Catering-advarsler er gjort til skamme

Det kan godt lade sig gøre i Bjerringbro

Det skortede ikke på advarslerne, da Annette Sejdenfaden for halvandet års tid siden lod omgivelserne vide, at hun ville åbne sit eget cateringfirma i Bjerringbro i Midtjylland. Folk mente, at det aldrig ville gå med tapas i Bjerringbro. og at ingen ville køre helt hen på Pilevej for at hente mad.

Det skriver Bjerringbro Avis, som nu også kan konstatere, at Annette Sejdenfaden har gjort alle advarslerne til skamme.

Hun troede, at Food by Sejdenfaden skulle være et enkeltmandsfirma, men hurtigt udviklede det sig til, at hun i dag ofte har tre-fire mennesker i det industrikøkken, som hun har lejet sig ind i.

- Jeg bliver inspireret af at tale med folk om, hvad de har af ønsker, og så strikker jeg en menu sammen, som passer til dem, ud fra hvad årstiden byder på. Det er vigtigt for mig ikke at være bundet til noget, jeg skal lave. Frihed til kreativitet er en inspiration og en drivkraft i mig, siger hun til avisen.

Der er tapas til afhentning på Pilevej hver fredag, og der er mad ud af huset i alle ugens dage. Kunderne kan også bestille Annette Sejdenfaden til at komme hjem til dem og lave maden - eller bestille hele pakken med fest og mad i firmaets eget festlokale.



Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Kro lukker og stopper madlevering til 350 ældre

Idrætsklubber skal måske tvinges til at bortforpagte cafédrift

Københavns Madhus får ny direktør

Kejserinden runder 20 år med gryder

Cateringfirma er blevet til en stor familievirksomhed

Salget af Sticks’n’Sushi er udskudt

To kinesiske spisesteder er tilgængelige

Nyhedsbrev

Jysk burgerkæde rykker mod øst

Online Avis Arkiv

Just Eat vil også levere morgenmad

Catering-advarsler er gjort til skamme

Cateringfirma afsløret: Havde mad blandt døde muldvarper

Også hunde, katte og kaniner var på stedet

Flammen straffet for at have for høje temperaturer

Cateringfirma er gået konkurs

Sommerferie på Foodservice Forum

Restaurantgæst betalte 7.335,- for meget

Nordjysk kro erklæret konkurs - ejer har kastet håndklædet i ringen

Nyuddannet sommelier udfordrer vanedyret

Kristian Ishøy har været vinfan, siden han var lille

Street food klar i Fredericia

Sandwichkæde rykker nordpå

Idérig kok har succes i medborgerhus

Just Eat gafler Domino's

Burger King klar med to nye restauranter

Dansk restaurant igen kåret som den 19.-bedste i verden

Mash opruster med bistrokoncept

Ikonisk københavner-restaurant bliver ”bistroficeret” i Tyskland.

Meyer tidoblede (næsten) underskuddet i 2017

Se alle Medlemmernes egne nyheder

JEROS a/s på IBA messen 2018

Vejen til innovative løsninger går gennem produktudvikling

Derfor er SMVdanmark imod revisionspligt

Slip af med bakterier i dit vand

En god kop kaffe er simpel... Den består af to ingredienser: kaffebønner og vand.

Aqua-Pure AP110 filter

Efteruddannelse i Hygiejnisk design på DTU

Efteruddannelse i Hygiejnisk design på DTU

Find ud af hvad du kan gøre for at, undgå kalk på håndvaske, glas, opvaskemaskiner og fliser

N’tatlim - nye kager i dessertkategorien!

Vi ser Aarhus i øjenhøjde

Har du problemer med smag og lugt fra dit drikkevand

ScaleGard Pro til drikkevandet.

Mød SMVdanmark på Folkemødet

Latinerkvarteret er for specielle og eksklusive butikker

Beskyt dig: En teenager kan hacke din virksomhed

Plastemballage er nødvendigt i den cirkulære økonomi

Vand fra hanen indeholder stoffer der kan påvirke smagen i din kaffe,

JEROS A/S på messer verden rundt

Eksportfremstød - Rejs med SMVdanmark og Kronprinsparret til Italien

Sommerskole ”Entrepreneurship in Food and BioEngineering”

Møde om fødevarevirksomheders efteruddannelsesbehov

Møde om fødevarevirksomheders efteruddannelsesbehov

Verdensnyhed: en pladsoptimerende IBC-palletank

Verdensnyhed: en pladsoptimerende IBC-palletank

Send til en kollega

0.132