23948sdkhjf

Madentreprenør åbner nyt spisested

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Torben Klitbo har åbnet sit 32. spisested på bare 15 år

The Fat Pike er Torben Klitbos 32. spisested.

- Vi har altid haft fokus på at skabe den gode spiseoplevelse. Ikke noget med at sætte kunden i forlegenhed med en potensforlænger af et vinkort, hvor kunder føler sig nærig over at vælge fra den billigere del. Det må da være den værste måde at starte en glad aften på, forklarer Torben, og fortsætter:

- Jeg er egentlig mest til fisk og skaldyr, så min første restaurant i det ny regi skulle selvfølgelig være en fiskerestaurant. The Fat Pike er tænkt efter et amerikansk forbillede med et simpelt menukort med veltillavede fisk og skaldyr i rigelige mængder, et fornuftigt vinkort samt gode øl og cocktails.

Fri af konkurrence-klausul
Torben Klitbo har indtil for nogle måneder siden været bundet af en konkurrenceklausul efter salget af Cofoco til sine tidligere partnere, og den nye restaurant er den første under det nye setup.

- Jeg er netop gået i partnerskab med et eventbureau, hvor spiseoplevelsen er et fast omdrejningspunkt, og det er her, at The Fat Pike er tænkt ind i forretningsmodellen, fortæller Torben.

Vil ikke have halvtom restaurant
Restauranten er placeret i nærheden af et større selskabslokale, og den er tænkt ind i et koncept til erhvervskunder, der for eksempel ønsker mødefaciliteter til mindre selskaber.

- København har allerede et stort udvalg af restauranter, så vi vidste, at vi skulle tænke nyt, hvis vi ikke også skulle stå med en restaurant, der i bedste fald er halvtom mandag til onsdag, forklarer Torben, og fortsætter:

- The Fat Pike er et afslappet sted. Vi har dog ikke sand på gulvet, men vi har et åbent køkken, så restauranten virker mere nærværende, og duft af fisk og skaldyr får gæsten i rette stemning, straks de træder ind ad døren.

Restauranten har valgt en indretning med langborde med plads til 8 gæster, men de vælger samtidig kun at dække op til 6 personer, så man stadig har en privat middag, selvom man skulle sidde ved samme bord med andre gæster.

Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Scandic tilbyder jobgaranti – vil fordoble antallet af elever

Arctic Group skal sælge økologiske fødevarer til ny, islandsk butikskæde

Historisk spisested i Mariager lukker og slukker

Ny, dansk mad-app vil indtage Norden

Nyt cafékoncept: Hotdogs og kartofler

Frankies Pizza rykker til Jylland

Nyhedsbrev

"Undren": Cateringfirma skifter navn

Online Avis Arkiv

Her er Danmarks nye kokke på Cateringlandsholdet

Restauratør venter bare på at gå konkurs

Pizzeria lukket efter mistanke om rotter

1

Succes: Cateringfirma overtager igen en kantine

Kendt Aalborg-restaurant lukker

Nye tal: professionelle køkkener stadig varme på økologi og vegetarrettter

Kantineændring: Nu må medarbejderne ikke mere lade kaffekopperne stå

Ny restaurant: Her kan man spise i en trægynge

Feriepark klar med bæredygtig naturrestaurant

Planteslagteri udfordrer kødindustrien

Catering-firma åbner restaurant i København

Brødrene Price overtager Blomsterbergs konditori

Jysk café har fundet en cateringniche

Fynske restauranter vil lokke gastroturister til

Gourmet-kok i spidsen for kommunal madservice

Makkerpar overtager to spisesteder

Aarhus løb med titlen som Danmarks Bedste Bøfsandwich

Sunset Boulevard rykker ind i Lalandia

Just Eat begyndte året med rekord

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Sous vide produktion med integreret sikkerhedsberegner

Intelligent sous vide-udstyr giver mere sikre fødevarer

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for din kunder

Velkommen til vores køberdatabase "Søgeagenten"

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

RollDolly fra DT Rullecontainer

White rock FR – Hygiejnisk og hårdfør vægbeklædning til storkøkkener, restauranter, vådrum m.v.

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Er din virksomhed forberedt på en hård Brexit?

Stregkoder skaber stadig problemer i butikkerne

Få eksportrådgivning der skaber succes i din virksomhed på bare et år?

Røgeovnen, der betalte sig selv

Udnytter din virksomhed fordelene ved frihandel?

Forstærkning til vores CC Gulves projektlederteam

Hygiejnisk design er afgørende for god fødevaresikkerhed og effektiv kvalitetsstyring

Efteruddannelse - find vej gennem junglen

Hygiejnisk design er afgørende for god fødevaresikkerhed og effektiv kvalitetsstyring

Grundkursus i hygiejnisk design med fokus på maskiner og udstyr

299 unge og voksne i Horsens kommer travle virksomheder til undsætning

Løft dine medarbejderes niveau i engelsk og styrk din virksomhed

Test af hygiejnisk design giver højere fødevaresikkerhed

Må du genbruge dine stregkoder?

Kære kunde/samarbejdspartner

Send til en kollega

0.128