23948sdkhjf

Mash opruster med bistrokoncept

| Af Benita Dreyer-Andersen | Tip redaktionen om en historie

Ikonisk københavner-restaurant bliver ”bistroficeret” i Tyskland.

Efter tre år på havnen i Hamborg føjer holdet bag Mash en bistrorestaurant til samme adresse.

Der er tale om en bistrovariant af den nu hedengangne Le Sommelier i Bredgade i Købnehavn. Konceptet har allerede oplevet vind i sejlene i Düsseldorf, hvor bistroen ligger dør om dør med Mash. Nu skal konceptet testes i Hamburg. 

- Kombinationen af Mash og et all-day dining-koncept som Sommelier har vist sig at fungere rigtig godt i Düsseldorf. De gode erfaringer vi har i Düsseldorf, tager vi med os til Hamborg, hvor vi har lært nabolaget og gæsterne i området godt at kende, fortæller Jesper Boelskifte, der er medstifter og administrerende direktør i Mash.

Vokseværk i 2017-regnskab
Mash og Le Simmelier er ejet af selskabet Copenhagen Concepts. Selskabet offentliggjorde fornyeligt et regnskab, der bar præg af ekspansionen og de store investeringer, der er foretaget for at åbne i Tyskland, men også på Frederiksberg i slutningen af 2017. 

- Det var på papiret ikke det bedste regnskab, men det var vi fuldstændig klar over. Vi vokser stadig organisk og har mange initiativer i søen – eksempelvis med Sommelier, som glider naturligt ind i vores planer for mere vækst – gerne sammen med Mash som nu i Hamborg, siger Jesper Boelskifte.

Copenhagen Concepts beskæftiger 300 medarbejdere på 13 restauranter fordelt i Danmark, England og Tyskland.

Mere om: MASH


Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Easyfood-direktør: Den nemmeste del er at udvikle et nyt produkt

Konkurrencekraften ryger, hvis der ikke følger en effektiv produktion med, siger Flemming Paasch

Historisk restaurant lukker efter strid om tag

Restaurant-forpagtere giver op efter otte måneder

Ejer: De manglede måske de faglige kompetencer

Danmarks bedste kantine: Vi tager de unge seriøst

- Det er i grunden et simpelt miljø, siger køkkenchefen

Køkkenleder fortsætter i Elbokøkkenet

Ny restauratør har fjernet 51 års cigaretrøg fra væggene

Nyhedsbrev

Restauratør får ny legeplads på toppen af hotel

Online Avis Arkiv

Ny app til gæster med særlige madpræferencer

Køkkener kan lettere holde styr på alle ønskerne

1

Badehotel skiftede menu - så sagde køkkenchefen op

Forpagtere af spisested holdt kun syv måneder

KFC vil op på 34 danske restauranter

Supersygehus udvides med 3.000 kvadratmeter køkken

Julemad: Cofoco planter 30.000 træer

Restaurant bliver til fitnesscenter

Nyhed: Intelligent sous vide-udstyr

Endnu en forpagter siger farvel til jysk restaurant

Pizzakæde fejrer fødselsdag med 10 retter

Ti Trin Ned bliver afløst af pizzeria

Kakerlakker udløste stor bøde til kendt hotel

Cateringfirma konkurs

Coop og Cofoco lancerer nye færdigretter

Flere restauranter går konkurs

Øko-pris til Byens Køkken

Michelin-kokke konkurrerer på Als

Caspers bornholmske flymad er et hit

Se alle Medlemmernes egne nyheder

JEROS opdatere deres velkendte kassevasker

JEROS A/S på FoodTech 2018

Nedtælling til FoodTech 2018 er begyndt

Superbrugsen i Ørbæk øger salg af pølser med 35% ved køb af ny røgovn

Bliv klogere på digitalisering og E-handel

Sikkerdigital.dk skal styrke virksomheders IT-sikkerhed

Stærk forskning og viden bliver til gavn for samfundet

Restaurant Grøds forventninger til et samarbejde med DTU

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voksende fødevaremarked?

Stor interesse for robotter til fødevareindustrien

Slagter Kirkeby går op i røg

ButiksKompagniet er hovedsponsor for Byens Bedste i Aarhus

Hvem ringer du til når branden er slukket?

PEASE - god mad fra ærten

Scanpack 2018: Fokus på plast og bæredygtighed

Gamst Blomster åbner ny butik på Lyngby Hovedgade

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voksende fødevaremarked?

Fødevarer i fokus på teknologitopmøde

Alle har ret til friske frikadeller

RoboFood – Bliv klogere på robotter og automatisering til fødevareindustrien

MENY i Præstø oplever endnu større succes efter køb af ny røgovn

JEROS A/S på vej på IBA 2018

Ny røgovn fordobler salget af pølser hos Kvickly i Haderslev

Ny ejer holder fast i Hørlyck Skos kvalitetsbevidste brand

Ribbenstege af kanon go' kvalitet til en fair pris.

Send til en kollega

0.227