23948sdkhjf

Jyde stormer frem med gourmet-catering

Nu udvider han til tredobbelt størrelse

Randers-kokken Kevin Pindstrup Nielsen har på få år formået at skabe en blomstrende forretning med nordisk cateringmad i gourmetklassen.

I 2014 åbnede han som 24-årig sit firma med navnet Norevent i en gammel slagterforretning i det nordlige Randers, og siden da er det gået stærkt: Antallet af kunder har næsten konstant været støt stigende, og Kevin Pindstrup Nielsen regner med snart at kunne hyre en kok. I forvejen har han ansat en caterelev. Det skriver Randers Amtsavis.

- Jeg var meget optimistisk, da jeg startede konceptet tilbage i 2014, men jeg havde alligevel aldrig turdet håbe på, at eventyret ville blomstre sådan, siger Kevin Pindstrup Nielsen til avisen.

Han flytter, formentlig inden nytår, Norevent fra den gamle slagterforretning til nogle større lokaler med et større køkken. Alt i alt er der lagt op til tre gange så meget plads.

Ud over sine cateringaktiviteter og såkaldte takeaway-tapas har Kevin Pindstrup Nielsen også indført konceptet "private dining", hvor han kommer hjem til kunden og tilbereder, anretter og serverer maden og rydder op efter sig.

Desuden tilbyder han tilbyder såkaldte "gastrokurser", hvor eksempelvis madklubber og virksomheder kan komme og prøve kræfter med tilberedning af gourmetmad, nævner amtsavisen.

Inden han åbnede Norevent, var den unge madekspert blandt andet kok og souschef på Fladbro Kro.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Forvirring: Sur smiley til butik har ramt jysk restaurant

Cateringlandsholdet holder audition

Ti Trin Ned svæver i Michelin-uvished

Sponsoraftale: Dansk Cater skal forkæle Kokkelandsholdet

Succes: Kriseramt delicafé blev til netbutik

Stor fastfoodkæde tjener igen penge

Nyhedsbrev

Nye chefer klar til Kokkelandsholdet

Online Avis Arkiv

Conveniencekæde har købt Maaltidet

Stor frokostleverandør bliver en del af Homemate

Hotelkæde satser stort på bæredygtige madoplevelser

Nyt kaffekoncept i Aalborg: Her koster alt en 20'er

1

Brandærgerligt: Restaurant lukkede med fuld ordrebog

Just Eat begyndte året med rekord

Foodservice Forum ønsker glædelig jul og godt nytår

Foodservice Forum holder ferielukket til 7. januar. Nyhedsbrevet udkommer igen tirsdag 8. januar 2019.

Ny toprestaurant vil tilbyde 50 serveringer til gæsterne

Sygehuskøkken i Thisted hædret med pris

Afstemning: Her er Danmarks bedste takeaway

Cateringfirma overtager kantinedrift

Aalborg får ny vegetarrestaurant

Sticks'n'Sushi vil have 100 restauranter

Jespers Torvekøkken vokser videre

Catering-virksomheden driver nu 33 kantiner

Dagrofa kaster penge efter S-Engros

Fingerbetaling bliver permanent i CBS-kantiner

Investeringer: Hanegal halverer overskuddet

Fødevarevirksomheden er nu gearet til mere vækst

Skummer fløden af bedre mad og flere oplevelser

Køkkenmedarbejdere i total forvandling

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Løft dine medarbejderes niveau i engelsk og styrk din virksomhed

Test af hygiejnisk design giver højere fødevaresikkerhed

Må du genbruge dine stregkoder?

Kære kunde/samarbejdspartner

JEROS hos Orkla Kims

7,5 mio. kr. mere til innovation i sjællandske fødevare SMV´er

Fair Betalingsfrist - Vi har brug for dig!

Glædelig jul fra JEROS A/S

Ny projektleder ved DTU Center for Hygiejnisk Design

Rengøringsteknikker, hygiejnisk design og best practice i industriel hygiejne

Pallekar, plastkar og bigbox

Speed dating mellem virksomheder og forskere resulterer i fødevareinnovation

Mange muligheder for at se JEROS produkter verden rundt

Teknologi til forbedring af forretning i fødevarebranchen

Hurtig og effektiv rengøring af vægtskåle

JEROS opdatere deres velkendte kassevasker

JEROS A/S på FoodTech 2018

Nedtælling til FoodTech 2018 er begyndt

Superbrugsen i Ørbæk øger salg af pølser med 35% ved køb af ny røgovn

Bliv klogere på digitalisering og E-handel

Sikkerdigital.dk skal styrke virksomheders IT-sikkerhed

Stærk forskning og viden bliver til gavn for samfundet

Restaurant Grøds forventninger til et samarbejde med DTU

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voks...

Stor interesse for robotter til fødevareindustrien

Send til en kollega

0.094