Nordjysk kro erklæret konkurs - ejer har kastet håndklædet i ringen

| Af Ole Iversen, Nordjyske | Tip redaktionen om en historie

En milliondyr renovering og økonomien truede fremtiden

Efter i 20 år at have drevet Nors Kro i Nordjyllland valgte Gitte Troelsgaard pr. 15. juni at begære sig selv konkurs. Energien til at drive stedet viderevar væk. En milliondyr renovering og økonomien truede i fremtiden.

- Til renoveringen kunne jeg måske have lånt pengene. Men jeg er fyldt 54 år - og jeg havde simpelthen ikke lyst til at sætte mig i stor gæld med min alder i betragtning, siger Gitte Troelsgaard.

Gitte Troelsgaard blev alene med driften, efter hun mistede sin mand og makker, Hans, til sygdom i 2016. Siden har hun drevet kroen med hjælp af datteren Ida.

Svært at drive alene
- Men det har været svært at drive kroen alene. Nu har jeg så valgt at kaste håndkædet i ringen og tage den gæld, jeg kommer ud med. Det skal jeg nok klare, siger Gitte Troelsgaard, der er begyndt at arbejde hos Fjordline på færgerne fra Hirtshals.

- Men det er da hårdt. Det gør ondt ikke længere at skulle være på kroen. Man skal tænke på, at Nors Kro har været samlingssted for familier gennem generationer. Jeg har været med i 20 år og mødt rigtigt mange dejlige mennesker. Men nu har jeg indstillet mig på, at det er slut. Og jeg kan allerede mærke, at det er det rigtige valg jeg har truffet. Tyngden er løftet af skuldrene. Efter min advokats råd valgte jeg så selv at erklære mig konkurs. Dermed er Nors Kro nu fri til, at kuratoren kan afhænde kroen, siger Gitte Troelsgaard, og fortsætter:

- Jeg håber, at Nors Kro kan leve videre med nogle nye, friske kræfter. Der er forretning i at drive en kro i Nors. Men selvfølgelig skal kroen gennem en omfattende renovering. Nors fortjener, at kroen lever videre i en ny udgave.


Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Løgismose Meyers har fyret topchefen

Tørk Furhauges resultater ikke gode nok, mener bestyrelsen

Burgerkæde overtager ikonisk restaurant

- Jeg tror bare, at de fandt et sted, som de bare vil have

Halifax Burgers fortsætter voldsom vækst

Restaurant fortsatte salget trods rotter

Nye måltidskasser fik en flyvende start

Jyde stormer frem med gourmet-catering

Nu udvider han til tredobbelt størrelse

Nyhedsbrev

Løgismose Meyers satser på flere færdigretter

Ny fabrik skal servicere et tilsyneladende umætteligt marked for convenience-produkter

Online Avis Arkiv

MASH vil have nye ejere med ind

MeMu-souschef vandt Hotdog DM

Nordjysk restaurant vinder kokkekamp - igen

Foodservice Danmark skifter direktør igen

International rådgivning på højt niveau

Bæredygtigt fanget hellefisk – en delikatesse fra Vestgrønland

Scandic i totalt buræg-stop på alle hoteller

Fødevarestyrelsen lukkede sydjysk cateringfirma

Prisen går til… Noma

Restauranten bliver den første modtager af Københavns Snedkerlaugs nye pris

Færre øko-grøntsager efter tør sommer

Kage-mænd køber kaffekæde

Ny vidensbank skal give maden et løft

I den nye vidensbank skal fagpersoner kunne finde inspiration og dele erfaringer om mad, måltider og ernæring til ældre

Madklubben udvider i Århus

Investeringer æder af foodservice-grossisters overskud

40 millioner skal fremme gastronomisk superliga

Regeringen afsætter 10 millioner kroner om året de næste fire år til gastronomi. Det kan skabe flere arbejdspladser

Ingen danske medaljer ved sommelier NM

Kantiner og restauranter i trekantområdet inviteres til Markedsdag

Køge har fået en food hall

Madentreprenør åbner nyt spisested

Kro lukker og stopper madlevering til 350 ældre

Københavns Madhus får ny direktør

Just Eat vil også levere morgenmad

Catering-advarsler er gjort til skamme

Se alle Medlemmernes egne nyheder

RoboFood – Bliv klogere på robotter og automatisering til fødevareindustrien

MENY i Præstø oplever endnu større succes efter køb af ny røgovn

JEROS A/S på vej på IBA 2018

Ny røgovn fordobler salget af pølser hos Kvickly i Haderslev

Ny ejer holder fast i Hørlyck Skos kvalitetsbevidste brand

Ribbenstege af kanon go' kvalitet til en fair pris.

DK's bedste og billigste flæsk i skiver

Stor forskel på karbonathåndhed i drikkevandet

JEROS A/S er nomineret til DI prisen 2018

24/7 overvågning mod Rotter og Mus:

Ecophon Mængdeberegner til akustikprodukter

God hygiejne hos fødevareproducenter – begynder med hygiejnisk design af produktionsudstyr

Overvågning og netværk

Når sort skal være rigtig sort

Ses vi på IBA 2018 i München?

JEROS a/s på IBA messen 2018

Vejen til innovative løsninger går gennem produktudvikling

Derfor er SMVdanmark imod revisionspligt

Slip af med bakterier i dit vand

En god kop kaffe er simpel... Den består af to ingredienser: kaffebønner og vand.

Aqua-Pure AP110 filter

Efteruddannelse i Hygiejnisk design på DTU

Efteruddannelse i Hygiejnisk design på DTU

Find ud af hvad du kan gøre for at, undgå kalk på håndvaske, glas, opvaskem...

N’tatlim - nye kager i dessertkategorien!

Send til en kollega

0.161