Kejserinden runder 20 år med gryder

Cateringfirma er blevet til en stor familievirksomhed

Indehaveren af cateringvirksomheden og frokostleverandøren Kejserindens Gryder i Albertslund, Lone Larsen, kan i denne måned fejre 20 år som selvstændig madleverandør.

Lone Larsen var 39 år, da hun i august 1998 etablerede sin virksomhed. Hun var kantinebestyrer hos Olivetti og blev tilbudt at overtage IT-virksomhedens kantine på hovedkontoret i Ballerup.

Det er siden da vokset til at være en af hovedstadsområdets største leverandører af frokostordninger til virksomheder og af "gourmet-cateringoplevelser" til virksomheder og private. Kejserindens Gryder er i dag en familievirksomhed, som både Lone Larsen, hendes mand Steen Larsen og datteren Bettina Sundstrøm er en aktiv del af.

Allerede kort efter at have overtaget Olivetti-kantinen drev Lone og Steen Larsen kantiner for flere virksomheder på flere lokationer. Det gav dem en stribe værdifulde erfaringer:

- Man skal aldrig være økonomisk afhængig af én kunde, fortæller Lone Larsen med henvisning til, hvordan ægteparret erfarede rådet på den hårde måde, da Olivetti, der dengang stod for 75 procent af omsætningen, måtte opsige samarbejdet, da Olivetti blev købt op.

Ønsket om at udvikle forretningen fik Lone Larsen til at dreje Kejserindens Gryder væk fra kantinedriften og over mod catering og frokostordninger. Siden fulgte en øget interesse for festmad, som I dag fylder cirka halvdelen af forretningen.

Selv om Lone Larsen til daglig er ansigtet udadtil som "Kejserinden" i cateringfirmaet, er det husbonden Steen, der står over gryderne derhjemme.

- Jeg laver mad til alle andre hver eneste dag, så når jeg har fri, er der andre, der må tage over, konstaterer Kejserinden.


Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Kro lukker og stopper madlevering til 350 ældre

Idrætsklubber skal måske tvinges til at bortforpagte cafédrift

Københavns Madhus får ny direktør

Kejserinden runder 20 år med gryder

Cateringfirma er blevet til en stor familievirksomhed

Salget af Sticks’n’Sushi er udskudt

To kinesiske spisesteder er tilgængelige

Nyhedsbrev

Jysk burgerkæde rykker mod øst

Online Avis Arkiv

Just Eat vil også levere morgenmad

Catering-advarsler er gjort til skamme

Cateringfirma afsløret: Havde mad blandt døde muldvarper

Også hunde, katte og kaniner var på stedet

Flammen straffet for at have for høje temperaturer

Cateringfirma er gået konkurs

Sommerferie på Foodservice Forum

Restaurantgæst betalte 7.335,- for meget

Nordjysk kro erklæret konkurs - ejer har kastet håndklædet i ringen

Nyuddannet sommelier udfordrer vanedyret

Kristian Ishøy har været vinfan, siden han var lille

Street food klar i Fredericia

Sandwichkæde rykker nordpå

Idérig kok har succes i medborgerhus

Just Eat gafler Domino's

Burger King klar med to nye restauranter

Dansk restaurant igen kåret som den 19.-bedste i verden

Mash opruster med bistrokoncept

Ikonisk københavner-restaurant bliver ”bistroficeret” i Tyskland.

Meyer tidoblede (næsten) underskuddet i 2017

Se alle Medlemmernes egne nyheder

JEROS a/s på IBA messen 2018

Vejen til innovative løsninger går gennem produktudvikling

Derfor er SMVdanmark imod revisionspligt

Slip af med bakterier i dit vand

En god kop kaffe er simpel... Den består af to ingredienser: kaffebønner og vand.

Aqua-Pure AP110 filter

Efteruddannelse i Hygiejnisk design på DTU

Efteruddannelse i Hygiejnisk design på DTU

Find ud af hvad du kan gøre for at, undgå kalk på håndvaske, glas, opvaskemaskiner og fliser

N’tatlim - nye kager i dessertkategorien!

Vi ser Aarhus i øjenhøjde

Har du problemer med smag og lugt fra dit drikkevand

ScaleGard Pro til drikkevandet.

Mød SMVdanmark på Folkemødet

Latinerkvarteret er for specielle og eksklusive butikker

Beskyt dig: En teenager kan hacke din virksomhed

Plastemballage er nødvendigt i den cirkulære økonomi

Vand fra hanen indeholder stoffer der kan påvirke smagen i din kaffe,

JEROS A/S på messer verden rundt

Eksportfremstød - Rejs med SMVdanmark og Kronprinsparret til Italien

Sommerskole ”Entrepreneurship in Food and BioEngineering”

Møde om fødevarevirksomheders efteruddannelsesbehov

Møde om fødevarevirksomheders efteruddannelsesbehov

Verdensnyhed: en pladsoptimerende IBC-palletank

Verdensnyhed: en pladsoptimerende IBC-palletank

Send til en kollega

0.161