23948sdkhjf

Restaurant fortsatte salget trods rotter

Rottelort og friske spor af rotter hos Domino's Pizza

Selv om de ansatte havde ringet efter en rottefænger, fortsatte Domino's Pizza på Vesterbrograde i København forleden med at servere pizzaer. Først da Fødevarekontrollen dukkede op næsten to timer efter anmeldelsen, blev salget stoppet. Det skriver Ekstra Bladet.

Den tilkaldte rottefænger kontaktede Fødevarestyrelsen, som dukkede op og straks tvangslukkede pizzeriaet. Rottefængeren havde allerede kort efter sin ankomst informeret personalet om, at der var rotteproblemer, men alligevel fortsatte Dominos altså med at lange pizzaer over disken, skriver avisen.

Af Fødevarestyrelsens kontrolrapport fremgår det, at pizzeriaets ansatte over for fødevarekontrollen benægtede, at det var sket: Medarbejderne fortalte, at man var stoppet med at sælge pizzaer, så snart man var blevet gjort opmærksom på rotteproblemerne.

Fødevarestyrelsens kontrollør kunne dog på kasseapparatets transaktioner se, at der var solgt pizzaer frem til kl. 14.38 - mere end en time efter rottefængerens ankomst, skriver Ekstra Bladet.

Avisen har været i kontakt med ledelsen hos Domino's, som fastholder, at der ikke blev produceret eller udleveret pizzaer, efter at man havde fået vished for rotternes tilstedeværelse. Angiveligt blev den sidste pizza produceret klokken 13.42 - til en kunde, som ikke fik den udleveret.

Fødevarestyrelsen henholder sig dog til, at rottefængeren også har forklaret, at der skete salg, efter at virksomheden blev gjort opmærksom på, at der var problemer.

Ifølge Fødevarestyrelsens rapport blev der konstateret massive mængder rotteekskrementer samt poteaftryk fra rotter.


Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Easyfood-direktør: Den nemmeste del er at udvikle et nyt produkt

Konkurrencekraften ryger, hvis der ikke følger en effektiv produktion med, siger Flemming Paasch

Historisk restaurant lukker efter strid om tag

Restaurant-forpagtere giver op efter otte måneder

Ejer: De manglede måske de faglige kompetencer

Danmarks bedste kantine: Vi tager de unge seriøst

- Det er i grunden et simpelt miljø, siger køkkenchefen

Køkkenleder fortsætter i Elbokøkkenet

Ny restauratør har fjernet 51 års cigaretrøg fra væggene

Nyhedsbrev

Restauratør får ny legeplads på toppen af hotel

Online Avis Arkiv

Ny app til gæster med særlige madpræferencer

Køkkener kan lettere holde styr på alle ønskerne

1

Badehotel skiftede menu - så sagde køkkenchefen op

Forpagtere af spisested holdt kun syv måneder

KFC vil op på 34 danske restauranter

Supersygehus udvides med 3.000 kvadratmeter køkken

Julemad: Cofoco planter 30.000 træer

Restaurant bliver til fitnesscenter

Nyhed: Intelligent sous vide-udstyr

Endnu en forpagter siger farvel til jysk restaurant

Pizzakæde fejrer fødselsdag med 10 retter

Ti Trin Ned bliver afløst af pizzeria

Kakerlakker udløste stor bøde til kendt hotel

Cateringfirma konkurs

Coop og Cofoco lancerer nye færdigretter

Flere restauranter går konkurs

Øko-pris til Byens Køkken

Michelin-kokke konkurrerer på Als

Caspers bornholmske flymad er et hit

Se alle Medlemmernes egne nyheder

JEROS opdatere deres velkendte kassevasker

JEROS A/S på FoodTech 2018

Nedtælling til FoodTech 2018 er begyndt

Superbrugsen i Ørbæk øger salg af pølser med 35% ved køb af ny røgovn

Bliv klogere på digitalisering og E-handel

Sikkerdigital.dk skal styrke virksomheders IT-sikkerhed

Stærk forskning og viden bliver til gavn for samfundet

Restaurant Grøds forventninger til et samarbejde med DTU

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voksende fødevaremarked?

Stor interesse for robotter til fødevareindustrien

Slagter Kirkeby går op i røg

ButiksKompagniet er hovedsponsor for Byens Bedste i Aarhus

Hvem ringer du til når branden er slukket?

PEASE - god mad fra ærten

Scanpack 2018: Fokus på plast og bæredygtighed

Gamst Blomster åbner ny butik på Lyngby Hovedgade

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voksende fødevaremarked?

Fødevarer i fokus på teknologitopmøde

Alle har ret til friske frikadeller

RoboFood – Bliv klogere på robotter og automatisering til fødevareindustrien

MENY i Præstø oplever endnu større succes efter køb af ny røgovn

JEROS A/S på vej på IBA 2018

Ny røgovn fordobler salget af pølser hos Kvickly i Haderslev

Ny ejer holder fast i Hørlyck Skos kvalitetsbevidste brand

Ribbenstege af kanon go' kvalitet til en fair pris.

Send til en kollega

0.168