23948sdkhjf

Erfaren køkkenchef skifter til Madkastellet

Han skal stå for virksomhedens eventcatering

For at fastholde "høj kvalitet i en eksplosiv vækstfase", har cateringkoncernen Madkastellet ansat en erfaren brancheprofil som køkkenchef i virksomhedens eventcatering.

I 2017 trakterede Madkastellet flere end 70.000 gæster - alene til events. 2018 tegner til at blive et lige så travlt år. Til at styre slagets gang er Jaakko Holopainen netop ansat som ny køkkenchef, oplyser Madkastellet.

Jaakko Holopainen har over 25 års brancheerfaring, senest fra en stilling som Catering Executive hos Mærsk.

- Jaakko har solid erfaring - fra startups og fine dining til kæderestauranter og kantiner - og passer perfekt til vores sammensatte forretning. Vi laver arrangementer på egne venues, men rykker lige så tit ud til andre lokationer. Jaakko er hyret for at sikre, at vi til stadighed leverer den kvalitet og service, vi er kendt for, og for at gøre os endnu skarpere på det, vi er gode til, siger Rasmus Pors, stifter og partner i Madkastellet.

Han oplyser, at Jaakko Holopainen fik sin ilddåb få dage efter han begyndte på posten: Her skulle han bespise 3.000 gæster fordelt på ni arrangementer på lige så mange steder - alle med forskellige menuer.

Den nye køkkenchef hos Madkastellet har tidligere blandt andet stået for kantineløsninger hos Lundbeck, Københavns Universiteter, A.P. Møller og senest Mærsk som Catering Executive for 13 lokationer med i alt 5.000 spisende gæster pr. dag. Han begyndte sin karriere på Café Victor, hvor han blev udlært som kok.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Nordjysk gårdmejeri skal levere wauw-ost til stort flyselskab

Lufthavnscafé byder sig til med ældremad

Opkøb: Geia Food bliver endnu større

Geia Food passerer halvanden milliard i omsætning

Seminar: Sådan måler man madspild

Kokkeelever tryllede i køkkenet på plejecenter

Nyhedsbrev

Måltidskassefima: Nu kan vi udradere øv-retter

Jensens Bøfhus præsenterer sorte tal, men er stadig voldsomt presset

25 nye medarbejdere på vej til fabrik i Struer

Too Good To Go kåret: Europas hotteste vækstvirksomhed

Frokost.dk skifter både navn og koncept

Efter kun et år: Top-restaurant fritstiller køkkenchef

Michelin-ambitioner slået tilbage efter fritstillelsen af køkkenchef, som var udset til at skaffe stjerner til Nordjylland

Madklubben-stifter på vej med ny buffetkæde

Grillkrig: Restaurant Flammen angriber Ilden

Ilden-ejere afviser Flammen-kritik

Her er restaurationsbranchens 12 allerrigeste

Kokkelandsholdet og Tjenerlandsholdet slår pjalterne sammen

Danskere er Nordens bedste tjenerelever

- Spis på landets bedste restauranter og støt børn ramt af kræft

TV-ramt restaurant klarer sig uden direktør

Nyt kantinekneb: Nu skal maden vejes, når tallerkenen skrabes ren

Sandwichimperium sparer sig til succes: Nu tager de ikke telefonen længere

En af Nordjyllands største sandwichkæder har fundet nye måder at tjene penge på

Verdens mindste restaurant klar i København

Skagenfood: Salget steg, men overskuddet faldt

Medie: Dagrofa har tabt over 600 millioner

- Det koster at rydde op, siger ny topchef

Sushi-kæde lukkede for at redde havet

Restaurant vil være selvforsynende

Restaurant gemte kontrolrapport bag stor plante

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Test dig selv: Hvor meget ved du om plast og bæredygtighed?

Sommerskole sætter fokus på entreprenørskab

Isdiske til sommerens varme dage

Fish'n Chips - Chip Shop roll

Kan plast forhindre madspild?

Moderne røgeovn giver bedre arbejdsgange

Hvorfor sorterer vi ikke i kantinen, når vi gør derhjemme?

Sæson for sommerbuk

Udvikling af nye fødevarer - handler også om hvordan de skal produceres - og udstyr rengøres!

Kom til DTU Fødevareinstituttets fødselsdag den 11. juni 2019

Virksomheder opnår bedre resultater med skræddersyet digital markedsføring

Åbne systemer er butikkernes allierede i betalingskrigen  

Jeros a/s på IFFA 2019

Konference om svindbekæmpelse i København i juni

Jeros a/s deltager på IFFA 2019

Ind med verdensmål – ud med madspild

JEROS A/S årets modtager af nyoprettet praktikpladspris på Fyn

Se vores store udvalg i specialstøvsugere

Nye Kokke og Cater

Til lykke med svendebrevet

Det går godt i Ørbæk

Fødevaresikkerheden kan meget let være udfordret i kantiner og storkøkkener...

Politikere på besøg hos RPC Superfos: Ja tak til en mere nuanceret plastdeb...

Logistik på hjul kan lette mange processer for kædebutikkerne

RPC Superfos modtager CSR-certifikat fra Randers kommune

Send til en kollega

0.12