23948sdkhjf

Just Eat vil også levere morgenmad

| Af Redaktionen/-nok | Tip redaktionen om en historie

Er i gang med at teste, om morgenmad til døren er noget for danskerne

Takeaway-portalen Just Eat tilbyder nu også, at man kan bestille og få leveret morgenmad via portalen.

I første omgang som en test, der i tilgængelig i København. Her kan kunderne få morgenmaden leveret fredag, lørdag og søndag fra klokken 7 - enten til levering straks eller via forudbestilling op til 24 timer før ønsket levering.

Just Eat oplyser, at portalen har indgået samarbejde med en række bagerier, deriblandt Khorn og Reinh Van Hauen. Også Cafe Europa 1989, kaffebarkæden Shabaz og 7-Eleven er klar til at sende morgenmad ud via bestillinger hos Just Eat.

- Takeaway-markedet har udviklet sig ekstremt meget på blot få år, og vores mål er at kunne levere alle måltider til danskerne. Danskerne elsker god morgenmad, så det vil vi selvfølgelig tilbyde, og vi håber, at både privatpersoner og virksomheder vil tage godt imod denne tilføjelse til menukortet, siger Just Eat-direktør Carsten Boldt i forbindelse med morgenmadslanceringen.

Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Vaffelbaroner har fart på

Morgenmad: Kendt københavnerhotel klar med verdensnyhed

Farvestoffer i maden gav bøde til takeaway-restaurant

Hard Rock hårdt ramt på pengekassen

Fazer Food Services solgt i milliardhandel

Madhus mistede kontrakt: Nu er overskuddet dykket

Nyhedsbrev

Ung kok forpagter gammel kro

Cateringfirma dropper lille køkken

Convenience: 7-Eleven Danmark kåret som verdens bedste

Flammen i styrtdyk: Dårligste resultat i 10 år

Direktørfyring med til at trække ned

Dansk fastfoodkæde tjener igen penge

Hvor ligger Danmarks bedste kantine?

Storkøkkener: Hørkram beholder kæmpestort udbud

Ny kaffebar sælger kaffe til en 10'er - bliver svinet til af konkurrent

Tidligere cafékonge skal i fængsel for bedrageri

Joe & The Juice rundede milliarden - men nye juicebarer medførte millionunderskud

Video-snak: Too Good To Go taler om teknologi

Ny dysfagi-menu med madder: Nu får Esther samme oplevelse som de andre beboere

Syv københavnske plejehjem har i et par måneder haft en ny menu med dysfagi-smørrebrød på frokostbordene

Kantinevirksomhed opruster med nye chefprofiler

Just Eat går 12 millioner kroner frem

Restaurant Flammen udruller nyt koncept

Nordjysk gårdmejeri skal levere wauw-ost til stort flyselskab

Lufthavnscafé byder sig til med ældremad

Opkøb: Geia Food bliver endnu større

Seminar: Sådan måler man madspild

Danskere er Nordens bedste tjenerelever

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Vind et biografgavekort i GS1 Denmarks sommerquiz

Til lykke med svendebrevet

Blockchain - Veldokumenteret vej fra jord til bord

Til lykke med svendebrevet

Glade elever nu med svendebrev

Blockchain

Tid til at stoppe wardrobing

Medlem af GS1Trade Sync? Få en komplet billedpakke med marketing- og planogramfotos for kun 100 kr

Kvalitet og smag frem for alt

Nye efterårshold på Ejerlederuddannelsen

Veldokumenteret vej fra jord til bord

Medlemsdag i Odense for alle GS1 medlemmer

Test dig selv: Hvor meget ved du om plast og bæredygtighed?

Sommerskole sætter fokus på entreprenørskab

Isdiske til sommerens varme dage

Fish'n Chips - Chip Shop roll

Kan plast forhindre madspild?

Moderne røgeovn giver bedre arbejdsgange

Hvorfor sorterer vi ikke i kantinen, når vi gør derhjemme?

Sæson for sommerbuk

Udvikling af nye fødevarer - handler også om hvordan de skal produceres - o...

Kom til DTU Fødevareinstituttets fødselsdag den 11. juni 2019

Virksomheder opnår bedre resultater med skræddersyet digital markedsføring

Åbne systemer er butikkernes allierede i betalingskrigen  

Jeros a/s på IFFA 2019

Send til en kollega

0.127