23948sdkhjf

Scandic i totalt buræg-stop på alle hoteller

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Fra og med september 2018 vil Scandic udfase buræg i alle fødevareprodukter

En stor del af de æg, som serveres hos Scandic, kommer fra fritgående høns. Dog er buræg ofte en ingrediens i færdige fødevareprodukter. Derfor introducerer Scandic nu en politik over for sine leverandører, som skal sikre, at ingen buræg fremover kan findes i fødevareprodukter hos hotelkæden, der årligt bruger mellem 11,5 og 13 millioner æg.

- Jeg er glad for, at vi nu har taget en beslutning om at blive totalt burægfri. Det føles helt naturligt i forbindelse med den bæredygtighedsrejse, Scandic er på. Vi efterstræber altid at træffe ansvarsbevidste valg, der har positiv effekt på det samfund, vi opererer i, siger AnnSofie Lanner, Scandics acting director of sustainable business.

Beslutningen om at introducere et fuldt stop for buræg er en del af Scandics vedvarende bæredygtighedsarbejde. Scandic tilpasser løbende sit "food & beverage"-produkt for at gøre det endnu mere bæredygtigt. Eksempelvis har hotelkædens morgenmad-tilbud til veganere, udbud af fairtradeprodukter, ligesom Scandic har iværksat initiativer, som skal minimere madspild.

Den nye politik gælder alle Scandic-hoteller. Udfasningen af buræg og fødevareprodukter, der indeholder dette, begynder med det samme.

Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Forvirring: Sur smiley til butik har ramt jysk restaurant

Cateringlandsholdet holder audition

Ti Trin Ned svæver i Michelin-uvished

Sponsoraftale: Dansk Cater skal forkæle Kokkelandsholdet

Succes: Kriseramt delicafé blev til netbutik

Stor fastfoodkæde tjener igen penge

Nyhedsbrev

Nye chefer klar til Kokkelandsholdet

Online Avis Arkiv

Conveniencekæde har købt Maaltidet

Stor frokostleverandør bliver en del af Homemate

Hotelkæde satser stort på bæredygtige madoplevelser

Nyt kaffekoncept i Aalborg: Her koster alt en 20'er

1

Brandærgerligt: Restaurant lukkede med fuld ordrebog

Just Eat begyndte året med rekord

Foodservice Forum ønsker glædelig jul og godt nytår

Foodservice Forum holder ferielukket til 7. januar. Nyhedsbrevet udkommer igen tirsdag 8. januar 2019.

Ny toprestaurant vil tilbyde 50 serveringer til gæsterne

Sygehuskøkken i Thisted hædret med pris

Afstemning: Her er Danmarks bedste takeaway

Cateringfirma overtager kantinedrift

Aalborg får ny vegetarrestaurant

Sticks'n'Sushi vil have 100 restauranter

Jespers Torvekøkken vokser videre

Catering-virksomheden driver nu 33 kantiner

Dagrofa kaster penge efter S-Engros

Fingerbetaling bliver permanent i CBS-kantiner

Investeringer: Hanegal halverer overskuddet

Fødevarevirksomheden er nu gearet til mere vækst

Skummer fløden af bedre mad og flere oplevelser

Køkkenmedarbejdere i total forvandling

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Løft dine medarbejderes niveau i engelsk og styrk din virksomhed

Test af hygiejnisk design giver højere fødevaresikkerhed

Må du genbruge dine stregkoder?

Kære kunde/samarbejdspartner

JEROS hos Orkla Kims

7,5 mio. kr. mere til innovation i sjællandske fødevare SMV´er

Fair Betalingsfrist - Vi har brug for dig!

Glædelig jul fra JEROS A/S

Ny projektleder ved DTU Center for Hygiejnisk Design

Rengøringsteknikker, hygiejnisk design og best practice i industriel hygiejne

Pallekar, plastkar og bigbox

Speed dating mellem virksomheder og forskere resulterer i fødevareinnovation

Mange muligheder for at se JEROS produkter verden rundt

Teknologi til forbedring af forretning i fødevarebranchen

Hurtig og effektiv rengøring af vægtskåle

JEROS opdatere deres velkendte kassevasker

JEROS A/S på FoodTech 2018

Nedtælling til FoodTech 2018 er begyndt

Superbrugsen i Ørbæk øger salg af pølser med 35% ved køb af ny røgovn

Bliv klogere på digitalisering og E-handel

Sikkerdigital.dk skal styrke virksomheders IT-sikkerhed

Stærk forskning og viden bliver til gavn for samfundet

Restaurant Grøds forventninger til et samarbejde med DTU

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voks...

Stor interesse for robotter til fødevareindustrien

Send til en kollega

0.106