23948sdkhjf

To kinesiske spisesteder er tilgængelige

| Af Torben O. Andersen, aalborg.nu | Tip redaktionen om en historie

Muligheden byder sig for at blive restauratør i Aalborg med udsigt over Limfjorden

Der er nu gode muligheder for at få foden under eget kinesisk bord, hvis man vel at mærke har lyst til at være restauratør på den attraktive havnefront i Aalborg.

Det drejer sig om de to kinesiske restauranter, der begge har til huse på havnen i Aalborg - nærmere bestemt på adressen Strandvejen 6.
Bygningen er i øvrigt af mange kendt som Rosdahl-bygningen og ligger lige ved siden af Limfjordsbroen.

I den vestlige ende af bygningen ligger den kinesiske restaurant "Shan Kou running sushi", og i den modsatte ende holder den kinesiske buffetrestaurant "Jin Cun" til.

Søger nye udfordringer
Ejendomsmæglerfirmaet EDC Erhverv Poul Erik Bech, Aalborg, oplyser til aalborg:nu, at der er tale om to selvstændige lejemål, som interesserede har mulighed for at leje.

De to restauranter drives i dag uafhængigt af hinanden af to forskellige lejere, og fælles for dem begge er, at de nu har lyst til at søge nye udfordringer.
Og det er ifølge ejendomsmæglerfirmaet ensbetydende med, at de to nuværende lejere gerne vil ud af deres lejekontrakter.

Det skal dog samtidig understreges, at det ikke er selve bygningen, der er sat til salg.

Så hvis man gerne vil servere kinesisk mad - eller måske fokusere på et helt andet madkoncept - i lokaler med en enestående udsigt over Limfjorden, så er muligheden i hvert fald til stede nu.

Nøglepenge til betaling
Begge restauranters lejekontrakter er således til afståelse, og for "Shan Kou’s" vedkommende er lejekontrakten sat til salg for 1,1 million kroner.
Afståelsesbeløbet - også kaldet nøglepenge - er fastsat til 1.050.000 kroner for så vidt angår restaurant "Jin Cun".

"Shan Kou running sushi" råder over ca. 560 kvadratmeter i restauranten, hvor der er plads til ca. 100 spisende gæster.
Den årlige leje er fastsat til ca. 577.000 kroner.

Restaurant "Jin Cun" har plads til ca. 130 spisende gæster, og her har man ca. 480 kvadratmeter til rådighed.
Lejekontrakten lyder på ca. 714.000 kroner årligt.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Nordjysk gårdmejeri skal levere wauw-ost til stort flyselskab

Lufthavnscafé byder sig til med ældremad

Opkøb: Geia Food bliver endnu større

Geia Food passerer halvanden milliard i omsætning

Seminar: Sådan måler man madspild

Kokkeelever tryllede i køkkenet på plejecenter

Nyhedsbrev

Måltidskassefima: Nu kan vi udradere øv-retter

Jensens Bøfhus præsenterer sorte tal, men er stadig voldsomt presset

25 nye medarbejdere på vej til fabrik i Struer

Too Good To Go kåret: Europas hotteste vækstvirksomhed

Frokost.dk skifter både navn og koncept

Efter kun et år: Top-restaurant fritstiller køkkenchef

Michelin-ambitioner slået tilbage efter fritstillelsen af køkkenchef, som var udset til at skaffe stjerner til Nordjylland

Madklubben-stifter på vej med ny buffetkæde

Grillkrig: Restaurant Flammen angriber Ilden

Ilden-ejere afviser Flammen-kritik

Her er restaurationsbranchens 12 allerrigeste

Kokkelandsholdet og Tjenerlandsholdet slår pjalterne sammen

Danskere er Nordens bedste tjenerelever

- Spis på landets bedste restauranter og støt børn ramt af kræft

TV-ramt restaurant klarer sig uden direktør

Nyt kantinekneb: Nu skal maden vejes, når tallerkenen skrabes ren

Sandwichimperium sparer sig til succes: Nu tager de ikke telefonen længere

En af Nordjyllands største sandwichkæder har fundet nye måder at tjene penge på

Verdens mindste restaurant klar i København

Skagenfood: Salget steg, men overskuddet faldt

Medie: Dagrofa har tabt over 600 millioner

- Det koster at rydde op, siger ny topchef

Sushi-kæde lukkede for at redde havet

Restaurant vil være selvforsynende

Restaurant gemte kontrolrapport bag stor plante

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Test dig selv: Hvor meget ved du om plast og bæredygtighed?

Sommerskole sætter fokus på entreprenørskab

Isdiske til sommerens varme dage

Fish'n Chips - Chip Shop roll

Kan plast forhindre madspild?

Moderne røgeovn giver bedre arbejdsgange

Hvorfor sorterer vi ikke i kantinen, når vi gør derhjemme?

Sæson for sommerbuk

Udvikling af nye fødevarer - handler også om hvordan de skal produceres - og udstyr rengøres!

Kom til DTU Fødevareinstituttets fødselsdag den 11. juni 2019

Virksomheder opnår bedre resultater med skræddersyet digital markedsføring

Åbne systemer er butikkernes allierede i betalingskrigen  

Jeros a/s på IFFA 2019

Konference om svindbekæmpelse i København i juni

Jeros a/s deltager på IFFA 2019

Ind med verdensmål – ud med madspild

JEROS A/S årets modtager af nyoprettet praktikpladspris på Fyn

Se vores store udvalg i specialstøvsugere

Nye Kokke og Cater

Til lykke med svendebrevet

Det går godt i Ørbæk

Fødevaresikkerheden kan meget let være udfordret i kantiner og storkøkkener...

Politikere på besøg hos RPC Superfos: Ja tak til en mere nuanceret plastdeb...

Logistik på hjul kan lette mange processer for kædebutikkerne

RPC Superfos modtager CSR-certifikat fra Randers kommune

Send til en kollega

0.144