23948sdkhjf

Restaurant fortsatte salget trods rotter

Rottelort og friske spor af rotter hos Domino's Pizza

Selv om de ansatte havde ringet efter en rottefænger, fortsatte Domino's Pizza på Vesterbrograde i København forleden med at servere pizzaer. Først da Fødevarekontrollen dukkede op næsten to timer efter anmeldelsen, blev salget stoppet. Det skriver Ekstra Bladet.

Den tilkaldte rottefænger kontaktede Fødevarestyrelsen, som dukkede op og straks tvangslukkede pizzeriaet. Rottefængeren havde allerede kort efter sin ankomst informeret personalet om, at der var rotteproblemer, men alligevel fortsatte Dominos altså med at lange pizzaer over disken, skriver avisen.

Af Fødevarestyrelsens kontrolrapport fremgår det, at pizzeriaets ansatte over for fødevarekontrollen benægtede, at det var sket: Medarbejderne fortalte, at man var stoppet med at sælge pizzaer, så snart man var blevet gjort opmærksom på rotteproblemerne.

Fødevarestyrelsens kontrollør kunne dog på kasseapparatets transaktioner se, at der var solgt pizzaer frem til kl. 14.38 - mere end en time efter rottefængerens ankomst, skriver Ekstra Bladet.

Avisen har været i kontakt med ledelsen hos Domino's, som fastholder, at der ikke blev produceret eller udleveret pizzaer, efter at man havde fået vished for rotternes tilstedeværelse. Angiveligt blev den sidste pizza produceret klokken 13.42 - til en kunde, som ikke fik den udleveret.

Fødevarestyrelsen henholder sig dog til, at rottefængeren også har forklaret, at der skete salg, efter at virksomheden blev gjort opmærksom på, at der var problemer.

Ifølge Fødevarestyrelsens rapport blev der konstateret massive mængder rotteekskrementer samt poteaftryk fra rotter.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Forvirring: Sur smiley til butik har ramt jysk restaurant

Cateringlandsholdet holder audition

Ti Trin Ned svæver i Michelin-uvished

Sponsoraftale: Dansk Cater skal forkæle Kokkelandsholdet

Succes: Kriseramt delicafé blev til netbutik

Stor fastfoodkæde tjener igen penge

Nyhedsbrev

Nye chefer klar til Kokkelandsholdet

Online Avis Arkiv

Conveniencekæde har købt Maaltidet

Stor frokostleverandør bliver en del af Homemate

Hotelkæde satser stort på bæredygtige madoplevelser

Nyt kaffekoncept i Aalborg: Her koster alt en 20'er

1

Brandærgerligt: Restaurant lukkede med fuld ordrebog

Just Eat begyndte året med rekord

Foodservice Forum ønsker glædelig jul og godt nytår

Foodservice Forum holder ferielukket til 7. januar. Nyhedsbrevet udkommer igen tirsdag 8. januar 2019.

Ny toprestaurant vil tilbyde 50 serveringer til gæsterne

Sygehuskøkken i Thisted hædret med pris

Afstemning: Her er Danmarks bedste takeaway

Cateringfirma overtager kantinedrift

Aalborg får ny vegetarrestaurant

Sticks'n'Sushi vil have 100 restauranter

Jespers Torvekøkken vokser videre

Catering-virksomheden driver nu 33 kantiner

Dagrofa kaster penge efter S-Engros

Fingerbetaling bliver permanent i CBS-kantiner

Investeringer: Hanegal halverer overskuddet

Fødevarevirksomheden er nu gearet til mere vækst

Skummer fløden af bedre mad og flere oplevelser

Køkkenmedarbejdere i total forvandling

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Løft dine medarbejderes niveau i engelsk og styrk din virksomhed

Test af hygiejnisk design giver højere fødevaresikkerhed

Må du genbruge dine stregkoder?

Kære kunde/samarbejdspartner

JEROS hos Orkla Kims

7,5 mio. kr. mere til innovation i sjællandske fødevare SMV´er

Fair Betalingsfrist - Vi har brug for dig!

Glædelig jul fra JEROS A/S

Ny projektleder ved DTU Center for Hygiejnisk Design

Rengøringsteknikker, hygiejnisk design og best practice i industriel hygiejne

Pallekar, plastkar og bigbox

Speed dating mellem virksomheder og forskere resulterer i fødevareinnovation

Mange muligheder for at se JEROS produkter verden rundt

Teknologi til forbedring af forretning i fødevarebranchen

Hurtig og effektiv rengøring af vægtskåle

JEROS opdatere deres velkendte kassevasker

JEROS A/S på FoodTech 2018

Nedtælling til FoodTech 2018 er begyndt

Superbrugsen i Ørbæk øger salg af pølser med 35% ved køb af ny røgovn

Bliv klogere på digitalisering og E-handel

Sikkerdigital.dk skal styrke virksomheders IT-sikkerhed

Stærk forskning og viden bliver til gavn for samfundet

Restaurant Grøds forventninger til et samarbejde med DTU

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voks...

Stor interesse for robotter til fødevareindustrien

Send til en kollega

0.092