Restaurant fortsatte salget trods rotter

Rottelort og friske spor af rotter hos Domino's Pizza

Selv om de ansatte havde ringet efter en rottefænger, fortsatte Domino's Pizza på Vesterbrograde i København forleden med at servere pizzaer. Først da Fødevarekontrollen dukkede op næsten to timer efter anmeldelsen, blev salget stoppet. Det skriver Ekstra Bladet.

Den tilkaldte rottefænger kontaktede Fødevarestyrelsen, som dukkede op og straks tvangslukkede pizzeriaet. Rottefængeren havde allerede kort efter sin ankomst informeret personalet om, at der var rotteproblemer, men alligevel fortsatte Dominos altså med at lange pizzaer over disken, skriver avisen.

Af Fødevarestyrelsens kontrolrapport fremgår det, at pizzeriaets ansatte over for fødevarekontrollen benægtede, at det var sket: Medarbejderne fortalte, at man var stoppet med at sælge pizzaer, så snart man var blevet gjort opmærksom på rotteproblemerne.

Fødevarestyrelsens kontrollør kunne dog på kasseapparatets transaktioner se, at der var solgt pizzaer frem til kl. 14.38 - mere end en time efter rottefængerens ankomst, skriver Ekstra Bladet.

Avisen har været i kontakt med ledelsen hos Domino's, som fastholder, at der ikke blev produceret eller udleveret pizzaer, efter at man havde fået vished for rotternes tilstedeværelse. Angiveligt blev den sidste pizza produceret klokken 13.42 - til en kunde, som ikke fik den udleveret.

Fødevarestyrelsen henholder sig dog til, at rottefængeren også har forklaret, at der skete salg, efter at virksomheden blev gjort opmærksom på, at der var problemer.

Ifølge Fødevarestyrelsens rapport blev der konstateret massive mængder rotteekskrementer samt poteaftryk fra rotter.


Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Løgismose Meyers har fyret topchefen

Tørk Furhauges resultater ikke gode nok, mener bestyrelsen

Burgerkæde overtager ikonisk restaurant

- Jeg tror bare, at de fandt et sted, som de bare vil have

Halifax Burgers fortsætter voldsom vækst

Restaurant fortsatte salget trods rotter

Nye måltidskasser fik en flyvende start

Jyde stormer frem med gourmet-catering

Nu udvider han til tredobbelt størrelse

Nyhedsbrev

Løgismose Meyers satser på flere færdigretter

Ny fabrik skal servicere et tilsyneladende umætteligt marked for convenience-produkter

Online Avis Arkiv

MASH vil have nye ejere med ind

MeMu-souschef vandt Hotdog DM

Nordjysk restaurant vinder kokkekamp - igen

Bæredygtigt fanget hellefisk – en delikatesse fra Vestgrønland

Foodservice Danmark skifter direktør igen

Scandic i totalt buræg-stop på alle hoteller

Fødevarestyrelsen lukkede sydjysk cateringfirma

Prisen går til… Noma

Restauranten bliver den første modtager af Københavns Snedkerlaugs nye pris

International rådgivning på højt niveau

Færre øko-grøntsager efter tør sommer

Kage-mænd køber kaffekæde

Ny vidensbank skal give maden et løft

I den nye vidensbank skal fagpersoner kunne finde inspiration og dele erfaringer om mad, måltider og ernæring til ældre

Madklubben udvider i Århus

Investeringer æder af foodservice-grossisters overskud

40 millioner skal fremme gastronomisk superliga

Regeringen afsætter 10 millioner kroner om året de næste fire år til gastronomi. Det kan skabe flere arbejdspladser

Ingen danske medaljer ved sommelier NM

Kantiner og restauranter i trekantområdet inviteres til Markedsdag

Køge har fået en food hall

Madentreprenør åbner nyt spisested

Kro lukker og stopper madlevering til 350 ældre

Københavns Madhus får ny direktør

Just Eat vil også levere morgenmad

Catering-advarsler er gjort til skamme

Se alle Medlemmernes egne nyheder

RoboFood – Bliv klogere på robotter og automatisering til fødevareindustrien

MENY i Præstø oplever endnu større succes efter køb af ny røgovn

JEROS A/S på vej på IBA 2018

Ny røgovn fordobler salget af pølser hos Kvickly i Haderslev

Ny ejer holder fast i Hørlyck Skos kvalitetsbevidste brand

Ribbenstege af kanon go' kvalitet til en fair pris.

DK's bedste og billigste flæsk i skiver

Stor forskel på karbonathåndhed i drikkevandet

JEROS A/S er nomineret til DI prisen 2018

24/7 overvågning mod Rotter og Mus:

Ecophon Mængdeberegner til akustikprodukter

God hygiejne hos fødevareproducenter – begynder med hygiejnisk design af produktionsudstyr

Overvågning og netværk

Når sort skal være rigtig sort

Ses vi på IBA 2018 i München?

JEROS a/s på IBA messen 2018

Vejen til innovative løsninger går gennem produktudvikling

Derfor er SMVdanmark imod revisionspligt

Slip af med bakterier i dit vand

En god kop kaffe er simpel... Den består af to ingredienser: kaffebønner og vand.

Aqua-Pure AP110 filter

Efteruddannelse i Hygiejnisk design på DTU

Efteruddannelse i Hygiejnisk design på DTU

Find ud af hvad du kan gøre for at, undgå kalk på håndvaske, glas, opvaskem...

N’tatlim - nye kager i dessertkategorien!

Send til en kollega

0.116