23948sdkhjf

Sandwichkæde rykker nordpå

| Af Katrine Schousboe/aalborg.nu | Tip redaktionen om en historie

Aarhus’ største kæde af salat- og sandwichbarer åbner i Aalborg

De er kendt for deres sunde og lækre sandwicher og er på det nærmeste en institution i hjembyen Aarhus. Nu prøver sandwichkæden Anettes Sandwich for første gang kræfter uden for hjembyen og åbner en filial i Aalborg.

- Vi har været i Aarhus i 14 år og har nu fyldt byen godt ud, og samtidig kan vi se, at Aalborg er i rivende udvikling, så hvis det skulle være, skulle det være nu, siger Niels Jørgen Rasmussen, der ejer kæden sammen med sin kone, Anette.

Parret åbner i løbet af sensommeren en café i Friis Shoppingcenter i Aalborg.

- Det er meget nyt endnu, men håndværkerne rykker ind inden for kort tid og går i gang med at forvandle lokalet, forklarer han.

Frygter ikke konkurrence
Anettes Sandwich består i dag af seks forretninger i det centrale Aarhus, men selv om kæden er ny i Aalborg, så forventer Niels Jørgen Rasmussen, at mange i byen allerede kender dem.

- Mange pendler jo i dag, og andre vil kende os fra studiemiljøet eller Smukfest, så jeg tror ikke, det bliver så stort et problem. Vi er heller ikke bange for konkurrencen fra andre sandwichbarer, for i Aarhus er der omkring 70 sandwichsteder, vi er oppe i mod, siger han.

Caféerne tilbyder 17 forskellige sandwicher på fem forskellige slags brød. Hertil kommer tre salater og en masse tilbehør.

Alt i alt har Niels Jørgen Rasmussen regnet sig frem til, at der er 2.000 forskellige kombinationsmuligheder at gå efter på spisekortet.

- Så man bliver nok ikke trætte af os lige foreløbig, konstaterer han med smil i stemmen.

- Vi ligger i den kvalitetsmæssigt høje ende og bruger nogle råvarer på et højere niveau end vores konkurrenter. Det gør så også, at vi ikke er verdens billigste.

Den nye sandwichcafé i Friis får 10-12 ansatte. Den nøjagtige åbningsdag er ikke kendt endnu, men Niels Jørgen Rasmussen forventer, det bliver i august.


Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Easyfood-direktør: Den nemmeste del er at udvikle et nyt produkt

Konkurrencekraften ryger, hvis der ikke følger en effektiv produktion med, siger Flemming Paasch

Historisk restaurant lukker efter strid om tag

Restaurant-forpagtere giver op efter otte måneder

Ejer: De manglede måske de faglige kompetencer

Danmarks bedste kantine: Vi tager de unge seriøst

- Det er i grunden et simpelt miljø, siger køkkenchefen

Køkkenleder fortsætter i Elbokøkkenet

Ny restauratør har fjernet 51 års cigaretrøg fra væggene

Nyhedsbrev

Restauratør får ny legeplads på toppen af hotel

Online Avis Arkiv

Ny app til gæster med særlige madpræferencer

Køkkener kan lettere holde styr på alle ønskerne

1

Badehotel skiftede menu - så sagde køkkenchefen op

Forpagtere af spisested holdt kun syv måneder

KFC vil op på 34 danske restauranter

Supersygehus udvides med 3.000 kvadratmeter køkken

Julemad: Cofoco planter 30.000 træer

Restaurant bliver til fitnesscenter

Nyhed: Intelligent sous vide-udstyr

Endnu en forpagter siger farvel til jysk restaurant

Pizzakæde fejrer fødselsdag med 10 retter

Ti Trin Ned bliver afløst af pizzeria

Kakerlakker udløste stor bøde til kendt hotel

Cateringfirma konkurs

Coop og Cofoco lancerer nye færdigretter

Flere restauranter går konkurs

Øko-pris til Byens Køkken

Michelin-kokke konkurrerer på Als

Caspers bornholmske flymad er et hit

Se alle Medlemmernes egne nyheder

JEROS opdatere deres velkendte kassevasker

JEROS A/S på FoodTech 2018

Nedtælling til FoodTech 2018 er begyndt

Superbrugsen i Ørbæk øger salg af pølser med 35% ved køb af ny røgovn

Bliv klogere på digitalisering og E-handel

Sikkerdigital.dk skal styrke virksomheders IT-sikkerhed

Stærk forskning og viden bliver til gavn for samfundet

Restaurant Grøds forventninger til et samarbejde med DTU

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voksende fødevaremarked?

Stor interesse for robotter til fødevareindustrien

Slagter Kirkeby går op i røg

ButiksKompagniet er hovedsponsor for Byens Bedste i Aarhus

Hvem ringer du til når branden er slukket?

PEASE - god mad fra ærten

Scanpack 2018: Fokus på plast og bæredygtighed

Gamst Blomster åbner ny butik på Lyngby Hovedgade

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voksende fødevaremarked?

Fødevarer i fokus på teknologitopmøde

Alle har ret til friske frikadeller

RoboFood – Bliv klogere på robotter og automatisering til fødevareindustrien

MENY i Præstø oplever endnu større succes efter køb af ny røgovn

JEROS A/S på vej på IBA 2018

Ny røgovn fordobler salget af pølser hos Kvickly i Haderslev

Ny ejer holder fast i Hørlyck Skos kvalitetsbevidste brand

Ribbenstege af kanon go' kvalitet til en fair pris.

Send til en kollega

0.238