Mash opruster med bistrokoncept

| Af Benita Dreyer-Andersen | Tip redaktionen om en historie

Ikonisk københavner-restaurant bliver ”bistroficeret” i Tyskland.

Efter tre år på havnen i Hamborg føjer holdet bag Mash en bistrorestaurant til samme adresse.

Der er tale om en bistrovariant af den nu hedengangne Le Sommelier i Bredgade i Købnehavn. Konceptet har allerede oplevet vind i sejlene i Düsseldorf, hvor bistroen ligger dør om dør med Mash. Nu skal konceptet testes i Hamburg. 

- Kombinationen af Mash og et all-day dining-koncept som Sommelier har vist sig at fungere rigtig godt i Düsseldorf. De gode erfaringer vi har i Düsseldorf, tager vi med os til Hamborg, hvor vi har lært nabolaget og gæsterne i området godt at kende, fortæller Jesper Boelskifte, der er medstifter og administrerende direktør i Mash.

Vokseværk i 2017-regnskab
Mash og Le Simmelier er ejet af selskabet Copenhagen Concepts. Selskabet offentliggjorde fornyeligt et regnskab, der bar præg af ekspansionen og de store investeringer, der er foretaget for at åbne i Tyskland, men også på Frederiksberg i slutningen af 2017. 

- Det var på papiret ikke det bedste regnskab, men det var vi fuldstændig klar over. Vi vokser stadig organisk og har mange initiativer i søen – eksempelvis med Sommelier, som glider naturligt ind i vores planer for mere vækst – gerne sammen med Mash som nu i Hamborg, siger Jesper Boelskifte.

Copenhagen Concepts beskæftiger 300 medarbejdere på 13 restauranter fordelt i Danmark, England og Tyskland.

Mere om: MASH


Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar

Mest læste

Forsiden lige nu

Sommerferie på Foodservice Forum

Restaurantgæst betalte 7.335,- for meget

Nordjysk kro erklæret konkurs - ejer har kastet håndklædet i ringen

Nyuddannet sommelier udfordrer vanedyret

Kristian Ishøy har været vinfan, siden han var lille

Street food klar i Fredericia

Sandwichkæde rykker nordpå

Nyhedsbrev

Idérig kok har succes i medborgerhus

Online Avis Arkiv

Just Eat gafler Domino's

Burger King klar med to nye restauranter

Dansk restaurant igen kåret som den 19.-bedste i verden

Mash opruster med bistrokoncept

Ikonisk københavner-restaurant bliver ”bistroficeret” i Tyskland.

Meyer tidoblede (næsten) underskuddet i 2017

Debat om Odenses ældremad blusser op igen

Flytning og relancering koster Noma millionunderskud i 2017

Regnskab for 2017 viser underskud på 1,7 millioner kroner for den hyldede gourmetrestaurant Noma

Madklubben kaster millioner af sig

Efter et 2016 præget af store investeringer kan restaurantkæden Madklubben igen notere et stort plus

Foodservice Danmark ser fremad

Opkøb påvirker regnskab hos Det Danske Madhus

Omsætningen steg, mens indtjeningen faldt i 2017

Køge Kommune vil have mindre virksomheder som madleverandører

Nu sushirestaurant vil være en lille kæde

Kadeau slår igen til i København

Han åbner verdens første akvavit-bar

Vil gøre op med grimme julefrokostoplevelser

Tre kæmper om Kantineprisen

Street food på vej i Fredericia

Private dining vinder frem

Andefedtsburgere rykker vestpå

Ny restaurant forsøger sig i Aarhus

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Aqua-Pure AP110 filter

Efteruddannelse i Hygiejnisk design på DTU

Efteruddannelse i Hygiejnisk design på DTU

Find ud af hvad du kan gøre for at, undgå kalk på håndvaske, glas, opvaskemaskiner og fliser

N’tatlim - nye kager i dessertkategorien!

Vi ser Aarhus i øjenhøjde

Har du problemer med smag og lugt fra dit drikkevand

ScaleGard Pro til drikkevandet.

Mød SMVdanmark på Folkemødet

Latinerkvarteret er for specielle og eksklusive butikker

Beskyt dig: En teenager kan hacke din virksomhed

Plastemballage er nødvendigt i den cirkulære økonomi

Vand fra hanen indeholder stoffer der kan påvirke smagen i din kaffe,

JEROS A/S på messer verden rundt

Eksportfremstød - Rejs med SMVdanmark og Kronprinsparret til Italien

Sommerskole ”Entrepreneurship in Food and BioEngineering”

Møde om fødevarevirksomheders efteruddannelsesbehov

Møde om fødevarevirksomheders efteruddannelsesbehov

Verdensnyhed: en pladsoptimerende IBC-palletank

Verdensnyhed: en pladsoptimerende IBC-palletank

Mindre offentligt opgavetyveri, tak!

Pas godt på dine medarbejdere - og dig selv!

Netværksarrangement: Hvordan tilpasser vi os fremtidens krav?

Sådan er du som virksomhed stillet under en konflikt

Maden og vinen var fantastisk men… larmen!?

Send til en kollega

0.272