23948sdkhjf

Cateringfirma afsløret: Havde mad blandt døde muldvarper

Også hunde, katte og kaniner var på stedet

Cateringfirmaet Det Kolde Bord i østjyske Fårup har fået et rap over nallerne af Fødevarestyrelsen:

En henvendelse fra en kunde fik styrelsens rejsehold til at rykke ud til Det Kolde Bord, der holder til i indehaver Morten Wedel Høsts private hjem. Her kunne rejseholdet konstatere, at den mad, firmaet leverer til kunder, bliver opbevaret i et køleskab og en kummefryser, der står i haven under et træ.

Det skriver Randers Amtsavis.

Både køleskab, fryser, termokasser og serveringsplanker står side om side med adskillige dyr - både levende og døde. Rundt omkring i Morten Høsts have står der således bure med kaniner, mens hans tre hunde og fem katte går frit omkring. Derudover fandt Fødevarestyrelsen flere døde muldvarper lige ved siden af køleskabet og fryseren, fremgår det af Fødevarestyrelsens rapport.

Alt i alt medførte det en bøde på 5.000 kroner, en sur smiley og destruktion af 50 kilo mad.

Ifølge Randers Amtsavis er Det Kolde Bords indehaver uforstående over for bøden og den sure smiley.

- Størstedelen af maden tilbereder jeg nemlig hos kunden, og når jeg forbereder noget i mit eget køkken, giver jeg mine dyr besked på at forlade rummet. Og det med de døde muldvarper er et rent tilfælde. Mine hunde fanger jævnligt muldvarper og vil jo gerne vise mig, hvad de har fanget.
Men de plejer at smide de døde muldvarper i græskanten, så det var et rent tilfælde, at de havde smidt tre-fem muldvarper lige ved siden af køleskabet og fryseren den dag, Fødevarestyrelsen kom på besøg, forklarer han til avisen.

Rejseholdet har også konstateret, at cateringfirmaet slet ikke er registreret hos Fødevarestyrelsen. Det skal ejeren nu få i orden, inden han igen må tilbyde mad ud af huset. Desuden skal han finde et lokale, der er egnet til opbevaring af fødevarer, hvis han ikke vil nøjes med at tilberede maden hos kunderne.
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Sygehuskøkken i Thisted hædret med pris

Afstemning: Her er Danmarks bedste takeaway

Cateringfirma overtager kantinedrift

Aalborg får ny vegetarrestaurant

Sticks'n'Sushi vil have 100 restauranter

Jespers Torvekøkken vokser videre

Catering-virksomheden driver nu 33 kantiner

Nyhedsbrev

Dagrofa kaster penge efter S-Engros

Online Avis Arkiv

Fingerbetaling bliver permanent i CBS-kantiner

Investeringer: Hanegal halverer overskuddet

Fødevarevirksomheden er nu gearet til mere vækst

Skummer fløden af bedre mad og flere oplevelser

Jysk restaurant har ikke noget menukort

Køkkenmedarbejdere i total forvandling

1

Danske kokke henter VM-guld til Danmark

1

Letz Sushi går nye, ansvarlige veje

Suppenørd klar med nyt koncept

Danske kokke har øget fokus på energiforbruget

10 kokke klar til finalen i Årets Kok

Trykket stemning i kommunalt køkken

1

Avis: Domino's udnytter smuthul til at slette smileyrapporter

Restauranter og hoteller må slås om elever

Easyfood-direktør: Den nemmeste del er at udvikle et nyt produkt

Konkurrencekraften ryger, hvis der ikke følger en effektiv produktion med, siger Flemming Paasch

Historisk restaurant lukker efter strid om tag

Restaurant-forpagtere giver op efter otte måneder

Ejer: De manglede måske de faglige kompetencer

Danmarks bedste kantine: Vi tager de unge seriøst

- Det er i grunden et simpelt miljø, siger køkkenchefen

Ti Trin Ned bliver afløst af pizzeria

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Fair Betalingsfrist - Vi har brug for dig!

Glædelig jul fra JEROS A/S

Ny projektleder ved DTU Center for Hygiejnisk Design

Rengøringsteknikker, hygiejnisk design og best practice i industriel hygiejne

Pallekar, plastkar og bigbox

Speed dating mellem virksomheder og forskere resulterer i fødevareinnovation

Mange muligheder for at se JEROS produkter verden rundt

Teknologi til forbedring af forretning i fødevarebranchen

Hurtig og effektiv rengøring af vægtskåle

JEROS opdatere deres velkendte kassevasker

JEROS A/S på FoodTech 2018

Nedtælling til FoodTech 2018 er begyndt

Superbrugsen i Ørbæk øger salg af pølser med 35% ved køb af ny røgovn

Bliv klogere på digitalisering og E-handel

Sikkerdigital.dk skal styrke virksomheders IT-sikkerhed

Stærk forskning og viden bliver til gavn for samfundet

Restaurant Grøds forventninger til et samarbejde med DTU

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voksende fødevaremarked?

Stor interesse for robotter til fødevareindustrien

Slagter Kirkeby går op i røg

ButiksKompagniet er hovedsponsor for Byens Bedste i Aarhus

Hvem ringer du til når branden er slukket?

PEASE - god mad fra ærten

Scanpack 2018: Fokus på plast og bæredygtighed

Gamst Blomster åbner ny butik på Lyngby Hovedgade

Send til en kollega

0.166