23948sdkhjf

Madentreprenør åbner nyt spisested

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Torben Klitbo har åbnet sit 32. spisested på bare 15 år

The Fat Pike er Torben Klitbos 32. spisested.

- Vi har altid haft fokus på at skabe den gode spiseoplevelse. Ikke noget med at sætte kunden i forlegenhed med en potensforlænger af et vinkort, hvor kunder føler sig nærig over at vælge fra den billigere del. Det må da være den værste måde at starte en glad aften på, forklarer Torben, og fortsætter:

- Jeg er egentlig mest til fisk og skaldyr, så min første restaurant i det ny regi skulle selvfølgelig være en fiskerestaurant. The Fat Pike er tænkt efter et amerikansk forbillede med et simpelt menukort med veltillavede fisk og skaldyr i rigelige mængder, et fornuftigt vinkort samt gode øl og cocktails.

Fri af konkurrence-klausul
Torben Klitbo har indtil for nogle måneder siden været bundet af en konkurrenceklausul efter salget af Cofoco til sine tidligere partnere, og den nye restaurant er den første under det nye setup.

- Jeg er netop gået i partnerskab med et eventbureau, hvor spiseoplevelsen er et fast omdrejningspunkt, og det er her, at The Fat Pike er tænkt ind i forretningsmodellen, fortæller Torben.

Vil ikke have halvtom restaurant
Restauranten er placeret i nærheden af et større selskabslokale, og den er tænkt ind i et koncept til erhvervskunder, der for eksempel ønsker mødefaciliteter til mindre selskaber.

- København har allerede et stort udvalg af restauranter, så vi vidste, at vi skulle tænke nyt, hvis vi ikke også skulle stå med en restaurant, der i bedste fald er halvtom mandag til onsdag, forklarer Torben, og fortsætter:

- The Fat Pike er et afslappet sted. Vi har dog ikke sand på gulvet, men vi har et åbent køkken, så restauranten virker mere nærværende, og duft af fisk og skaldyr får gæsten i rette stemning, straks de træder ind ad døren.

Restauranten har valgt en indretning med langborde med plads til 8 gæster, men de vælger samtidig kun at dække op til 6 personer, så man stadig har en privat middag, selvom man skulle sidde ved samme bord med andre gæster.

Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)

Mest læste

Forsiden lige nu

Rullende snackbar skal lokke mere mad i fynske ældre

Sommerferie på Foodservice Forum

Færdigretter: Slagterpar lander aftale med Aldi

Stor kantineleverandør udfordrer den traditionelle kantinebuffet

Fokus på alle sanser og bæredygtighed

Familievirksomhed letter hverdagen for veganske restaurantgæster

Ny convenience-serie skal imødekomme vegansk tendens

Streetfood-marked er konkurs

Nyhedsbrev

Ambitiøs burgerkæde bøvler med økonomien

Domino's klar igen med ny ejer

Restaurantkæde får bøde for genbrug i salatbaren

Milliardær har brugt 65 millioner på ny toprestaurant

"Formidabel" hovedret gav sejr i Sol over Gudhjem

Stort madfirma må skrue ned

Kæmpeinvestering skal løfte takeaway-komet

Succesrig kødduo har tjent 100 millioner

Vaffelbaroner har fart på

Morgenmad: Kendt københavnerhotel klar med verdensnyhed

Farvestoffer i maden gav bøde til takeaway-restaurant

Hard Rock hårdt ramt på pengekassen

Fazer Food Services solgt i milliardhandel

Madhus mistede kontrakt: Nu er overskuddet dykket

Ung kok forpagter gammel kro

Cateringfirma dropper lille køkken

Convenience: 7-Eleven Danmark kåret som verdens bedste

Flammen i styrtdyk: Dårligste resultat i 10 år

Direktørfyring med til at trække ned

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Gratis GS1 online basiskursus

Gratis online lynkursus: Få GS1-128 pallelabels der virker

Beregn det bæredygtige potentiale i madaffald

Efteruddannelse med fokus på hygiejnisk design

Efteruddannelse med fokus på entrepreneurskab

Nyt: Stålborde til fødevarer produceret efter specialmål

Hos CPF A/S bliver der ekspederet ordre gennem hele sommeren.

Sådan bliver bæredygtig udvikling god forretning

DTU Kursus i hygiejnisk design

Nemt overblik over alle myndighedskrav med Akustikguiden

Forhandlere søges!

Bip-bip Hurra: GS1-stregkoden har fødselsdag

Plastbøtte til mikrobølgeovn kan mindske madspild

Vind et biografgavekort i GS1 Denmarks sommerquiz

Til lykke med svendebrevet

Blockchain - Veldokumenteret vej fra jord til bord

Til lykke med svendebrevet

Glade elever nu med svendebrev

Blockchain

Tid til at stoppe wardrobing

Medlem af GS1Trade Sync? Få en komplet billedpakke med marketing- og plano...

Kvalitet og smag frem for alt

Nye efterårshold på Ejerlederuddannelsen

Veldokumenteret vej fra jord til bord

Medlemsdag i Odense for alle GS1 medlemmer

Send til en kollega

0.152