunder

Ny niche: Hun skaffer mad til erhvervslivet

Bil-kantine er base for mad ud af huset

Madkastellet lancerer kantiner uden ret meget kød

Markedet er klar til fleksitarkantiner, vurderer stifteren

Ægtepar laver italiensk cateringfirma

Foodservicebranchen vokser videre

Caspers bornholmske flymad er et hit

Hungry er på pengejagt

Løgismose Meyers har fyret topchefen

Tørk Furhauges resultater ikke gode nok, mener bestyrelsen

Burgerkæde overtager ikonisk restaurant

- Jeg tror bare, at de fandt et sted, som de bare vil have

Halifax Burgers fortsætter voldsom vækst

Fødevarestyrelsen lukkede sydjysk cateringfirma

Se alle Medlemmernes egne nyheder

ButiksKompagniet er hovedsponsor for Byens Bedste i Aarhus

Hvem ringer du til når branden er slukket?

PEASE - god mad fra ærten

Scanpack 2018: Fokus på plast og bæredygtighed

Gamst Blomster åbner ny butik på Lyngby Hovedgade

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voksende fødevaremarked?

Fødevarer i fokus på teknologitopmøde

Alle har ret til friske frikadeller

RoboFood – Bliv klogere på robotter og automatisering til fødevareindustrien

MENY i Præstø oplever endnu større succes efter køb af ny røgovn

JEROS A/S på vej på IBA 2018

Ny røgovn fordobler salget af pølser hos Kvickly i Haderslev

Ny ejer holder fast i Hørlyck Skos kvalitetsbevidste brand

Ribbenstege af kanon go' kvalitet til en fair pris.

DK's bedste og billigste flæsk i skiver

Stor forskel på karbonathåndhed i drikkevandet

JEROS A/S er nomineret til DI prisen 2018

24/7 overvågning mod Rotter og Mus:

Ecophon Mængdeberegner til akustikprodukter

God hygiejne hos fødevareproducenter – begynder med hygiejnisk design af produktionsudstyr

Overvågning og netværk

Når sort skal være rigtig sort

Ses vi på IBA 2018 i München?

JEROS a/s på IBA messen 2018

Vejen til innovative løsninger går gennem produktudvikling

Send til en kollega

0.167