23948sdkhjf

To kinesiske spisesteder er tilgængelige

| Af Torben O. Andersen, aalborg.nu | Tip redaktionen om en historie

Muligheden byder sig for at blive restauratør i Aalborg med udsigt over Limfjorden

Der er nu gode muligheder for at få foden under eget kinesisk bord, hvis man vel at mærke har lyst til at være restauratør på den attraktive havnefront i Aalborg.

Det drejer sig om de to kinesiske restauranter, der begge har til huse på havnen i Aalborg - nærmere bestemt på adressen Strandvejen 6.
Bygningen er i øvrigt af mange kendt som Rosdahl-bygningen og ligger lige ved siden af Limfjordsbroen.

I den vestlige ende af bygningen ligger den kinesiske restaurant "Shan Kou running sushi", og i den modsatte ende holder den kinesiske buffetrestaurant "Jin Cun" til.

Søger nye udfordringer
Ejendomsmæglerfirmaet EDC Erhverv Poul Erik Bech, Aalborg, oplyser til aalborg:nu, at der er tale om to selvstændige lejemål, som interesserede har mulighed for at leje.

De to restauranter drives i dag uafhængigt af hinanden af to forskellige lejere, og fælles for dem begge er, at de nu har lyst til at søge nye udfordringer.
Og det er ifølge ejendomsmæglerfirmaet ensbetydende med, at de to nuværende lejere gerne vil ud af deres lejekontrakter.

Det skal dog samtidig understreges, at det ikke er selve bygningen, der er sat til salg.

Så hvis man gerne vil servere kinesisk mad - eller måske fokusere på et helt andet madkoncept - i lokaler med en enestående udsigt over Limfjorden, så er muligheden i hvert fald til stede nu.

Nøglepenge til betaling
Begge restauranters lejekontrakter er således til afståelse, og for "Shan Kou’s" vedkommende er lejekontrakten sat til salg for 1,1 million kroner.
Afståelsesbeløbet - også kaldet nøglepenge - er fastsat til 1.050.000 kroner for så vidt angår restaurant "Jin Cun".

"Shan Kou running sushi" råder over ca. 560 kvadratmeter i restauranten, hvor der er plads til ca. 100 spisende gæster.
Den årlige leje er fastsat til ca. 577.000 kroner.

Restaurant "Jin Cun" har plads til ca. 130 spisende gæster, og her har man ca. 480 kvadratmeter til rådighed.
Lejekontrakten lyder på ca. 714.000 kroner årligt.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Foodservice Forum ønsker glædelig jul og godt nytår

Foodservice Forum holder ferielukket til 7. januar. Nyhedsbrevet udkommer igen tirsdag 8. januar 2019.

Ny toprestaurant vil tilbyde 50 serveringer til gæsterne

Sygehuskøkken i Thisted hædret med pris

Afstemning: Her er Danmarks bedste takeaway

Cateringfirma overtager kantinedrift

Aalborg får ny vegetarrestaurant

Nyhedsbrev

Sticks'n'Sushi vil have 100 restauranter

Online Avis Arkiv

Jespers Torvekøkken vokser videre

Catering-virksomheden driver nu 33 kantiner

Dagrofa kaster penge efter S-Engros

Fingerbetaling bliver permanent i CBS-kantiner

Investeringer: Hanegal halverer overskuddet

Fødevarevirksomheden er nu gearet til mere vækst

Skummer fløden af bedre mad og flere oplevelser

Jysk restaurant har ikke noget menukort

Køkkenmedarbejdere i total forvandling

1

Danske kokke henter VM-guld til Danmark

1

Letz Sushi går nye, ansvarlige veje

Suppenørd klar med nyt koncept

Danske kokke har øget fokus på energiforbruget

10 kokke klar til finalen i Årets Kok

Trykket stemning i kommunalt køkken

1

Avis: Domino's udnytter smuthul til at slette smileyrapporter

Restauranter og hoteller må slås om elever

Easyfood-direktør: Den nemmeste del er at udvikle et nyt produkt

Konkurrencekraften ryger, hvis der ikke følger en effektiv produktion med, siger Flemming Paasch

Historisk restaurant lukker efter strid om tag

Ti Trin Ned bliver afløst af pizzeria

Se alle Medlemmernes egne nyheder

JEROS hos Orkla Kims

7,5 mio. kr. mere til innovation i sjællandske fødevare SMV´er

Fair Betalingsfrist - Vi har brug for dig!

Glædelig jul fra JEROS A/S

Ny projektleder ved DTU Center for Hygiejnisk Design

Rengøringsteknikker, hygiejnisk design og best practice i industriel hygiejne

Pallekar, plastkar og bigbox

Speed dating mellem virksomheder og forskere resulterer i fødevareinnovation

Mange muligheder for at se JEROS produkter verden rundt

Teknologi til forbedring af forretning i fødevarebranchen

Hurtig og effektiv rengøring af vægtskåle

JEROS opdatere deres velkendte kassevasker

JEROS A/S på FoodTech 2018

Nedtælling til FoodTech 2018 er begyndt

Superbrugsen i Ørbæk øger salg af pølser med 35% ved køb af ny røgovn

Bliv klogere på digitalisering og E-handel

Sikkerdigital.dk skal styrke virksomheders IT-sikkerhed

Stærk forskning og viden bliver til gavn for samfundet

Restaurant Grøds forventninger til et samarbejde med DTU

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voksende fødevaremarked?

Stor interesse for robotter til fødevareindustrien

Slagter Kirkeby går op i røg

ButiksKompagniet er hovedsponsor for Byens Bedste i Aarhus

Hvem ringer du til når branden er slukket?

PEASE - god mad fra ærten

Send til en kollega

0.159