23948sdkhjf

Madentreprenør åbner nyt spisested

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Torben Klitbo har åbnet sit 32. spisested på bare 15 år

The Fat Pike er Torben Klitbos 32. spisested.

- Vi har altid haft fokus på at skabe den gode spiseoplevelse. Ikke noget med at sætte kunden i forlegenhed med en potensforlænger af et vinkort, hvor kunder føler sig nærig over at vælge fra den billigere del. Det må da være den værste måde at starte en glad aften på, forklarer Torben, og fortsætter:

- Jeg er egentlig mest til fisk og skaldyr, så min første restaurant i det ny regi skulle selvfølgelig være en fiskerestaurant. The Fat Pike er tænkt efter et amerikansk forbillede med et simpelt menukort med veltillavede fisk og skaldyr i rigelige mængder, et fornuftigt vinkort samt gode øl og cocktails.

Fri af konkurrence-klausul
Torben Klitbo har indtil for nogle måneder siden været bundet af en konkurrenceklausul efter salget af Cofoco til sine tidligere partnere, og den nye restaurant er den første under det nye setup.

- Jeg er netop gået i partnerskab med et eventbureau, hvor spiseoplevelsen er et fast omdrejningspunkt, og det er her, at The Fat Pike er tænkt ind i forretningsmodellen, fortæller Torben.

Vil ikke have halvtom restaurant
Restauranten er placeret i nærheden af et større selskabslokale, og den er tænkt ind i et koncept til erhvervskunder, der for eksempel ønsker mødefaciliteter til mindre selskaber.

- København har allerede et stort udvalg af restauranter, så vi vidste, at vi skulle tænke nyt, hvis vi ikke også skulle stå med en restaurant, der i bedste fald er halvtom mandag til onsdag, forklarer Torben, og fortsætter:

- The Fat Pike er et afslappet sted. Vi har dog ikke sand på gulvet, men vi har et åbent køkken, så restauranten virker mere nærværende, og duft af fisk og skaldyr får gæsten i rette stemning, straks de træder ind ad døren.

Restauranten har valgt en indretning med langborde med plads til 8 gæster, men de vælger samtidig kun at dække op til 6 personer, så man stadig har en privat middag, selvom man skulle sidde ved samme bord med andre gæster.

Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Foodservice Forum ønsker glædelig jul og godt nytår

Foodservice Forum holder ferielukket til 7. januar. Nyhedsbrevet udkommer igen tirsdag 8. januar 2019.

Ny toprestaurant vil tilbyde 50 serveringer til gæsterne

Sygehuskøkken i Thisted hædret med pris

Afstemning: Her er Danmarks bedste takeaway

Cateringfirma overtager kantinedrift

Aalborg får ny vegetarrestaurant

Nyhedsbrev

Sticks'n'Sushi vil have 100 restauranter

Online Avis Arkiv

Jespers Torvekøkken vokser videre

Catering-virksomheden driver nu 33 kantiner

Dagrofa kaster penge efter S-Engros

Fingerbetaling bliver permanent i CBS-kantiner

Investeringer: Hanegal halverer overskuddet

Fødevarevirksomheden er nu gearet til mere vækst

Skummer fløden af bedre mad og flere oplevelser

Jysk restaurant har ikke noget menukort

Køkkenmedarbejdere i total forvandling

1

Danske kokke henter VM-guld til Danmark

1

Letz Sushi går nye, ansvarlige veje

Suppenørd klar med nyt koncept

Danske kokke har øget fokus på energiforbruget

10 kokke klar til finalen i Årets Kok

Trykket stemning i kommunalt køkken

1

Avis: Domino's udnytter smuthul til at slette smileyrapporter

Restauranter og hoteller må slås om elever

Easyfood-direktør: Den nemmeste del er at udvikle et nyt produkt

Konkurrencekraften ryger, hvis der ikke følger en effektiv produktion med, siger Flemming Paasch

Historisk restaurant lukker efter strid om tag

Ti Trin Ned bliver afløst af pizzeria

Se alle Medlemmernes egne nyheder

JEROS hos Orkla Kims

7,5 mio. kr. mere til innovation i sjællandske fødevare SMV´er

Fair Betalingsfrist - Vi har brug for dig!

Glædelig jul fra JEROS A/S

Ny projektleder ved DTU Center for Hygiejnisk Design

Rengøringsteknikker, hygiejnisk design og best practice i industriel hygiejne

Pallekar, plastkar og bigbox

Speed dating mellem virksomheder og forskere resulterer i fødevareinnovation

Mange muligheder for at se JEROS produkter verden rundt

Teknologi til forbedring af forretning i fødevarebranchen

Hurtig og effektiv rengøring af vægtskåle

JEROS opdatere deres velkendte kassevasker

JEROS A/S på FoodTech 2018

Nedtælling til FoodTech 2018 er begyndt

Superbrugsen i Ørbæk øger salg af pølser med 35% ved køb af ny røgovn

Bliv klogere på digitalisering og E-handel

Sikkerdigital.dk skal styrke virksomheders IT-sikkerhed

Stærk forskning og viden bliver til gavn for samfundet

Restaurant Grøds forventninger til et samarbejde med DTU

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voksende fødevaremarked?

Stor interesse for robotter til fødevareindustrien

Slagter Kirkeby går op i røg

ButiksKompagniet er hovedsponsor for Byens Bedste i Aarhus

Hvem ringer du til når branden er slukket?

PEASE - god mad fra ærten

Send til en kollega

0.189