23948sdkhjf

MeMu-souschef vandt Hotdog DM

Gourmethotdog med hemmeligt krydderimix tog titlen

Traditionen tro blev vinderen af Hotdog DM kåret som led i den aarhusianske Food Festival, der blev afviklet i weekenden - og hæderen gik denne gang til Lasse Starup Petersen, der er souschef på Restaurant MeMu i Vejle.

13 af landets bedste kokke, slagtere og pølsemagere kæmpede i år om titlen.

Til TV Syd fortæller Lasse Starup Petersen, at forberedelserne gik i gang, straks da Restaurant MeMu tilmeldte sig konkurrencen:

- Vi har haft nogle tests, og det er gået i en helt anden retning, end vi troede, det skulle. Kokke som os tænker ikke på andet end mad, siger souschefen fra den vejlensiske Michelin-restaurant.

Andenpladsen gik til Formel B fra København, mens Textur fra Aalborg tog tredjepladsen.

Ingredienserne i vinder-hotdoggen:

Pølse af tungsvin, Gammel Knas-ost, timian, saltsyltede citroner og hemmeligt krydderimix (produceret i samarbejde med Als Pølser)
Friteret MeMu-hotdogbrød
Blåskimmelcreme
Chipotle-mayonnaise
Løvstikke-mayonnaise
Creme på bagte skovæbler
Confiteret citron
Sennepskorn kogt i æbleeddike
Kapers lavet på vild brøndkarse
Ristede hvidløg
Timian

Hotdoggen blev serveret med hvid chokolademælk - tilsmagt med pebermynte fra Lasse Starup Petersens forældres have, fortæller TV Syd.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)

Mest læste

Forsiden lige nu

Rullende snackbar skal lokke mere mad i fynske ældre

Sommerferie på Foodservice Forum

Færdigretter: Slagterpar lander aftale med Aldi

Stor kantineleverandør udfordrer den traditionelle kantinebuffet

Fokus på alle sanser og bæredygtighed

Familievirksomhed letter hverdagen for veganske restaurantgæster

Ny convenience-serie skal imødekomme vegansk tendens

Streetfood-marked er konkurs

Nyhedsbrev

Ambitiøs burgerkæde bøvler med økonomien

Domino's klar igen med ny ejer

Restaurantkæde får bøde for genbrug i salatbaren

Milliardær har brugt 65 millioner på ny toprestaurant

"Formidabel" hovedret gav sejr i Sol over Gudhjem

Stort madfirma må skrue ned

Kæmpeinvestering skal løfte takeaway-komet

Succesrig kødduo har tjent 100 millioner

Vaffelbaroner har fart på

Morgenmad: Kendt københavnerhotel klar med verdensnyhed

Farvestoffer i maden gav bøde til takeaway-restaurant

Hard Rock hårdt ramt på pengekassen

Fazer Food Services solgt i milliardhandel

Madhus mistede kontrakt: Nu er overskuddet dykket

Ung kok forpagter gammel kro

Cateringfirma dropper lille køkken

Convenience: 7-Eleven Danmark kåret som verdens bedste

Flammen i styrtdyk: Dårligste resultat i 10 år

Direktørfyring med til at trække ned

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Gratis GS1 online basiskursus

Gratis online lynkursus: Få GS1-128 pallelabels der virker

Beregn det bæredygtige potentiale i madaffald

Efteruddannelse med fokus på hygiejnisk design

Efteruddannelse med fokus på entrepreneurskab

Nyt: Stålborde til fødevarer produceret efter specialmål

Hos CPF A/S bliver der ekspederet ordre gennem hele sommeren.

Sådan bliver bæredygtig udvikling god forretning

DTU Kursus i hygiejnisk design

Nemt overblik over alle myndighedskrav med Akustikguiden

Forhandlere søges!

Bip-bip Hurra: GS1-stregkoden har fødselsdag

Plastbøtte til mikrobølgeovn kan mindske madspild

Vind et biografgavekort i GS1 Denmarks sommerquiz

Til lykke med svendebrevet

Blockchain - Veldokumenteret vej fra jord til bord

Til lykke med svendebrevet

Glade elever nu med svendebrev

Blockchain

Tid til at stoppe wardrobing

Medlem af GS1Trade Sync? Få en komplet billedpakke med marketing- og plano...

Kvalitet og smag frem for alt

Nye efterårshold på Ejerlederuddannelsen

Veldokumenteret vej fra jord til bord

Medlemsdag i Odense for alle GS1 medlemmer

Send til en kollega

0.197