23948sdkhjf

Cateringfirma afsløret: Havde mad blandt døde muldvarper

Også hunde, katte og kaniner var på stedet

Cateringfirmaet Det Kolde Bord i østjyske Fårup har fået et rap over nallerne af Fødevarestyrelsen:

En henvendelse fra en kunde fik styrelsens rejsehold til at rykke ud til Det Kolde Bord, der holder til i indehaver Morten Wedel Høsts private hjem. Her kunne rejseholdet konstatere, at den mad, firmaet leverer til kunder, bliver opbevaret i et køleskab og en kummefryser, der står i haven under et træ.

Det skriver Randers Amtsavis.

Både køleskab, fryser, termokasser og serveringsplanker står side om side med adskillige dyr - både levende og døde. Rundt omkring i Morten Høsts have står der således bure med kaniner, mens hans tre hunde og fem katte går frit omkring. Derudover fandt Fødevarestyrelsen flere døde muldvarper lige ved siden af køleskabet og fryseren, fremgår det af Fødevarestyrelsens rapport.

Alt i alt medførte det en bøde på 5.000 kroner, en sur smiley og destruktion af 50 kilo mad.

Ifølge Randers Amtsavis er Det Kolde Bords indehaver uforstående over for bøden og den sure smiley.

- Størstedelen af maden tilbereder jeg nemlig hos kunden, og når jeg forbereder noget i mit eget køkken, giver jeg mine dyr besked på at forlade rummet. Og det med de døde muldvarper er et rent tilfælde. Mine hunde fanger jævnligt muldvarper og vil jo gerne vise mig, hvad de har fanget.
Men de plejer at smide de døde muldvarper i græskanten, så det var et rent tilfælde, at de havde smidt tre-fem muldvarper lige ved siden af køleskabet og fryseren den dag, Fødevarestyrelsen kom på besøg, forklarer han til avisen.

Rejseholdet har også konstateret, at cateringfirmaet slet ikke er registreret hos Fødevarestyrelsen. Det skal ejeren nu få i orden, inden han igen må tilbyde mad ud af huset. Desuden skal han finde et lokale, der er egnet til opbevaring af fødevarer, hvis han ikke vil nøjes med at tilberede maden hos kunderne.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Ti Trin Ned svæver i Michelin-uvished

Sponsoraftale: Dansk Cater skal forkæle Kokkelandsholdet

Succes: Kriseramt delicafé blev til netbutik

Stor fastfoodkæde tjener igen penge

Nye chefer klar til Kokkelandsholdet

Hotelkæde satser stort på bæredygtige madoplevelser

Nyhedsbrev

Conveniencekæde har købt Maaltidet

Stor frokostleverandør bliver en del af Homemate

Online Avis Arkiv

Nyt kaffekoncept i Aalborg: Her koster alt en 20'er

1

Brandærgerligt: Restaurant lukkede med fuld ordrebog

Just Eat begyndte året med rekord

Foodservice Forum ønsker glædelig jul og godt nytår

Foodservice Forum holder ferielukket til 7. januar. Nyhedsbrevet udkommer igen tirsdag 8. januar 2019.

Ny toprestaurant vil tilbyde 50 serveringer til gæsterne

Sygehuskøkken i Thisted hædret med pris

Afstemning: Her er Danmarks bedste takeaway

Cateringfirma overtager kantinedrift

Aalborg får ny vegetarrestaurant

Sticks'n'Sushi vil have 100 restauranter

Jespers Torvekøkken vokser videre

Catering-virksomheden driver nu 33 kantiner

Dagrofa kaster penge efter S-Engros

Fingerbetaling bliver permanent i CBS-kantiner

Investeringer: Hanegal halverer overskuddet

Fødevarevirksomheden er nu gearet til mere vækst

Skummer fløden af bedre mad og flere oplevelser

Jysk restaurant har ikke noget menukort

Køkkenmedarbejdere i total forvandling

1

Avis: Domino's udnytter smuthul til at slette smileyrapporter

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Må du genbruge dine stregkoder?

Kære kunde/samarbejdspartner

JEROS hos Orkla Kims

7,5 mio. kr. mere til innovation i sjællandske fødevare SMV´er

Fair Betalingsfrist - Vi har brug for dig!

Glædelig jul fra JEROS A/S

Ny projektleder ved DTU Center for Hygiejnisk Design

Rengøringsteknikker, hygiejnisk design og best practice i industriel hygiejne

Pallekar, plastkar og bigbox

Speed dating mellem virksomheder og forskere resulterer i fødevareinnovation

Mange muligheder for at se JEROS produkter verden rundt

Teknologi til forbedring af forretning i fødevarebranchen

Hurtig og effektiv rengøring af vægtskåle

JEROS opdatere deres velkendte kassevasker

JEROS A/S på FoodTech 2018

Nedtælling til FoodTech 2018 er begyndt

Superbrugsen i Ørbæk øger salg af pølser med 35% ved køb af ny røgovn

Bliv klogere på digitalisering og E-handel

Sikkerdigital.dk skal styrke virksomheders IT-sikkerhed

Stærk forskning og viden bliver til gavn for samfundet

Restaurant Grøds forventninger til et samarbejde med DTU

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voks...

Stor interesse for robotter til fødevareindustrien

Slagter Kirkeby går op i røg

ButiksKompagniet er hovedsponsor for Byens Bedste i Aarhus

Send til en kollega

0.119