23948sdkhjf

Ny niche: Hun skaffer mad til erhvervslivet

Go Go Gastro i Silkeborg tilbyder den store bespisningspakke

I Silkeborg har den tidligere tjener Mie Bødskov Petersen åbnet virksomheden Go Go Gastro, der tilbyder at sørge for mad af høj kvalitet til erhvervslivets arrangementer.

Mange års erfaring med servering i restauranter har givet hende solid viden om mad, værtskab, selskaber, events og ikke mindst om restaurations-og cateringbranchen i det hele taget, og det vil hun nu udnytte i en ny niche, skriver Midtjyllands Avis.

- Når firmaer og virksomheder skal være værter, afholde arrangementer eller på den ene eller anden måde har brug for, at der bliver serveret mad, så påtager jeg mig at stå for det gennem de leverandører, jeg samarbejder med, og jeg står så som garant for, at kvalitet og oplevelse bliver helt i top og efter forventning, siger Mie Bødskov Petersen til avisen.

Som led i den nye service, og fordi hun skal stå som garant for maden, er hun nødt til at først at prøvesmage den hos de leverandører, hun skal bruge. Men hun lader Midtjyllands Avis forstå, at hun ikke fylder mere, end at det er i orden, hvis hun skulle tage et par kilo på.

Til Food Supply uddyber Mie Bødskov Petersen, at hun ser sig selv som virksomhedens "wedding planner" i forbindelse med arrangementerne - altså ikke én, der selv laver maden, men hende, der sørger for, at det hele går op i en højere enhed.

Mie Bødskov Petersen tilbereder ikke mad selv, men samarbejder med en række restaurationer, spisesteder og cocktailbarer i Aarhus. Hun leverer deres mad og drikkevarer - og sin egen service - til firmaer over hele landet.



Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Restaurant Flammen udruller nyt koncept

Nordjysk gårdmejeri skal levere wauw-ost til stort flyselskab

Lufthavnscafé byder sig til med ældremad

Opkøb: Geia Food bliver endnu større

Geia Food passerer halvanden milliard i omsætning

Seminar: Sådan måler man madspild

Nyhedsbrev

Kokkeelever tryllede i køkkenet på plejecenter

Måltidskassefima: Nu kan vi udradere øv-retter

Jensens Bøfhus præsenterer sorte tal, men er stadig voldsomt presset

25 nye medarbejdere på vej til fabrik i Struer

Too Good To Go kåret: Europas hotteste vækstvirksomhed

Frokost.dk skifter både navn og koncept

Efter kun et år: Top-restaurant fritstiller køkkenchef

Michelin-ambitioner slået tilbage efter fritstillelsen af køkkenchef, som var udset til at skaffe stjerner til Nordjylland

Madklubben-stifter på vej med ny buffetkæde

Grillkrig: Restaurant Flammen angriber Ilden

Ilden-ejere afviser Flammen-kritik

Her er restaurationsbranchens 12 allerrigeste

Kokkelandsholdet og Tjenerlandsholdet slår pjalterne sammen

Danskere er Nordens bedste tjenerelever

- Spis på landets bedste restauranter og støt børn ramt af kræft

TV-ramt restaurant klarer sig uden direktør

Nyt kantinekneb: Nu skal maden vejes, når tallerkenen skrabes ren

Sandwichimperium sparer sig til succes: Nu tager de ikke telefonen længere

En af Nordjyllands største sandwichkæder har fundet nye måder at tjene penge på

Verdens mindste restaurant klar i København

Skagenfood: Salget steg, men overskuddet faldt

Sushi-kæde lukkede for at redde havet

Restaurant vil være selvforsynende

Restaurant gemte kontrolrapport bag stor plante

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Test dig selv: Hvor meget ved du om plast og bæredygtighed?

Sommerskole sætter fokus på entreprenørskab

Isdiske til sommerens varme dage

Fish'n Chips - Chip Shop roll

Kan plast forhindre madspild?

Moderne røgeovn giver bedre arbejdsgange

Hvorfor sorterer vi ikke i kantinen, når vi gør derhjemme?

Sæson for sommerbuk

Udvikling af nye fødevarer - handler også om hvordan de skal produceres - og udstyr rengøres!

Kom til DTU Fødevareinstituttets fødselsdag den 11. juni 2019

Virksomheder opnår bedre resultater med skræddersyet digital markedsføring

Åbne systemer er butikkernes allierede i betalingskrigen  

Jeros a/s på IFFA 2019

Konference om svindbekæmpelse i København i juni

Jeros a/s deltager på IFFA 2019

Ind med verdensmål – ud med madspild

JEROS A/S årets modtager af nyoprettet praktikpladspris på Fyn

Se vores store udvalg i specialstøvsugere

Nye Kokke og Cater

Til lykke med svendebrevet

Det går godt i Ørbæk

Fødevaresikkerheden kan meget let være udfordret i kantiner og storkøkkener...

Politikere på besøg hos RPC Superfos: Ja tak til en mere nuanceret plastdeb...

Logistik på hjul kan lette mange processer for kædebutikkerne

RPC Superfos modtager CSR-certifikat fra Randers kommune

Send til en kollega

0.345