Sandwichkæde rykker nordpå

| Af Katrine Schousboe/aalborg.nu | Tip redaktionen om en historie

Aarhus’ største kæde af salat- og sandwichbarer åbner i Aalborg

De er kendt for deres sunde og lækre sandwicher og er på det nærmeste en institution i hjembyen Aarhus. Nu prøver sandwichkæden Anettes Sandwich for første gang kræfter uden for hjembyen og åbner en filial i Aalborg.

- Vi har været i Aarhus i 14 år og har nu fyldt byen godt ud, og samtidig kan vi se, at Aalborg er i rivende udvikling, så hvis det skulle være, skulle det være nu, siger Niels Jørgen Rasmussen, der ejer kæden sammen med sin kone, Anette.

Parret åbner i løbet af sensommeren en café i Friis Shoppingcenter i Aalborg.

- Det er meget nyt endnu, men håndværkerne rykker ind inden for kort tid og går i gang med at forvandle lokalet, forklarer han.

Frygter ikke konkurrence
Anettes Sandwich består i dag af seks forretninger i det centrale Aarhus, men selv om kæden er ny i Aalborg, så forventer Niels Jørgen Rasmussen, at mange i byen allerede kender dem.

- Mange pendler jo i dag, og andre vil kende os fra studiemiljøet eller Smukfest, så jeg tror ikke, det bliver så stort et problem. Vi er heller ikke bange for konkurrencen fra andre sandwichbarer, for i Aarhus er der omkring 70 sandwichsteder, vi er oppe i mod, siger han.

Caféerne tilbyder 17 forskellige sandwicher på fem forskellige slags brød. Hertil kommer tre salater og en masse tilbehør.

Alt i alt har Niels Jørgen Rasmussen regnet sig frem til, at der er 2.000 forskellige kombinationsmuligheder at gå efter på spisekortet.

- Så man bliver nok ikke trætte af os lige foreløbig, konstaterer han med smil i stemmen.

- Vi ligger i den kvalitetsmæssigt høje ende og bruger nogle råvarer på et højere niveau end vores konkurrenter. Det gør så også, at vi ikke er verdens billigste.

Den nye sandwichcafé i Friis får 10-12 ansatte. Den nøjagtige åbningsdag er ikke kendt endnu, men Niels Jørgen Rasmussen forventer, det bliver i august.


Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar

Mest læste

Forsiden lige nu

Sommerferie på Foodservice Forum

Restaurantgæst betalte 7.335,- for meget

Nordjysk kro erklæret konkurs - ejer har kastet håndklædet i ringen

Nyuddannet sommelier udfordrer vanedyret

Kristian Ishøy har været vinfan, siden han var lille

Street food klar i Fredericia

Sandwichkæde rykker nordpå

Nyhedsbrev

Idérig kok har succes i medborgerhus

Online Avis Arkiv

Just Eat gafler Domino's

Burger King klar med to nye restauranter

Dansk restaurant igen kåret som den 19.-bedste i verden

Mash opruster med bistrokoncept

Ikonisk københavner-restaurant bliver ”bistroficeret” i Tyskland.

Meyer tidoblede (næsten) underskuddet i 2017

Debat om Odenses ældremad blusser op igen

Flytning og relancering koster Noma millionunderskud i 2017

Regnskab for 2017 viser underskud på 1,7 millioner kroner for den hyldede gourmetrestaurant Noma

Madklubben kaster millioner af sig

Efter et 2016 præget af store investeringer kan restaurantkæden Madklubben igen notere et stort plus

Foodservice Danmark ser fremad

Opkøb påvirker regnskab hos Det Danske Madhus

Omsætningen steg, mens indtjeningen faldt i 2017

Køge Kommune vil have mindre virksomheder som madleverandører

Nu sushirestaurant vil være en lille kæde

Kadeau slår igen til i København

Han åbner verdens første akvavit-bar

Vil gøre op med grimme julefrokostoplevelser

Tre kæmper om Kantineprisen

Street food på vej i Fredericia

Private dining vinder frem

Andefedtsburgere rykker vestpå

Ny restaurant forsøger sig i Aarhus

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Efteruddannelse i Hygiejnisk design på DTU

Find ud af hvad du kan gøre for at, undgå kalk på håndvaske, glas, opvaskemaskiner og fliser

N’tatlim - nye kager i dessertkategorien!

Vi ser Aarhus i øjenhøjde

Har du problemer med smag og lugt fra dit drikkevand

ScaleGard Pro til drikkevandet.

Mød SMVdanmark på Folkemødet

Latinerkvarteret er for specielle og eksklusive butikker

Beskyt dig: En teenager kan hacke din virksomhed

Plastemballage er nødvendigt i den cirkulære økonomi

Vand fra hanen indeholder stoffer der kan påvirke smagen i din kaffe,

JEROS A/S på messer verden rundt

Eksportfremstød - Rejs med SMVdanmark og Kronprinsparret til Italien

Sommerskole ”Entrepreneurship in Food and BioEngineering”

Møde om fødevarevirksomheders efteruddannelsesbehov

Møde om fødevarevirksomheders efteruddannelsesbehov

Verdensnyhed: en pladsoptimerende IBC-palletank

Verdensnyhed: en pladsoptimerende IBC-palletank

Mindre offentligt opgavetyveri, tak!

Pas godt på dine medarbejdere - og dig selv!

Netværksarrangement: Hvordan tilpasser vi os fremtidens krav?

Sådan er du som virksomhed stillet under en konflikt

Maden og vinen var fantastisk men… larmen!?

JEROS A/S på Anuga Food tech

Ny håndbog: Få et 'JA' af din bank

Send til en kollega

0.254