Madentreprenør åbner nyt spisested

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Torben Klitbo har åbnet sit 32. spisested på bare 15 år

The Fat Pike er Torben Klitbos 32. spisested.

- Vi har altid haft fokus på at skabe den gode spiseoplevelse. Ikke noget med at sætte kunden i forlegenhed med en potensforlænger af et vinkort, hvor kunder føler sig nærig over at vælge fra den billigere del. Det må da være den værste måde at starte en glad aften på, forklarer Torben, og fortsætter:

- Jeg er egentlig mest til fisk og skaldyr, så min første restaurant i det ny regi skulle selvfølgelig være en fiskerestaurant. The Fat Pike er tænkt efter et amerikansk forbillede med et simpelt menukort med veltillavede fisk og skaldyr i rigelige mængder, et fornuftigt vinkort samt gode øl og cocktails.

Fri af konkurrence-klausul
Torben Klitbo har indtil for nogle måneder siden været bundet af en konkurrenceklausul efter salget af Cofoco til sine tidligere partnere, og den nye restaurant er den første under det nye setup.

- Jeg er netop gået i partnerskab med et eventbureau, hvor spiseoplevelsen er et fast omdrejningspunkt, og det er her, at The Fat Pike er tænkt ind i forretningsmodellen, fortæller Torben.

Vil ikke have halvtom restaurant
Restauranten er placeret i nærheden af et større selskabslokale, og den er tænkt ind i et koncept til erhvervskunder, der for eksempel ønsker mødefaciliteter til mindre selskaber.

- København har allerede et stort udvalg af restauranter, så vi vidste, at vi skulle tænke nyt, hvis vi ikke også skulle stå med en restaurant, der i bedste fald er halvtom mandag til onsdag, forklarer Torben, og fortsætter:

- The Fat Pike er et afslappet sted. Vi har dog ikke sand på gulvet, men vi har et åbent køkken, så restauranten virker mere nærværende, og duft af fisk og skaldyr får gæsten i rette stemning, straks de træder ind ad døren.

Restauranten har valgt en indretning med langborde med plads til 8 gæster, men de vælger samtidig kun at dække op til 6 personer, så man stadig har en privat middag, selvom man skulle sidde ved samme bord med andre gæster.



Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Løgismose Meyers har fyret topchefen

Tørk Furhauges resultater ikke gode nok, mener bestyrelsen

Burgerkæde overtager ikonisk restaurant

- Jeg tror bare, at de fandt et sted, som de bare vil have

Halifax Burgers fortsætter voldsom vækst

Restaurant fortsatte salget trods rotter

Nye måltidskasser fik en flyvende start

Jyde stormer frem med gourmet-catering

Nu udvider han til tredobbelt størrelse

Nyhedsbrev

Løgismose Meyers satser på flere færdigretter

Ny fabrik skal servicere et tilsyneladende umætteligt marked for convenience-produkter

Online Avis Arkiv

MASH vil have nye ejere med ind

MeMu-souschef vandt Hotdog DM

Nordjysk restaurant vinder kokkekamp - igen

Foodservice Danmark skifter direktør igen

Bæredygtigt fanget hellefisk – en delikatesse fra Vestgrønland

Scandic i totalt buræg-stop på alle hoteller

Fødevarestyrelsen lukkede sydjysk cateringfirma

Prisen går til… Noma

Restauranten bliver den første modtager af Københavns Snedkerlaugs nye pris

Færre øko-grøntsager efter tør sommer

Kage-mænd køber kaffekæde

Ny vidensbank skal give maden et løft

I den nye vidensbank skal fagpersoner kunne finde inspiration og dele erfaringer om mad, måltider og ernæring til ældre

Madklubben udvider i Århus

Investeringer æder af foodservice-grossisters overskud

40 millioner skal fremme gastronomisk superliga

Regeringen afsætter 10 millioner kroner om året de næste fire år til gastronomi. Det kan skabe flere arbejdspladser

Ingen danske medaljer ved sommelier NM

Kantiner og restauranter i trekantområdet inviteres til Markedsdag

Køge har fået en food hall

Madentreprenør åbner nyt spisested

Kro lukker og stopper madlevering til 350 ældre

Københavns Madhus får ny direktør

International rådgivning på højt niveau

Just Eat vil også levere morgenmad

Catering-advarsler er gjort til skamme

Se alle Medlemmernes egne nyheder

RoboFood – Bliv klogere på robotter og automatisering til fødevareindustrien

MENY i Præstø oplever endnu større succes efter køb af ny røgovn

JEROS A/S på vej på IBA 2018

Ny røgovn fordobler salget af pølser hos Kvickly i Haderslev

Ny ejer holder fast i Hørlyck Skos kvalitetsbevidste brand

Ribbenstege af kanon go' kvalitet til en fair pris.

DK's bedste og billigste flæsk i skiver

Stor forskel på karbonathåndhed i drikkevandet

JEROS A/S er nomineret til DI prisen 2018

24/7 overvågning mod Rotter og Mus:

Ecophon Mængdeberegner til akustikprodukter

God hygiejne hos fødevareproducenter – begynder med hygiejnisk design af produktionsudstyr

Overvågning og netværk

Når sort skal være rigtig sort

Ses vi på IBA 2018 i München?

JEROS a/s på IBA messen 2018

Vejen til innovative løsninger går gennem produktudvikling

Derfor er SMVdanmark imod revisionspligt

Slip af med bakterier i dit vand

En god kop kaffe er simpel... Den består af to ingredienser: kaffebønner og vand.

Aqua-Pure AP110 filter

Efteruddannelse i Hygiejnisk design på DTU

Efteruddannelse i Hygiejnisk design på DTU

Find ud af hvad du kan gøre for at, undgå kalk på håndvaske, glas, opvaskem...

N’tatlim - nye kager i dessertkategorien!

Send til en kollega

0.16