23948sdkhjf

To kinesiske spisesteder er tilgængelige

| Af Torben O. Andersen, aalborg.nu | Tip redaktionen om en historie

Muligheden byder sig for at blive restauratør i Aalborg med udsigt over Limfjorden

Der er nu gode muligheder for at få foden under eget kinesisk bord, hvis man vel at mærke har lyst til at være restauratør på den attraktive havnefront i Aalborg.

Det drejer sig om de to kinesiske restauranter, der begge har til huse på havnen i Aalborg - nærmere bestemt på adressen Strandvejen 6.
Bygningen er i øvrigt af mange kendt som Rosdahl-bygningen og ligger lige ved siden af Limfjordsbroen.

I den vestlige ende af bygningen ligger den kinesiske restaurant "Shan Kou running sushi", og i den modsatte ende holder den kinesiske buffetrestaurant "Jin Cun" til.

Søger nye udfordringer
Ejendomsmæglerfirmaet EDC Erhverv Poul Erik Bech, Aalborg, oplyser til aalborg:nu, at der er tale om to selvstændige lejemål, som interesserede har mulighed for at leje.

De to restauranter drives i dag uafhængigt af hinanden af to forskellige lejere, og fælles for dem begge er, at de nu har lyst til at søge nye udfordringer.
Og det er ifølge ejendomsmæglerfirmaet ensbetydende med, at de to nuværende lejere gerne vil ud af deres lejekontrakter.

Det skal dog samtidig understreges, at det ikke er selve bygningen, der er sat til salg.

Så hvis man gerne vil servere kinesisk mad - eller måske fokusere på et helt andet madkoncept - i lokaler med en enestående udsigt over Limfjorden, så er muligheden i hvert fald til stede nu.

Nøglepenge til betaling
Begge restauranters lejekontrakter er således til afståelse, og for "Shan Kou’s" vedkommende er lejekontrakten sat til salg for 1,1 million kroner.
Afståelsesbeløbet - også kaldet nøglepenge - er fastsat til 1.050.000 kroner for så vidt angår restaurant "Jin Cun".

"Shan Kou running sushi" råder over ca. 560 kvadratmeter i restauranten, hvor der er plads til ca. 100 spisende gæster.
Den årlige leje er fastsat til ca. 577.000 kroner.

Restaurant "Jin Cun" har plads til ca. 130 spisende gæster, og her har man ca. 480 kvadratmeter til rådighed.
Lejekontrakten lyder på ca. 714.000 kroner årligt.


Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Kakerlakker udløste stor bøde til kendt hotel

Cateringfirma konkurs

Coop og Cofoco lancerer nye færdigretter

Flere restauranter går konkurs

Øko-pris til Byens Køkken

Michelin-kokke konkurrerer på Als

Nyhedsbrev

Norsk pizzasucces vil åbne 40 steder i Danmark

Online Avis Arkiv

Farvel til gourmet, velkommen til mormormad

Badehotel i Blokhus skifter foie gras ud med skipperlabskovs

Pizzeria afsløret med afføring, urin, snot og bussemand

Brødre klar med ny restaurant i Horsens

Burgerbar er blevet til gourmetrestaurant

Kendt kok lancerer 150 nye fødevareprodukter

De første er efter planen klar til salg om få uger

Kendt Odense-restaurant konkurs

Årets Kok 2019: Jagten er i gang

Otte fynske rigmænd har købt Jensen ud af Jensens Bøfhus

Medie: Stifter Palle Skov Jensen er helt ude af sit livsværk efter 34 år

Det offentlige elsker økologisk foodservice

Erfaren køkkenchef skifter til Madkastellet

Han skal stå for virksomhedens eventcatering

- Domino's vil med 100 procents sikkerhed miste kunder

Ny niche: Hun skaffer mad til erhvervslivet

Bil-kantine er base for mad ud af huset

Madkastellet lancerer kantiner uden ret meget kød

Markedet er klar til fleksitarkantiner, vurderer stifteren

Ægtepar laver italiensk cateringfirma

Foodservicebranchen vokser videre

Caspers bornholmske flymad er et hit

Fødevarestyrelsen lukkede sydjysk cateringfirma

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Stor interesse for robotter til fødevareindustrien

Slagter Kirkeby går op i røg

ButiksKompagniet er hovedsponsor for Byens Bedste i Aarhus

Hvem ringer du til når branden er slukket?

PEASE - god mad fra ærten

Scanpack 2018: Fokus på plast og bæredygtighed

Gamst Blomster åbner ny butik på Lyngby Hovedgade

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voksende fødevaremarked?

Fødevarer i fokus på teknologitopmøde

Alle har ret til friske frikadeller

RoboFood – Bliv klogere på robotter og automatisering til fødevareindustrien

MENY i Præstø oplever endnu større succes efter køb af ny røgovn

JEROS A/S på vej på IBA 2018

Ny røgovn fordobler salget af pølser hos Kvickly i Haderslev

Ny ejer holder fast i Hørlyck Skos kvalitetsbevidste brand

Ribbenstege af kanon go' kvalitet til en fair pris.

DK's bedste og billigste flæsk i skiver

Stor forskel på karbonathåndhed i drikkevandet

JEROS A/S er nomineret til DI prisen 2018

24/7 overvågning mod Rotter og Mus:

Ecophon Mængdeberegner til akustikprodukter

God hygiejne hos fødevareproducenter – begynder med hygiejnisk design af pr...

Overvågning og netværk

Når sort skal være rigtig sort

Ses vi på IBA 2018 i München?

Send til en kollega

0.173