Sandwichkæde rykker nordpå

| Af Katrine Schousboe/aalborg.nu | Tip redaktionen om en historie

Aarhus’ største kæde af salat- og sandwichbarer åbner i Aalborg

De er kendt for deres sunde og lækre sandwicher og er på det nærmeste en institution i hjembyen Aarhus. Nu prøver sandwichkæden Anettes Sandwich for første gang kræfter uden for hjembyen og åbner en filial i Aalborg.

- Vi har været i Aarhus i 14 år og har nu fyldt byen godt ud, og samtidig kan vi se, at Aalborg er i rivende udvikling, så hvis det skulle være, skulle det være nu, siger Niels Jørgen Rasmussen, der ejer kæden sammen med sin kone, Anette.

Parret åbner i løbet af sensommeren en café i Friis Shoppingcenter i Aalborg.

- Det er meget nyt endnu, men håndværkerne rykker ind inden for kort tid og går i gang med at forvandle lokalet, forklarer han.

Frygter ikke konkurrence
Anettes Sandwich består i dag af seks forretninger i det centrale Aarhus, men selv om kæden er ny i Aalborg, så forventer Niels Jørgen Rasmussen, at mange i byen allerede kender dem.

- Mange pendler jo i dag, og andre vil kende os fra studiemiljøet eller Smukfest, så jeg tror ikke, det bliver så stort et problem. Vi er heller ikke bange for konkurrencen fra andre sandwichbarer, for i Aarhus er der omkring 70 sandwichsteder, vi er oppe i mod, siger han.

Caféerne tilbyder 17 forskellige sandwicher på fem forskellige slags brød. Hertil kommer tre salater og en masse tilbehør.

Alt i alt har Niels Jørgen Rasmussen regnet sig frem til, at der er 2.000 forskellige kombinationsmuligheder at gå efter på spisekortet.

- Så man bliver nok ikke trætte af os lige foreløbig, konstaterer han med smil i stemmen.

- Vi ligger i den kvalitetsmæssigt høje ende og bruger nogle råvarer på et højere niveau end vores konkurrenter. Det gør så også, at vi ikke er verdens billigste.

Den nye sandwichcafé i Friis får 10-12 ansatte. Den nøjagtige åbningsdag er ikke kendt endnu, men Niels Jørgen Rasmussen forventer, det bliver i august.


Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Caspers bornholmske flymad er et hit

Hungry er på pengejagt

Løgismose Meyers har fyret topchefen

Tørk Furhauges resultater ikke gode nok, mener bestyrelsen

Burgerkæde overtager ikonisk restaurant

- Jeg tror bare, at de fandt et sted, som de bare vil have

Halifax Burgers fortsætter voldsom vækst

Restaurant fortsatte salget trods rotter

Nyhedsbrev

Nye måltidskasser fik en flyvende start

Online Avis Arkiv

Jyde stormer frem med gourmet-catering

Nu udvider han til tredobbelt størrelse

Løgismose Meyers satser på flere færdigretter

Ny fabrik skal servicere et tilsyneladende umætteligt marked for convenience-produkter

MASH vil have nye ejere med ind

International rådgivning på højt niveau

MeMu-souschef vandt Hotdog DM

Nordjysk restaurant vinder kokkekamp - igen

Foodservice Danmark skifter direktør igen

Scandic i totalt buræg-stop på alle hoteller

Fødevarestyrelsen lukkede sydjysk cateringfirma

Prisen går til… Noma

Restauranten bliver den første modtager af Københavns Snedkerlaugs nye pris

Bæredygtigt fanget hellefisk – en delikatesse fra Vestgrønland

Færre øko-grøntsager efter tør sommer

Kage-mænd køber kaffekæde

Ny vidensbank skal give maden et løft

I den nye vidensbank skal fagpersoner kunne finde inspiration og dele erfaringer om mad, måltider og ernæring til ældre

Madklubben udvider i Århus

Investeringer æder af foodservice-grossisters overskud

40 millioner skal fremme gastronomisk superliga

Regeringen afsætter 10 millioner kroner om året de næste fire år til gastronomi. Det kan skabe flere arbejdspladser

Ingen danske medaljer ved sommelier NM

Kantiner og restauranter i trekantområdet inviteres til Markedsdag

Madentreprenør åbner nyt spisested

Kro lukker og stopper madlevering til 350 ældre

Københavns Madhus får ny direktør

Just Eat vil også levere morgenmad

Catering-advarsler er gjort til skamme

Se alle Medlemmernes egne nyheder

RoboFood – Bliv klogere på robotter og automatisering til fødevareindustrien

MENY i Præstø oplever endnu større succes efter køb af ny røgovn

JEROS A/S på vej på IBA 2018

Ny røgovn fordobler salget af pølser hos Kvickly i Haderslev

Ny ejer holder fast i Hørlyck Skos kvalitetsbevidste brand

Ribbenstege af kanon go' kvalitet til en fair pris.

DK's bedste og billigste flæsk i skiver

Stor forskel på karbonathåndhed i drikkevandet

JEROS A/S er nomineret til DI prisen 2018

24/7 overvågning mod Rotter og Mus:

Ecophon Mængdeberegner til akustikprodukter

God hygiejne hos fødevareproducenter – begynder med hygiejnisk design af produktionsudstyr

Overvågning og netværk

Når sort skal være rigtig sort

Ses vi på IBA 2018 i München?

JEROS a/s på IBA messen 2018

Vejen til innovative løsninger går gennem produktudvikling

Derfor er SMVdanmark imod revisionspligt

Slip af med bakterier i dit vand

En god kop kaffe er simpel... Den består af to ingredienser: kaffebønner og vand.

Aqua-Pure AP110 filter

Efteruddannelse i Hygiejnisk design på DTU

Efteruddannelse i Hygiejnisk design på DTU

Find ud af hvad du kan gøre for at, undgå kalk på håndvaske, glas, opvaskem...

N’tatlim - nye kager i dessertkategorien!

Send til en kollega

0.232