Nordjysk kro erklæret konkurs - ejer har kastet håndklædet i ringen

| Af Ole Iversen, Nordjyske | Tip redaktionen om en historie

En milliondyr renovering og økonomien truede fremtiden

Efter i 20 år at have drevet Nors Kro i Nordjyllland valgte Gitte Troelsgaard pr. 15. juni at begære sig selv konkurs. Energien til at drive stedet viderevar væk. En milliondyr renovering og økonomien truede i fremtiden.

- Til renoveringen kunne jeg måske have lånt pengene. Men jeg er fyldt 54 år - og jeg havde simpelthen ikke lyst til at sætte mig i stor gæld med min alder i betragtning, siger Gitte Troelsgaard.

Gitte Troelsgaard blev alene med driften, efter hun mistede sin mand og makker, Hans, til sygdom i 2016. Siden har hun drevet kroen med hjælp af datteren Ida.

Svært at drive alene
- Men det har været svært at drive kroen alene. Nu har jeg så valgt at kaste håndkædet i ringen og tage den gæld, jeg kommer ud med. Det skal jeg nok klare, siger Gitte Troelsgaard, der er begyndt at arbejde hos Fjordline på færgerne fra Hirtshals.

- Men det er da hårdt. Det gør ondt ikke længere at skulle være på kroen. Man skal tænke på, at Nors Kro har været samlingssted for familier gennem generationer. Jeg har været med i 20 år og mødt rigtigt mange dejlige mennesker. Men nu har jeg indstillet mig på, at det er slut. Og jeg kan allerede mærke, at det er det rigtige valg jeg har truffet. Tyngden er løftet af skuldrene. Efter min advokats råd valgte jeg så selv at erklære mig konkurs. Dermed er Nors Kro nu fri til, at kuratoren kan afhænde kroen, siger Gitte Troelsgaard, og fortsætter:

- Jeg håber, at Nors Kro kan leve videre med nogle nye, friske kræfter. Der er forretning i at drive en kro i Nors. Men selvfølgelig skal kroen gennem en omfattende renovering. Nors fortjener, at kroen lever videre i en ny udgave.


Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar

Mest læste

Forsiden lige nu

Sommerferie på Foodservice Forum

Restaurantgæst betalte 7.335,- for meget

Nordjysk kro erklæret konkurs - ejer har kastet håndklædet i ringen

Nyuddannet sommelier udfordrer vanedyret

Kristian Ishøy har været vinfan, siden han var lille

Street food klar i Fredericia

Sandwichkæde rykker nordpå

Nyhedsbrev

Idérig kok har succes i medborgerhus

Online Avis Arkiv

Just Eat gafler Domino's

Burger King klar med to nye restauranter

Dansk restaurant igen kåret som den 19.-bedste i verden

Mash opruster med bistrokoncept

Ikonisk københavner-restaurant bliver ”bistroficeret” i Tyskland.

Meyer tidoblede (næsten) underskuddet i 2017

Debat om Odenses ældremad blusser op igen

Flytning og relancering koster Noma millionunderskud i 2017

Regnskab for 2017 viser underskud på 1,7 millioner kroner for den hyldede gourmetrestaurant Noma

Madklubben kaster millioner af sig

Efter et 2016 præget af store investeringer kan restaurantkæden Madklubben igen notere et stort plus

Foodservice Danmark ser fremad

Opkøb påvirker regnskab hos Det Danske Madhus

Omsætningen steg, mens indtjeningen faldt i 2017

Køge Kommune vil have mindre virksomheder som madleverandører

Nu sushirestaurant vil være en lille kæde

Kadeau slår igen til i København

Han åbner verdens første akvavit-bar

Vil gøre op med grimme julefrokostoplevelser

Tre kæmper om Kantineprisen

Street food på vej i Fredericia

Private dining vinder frem

Andefedtsburgere rykker vestpå

Ny restaurant forsøger sig i Aarhus

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Efteruddannelse i Hygiejnisk design på DTU

Find ud af hvad du kan gøre for at, undgå kalk på håndvaske, glas, opvaskemaskiner og fliser

N’tatlim - nye kager i dessertkategorien!

Vi ser Aarhus i øjenhøjde

Har du problemer med smag og lugt fra dit drikkevand

ScaleGard Pro til drikkevandet.

Mød SMVdanmark på Folkemødet

Latinerkvarteret er for specielle og eksklusive butikker

Beskyt dig: En teenager kan hacke din virksomhed

Plastemballage er nødvendigt i den cirkulære økonomi

Vand fra hanen indeholder stoffer der kan påvirke smagen i din kaffe,

JEROS A/S på messer verden rundt

Eksportfremstød - Rejs med SMVdanmark og Kronprinsparret til Italien

Sommerskole ”Entrepreneurship in Food and BioEngineering”

Møde om fødevarevirksomheders efteruddannelsesbehov

Møde om fødevarevirksomheders efteruddannelsesbehov

Verdensnyhed: en pladsoptimerende IBC-palletank

Verdensnyhed: en pladsoptimerende IBC-palletank

Mindre offentligt opgavetyveri, tak!

Pas godt på dine medarbejdere - og dig selv!

Netværksarrangement: Hvordan tilpasser vi os fremtidens krav?

Sådan er du som virksomhed stillet under en konflikt

Maden og vinen var fantastisk men… larmen!?

JEROS A/S på Anuga Food tech

Ny håndbog: Få et 'JA' af din bank

Send til en kollega

0.169