23948sdkhjf

Køge Kommune vil have mindre virksomheder som madleverandører

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Kommunen kalder derfor til mad-møde, hvor man kan høre mere om, hvad det indebærer, at være leverandør

I disse dage undersøger Køge Kommune lokalområdet for nye leverandører i jagten på at finde en, der kan levere god mad til de borgere, der får måltider leveret i eget hjem. For at udbrede kendskabet til det kommende udbud, afholdes der den 20. juni et informationsmøde for alle interesserede virksomheder.

Med et politisk fokus på bedre mad til borgerne og en udbuds- og indkøbsstrategi med vægt på at styrke mindre virksomheders mulighed for at byde ind på opgaver, kalder Køge Kommune til et informationsmøde den 20. juni, hvor både store og små virksomheder, kan møde op og høre mere om, hvad det indebærer at være leverandør. 

- Vi har valgt at afholde dette informationsmøde, for at gå i dialog med endnu flere lokale virksomheder og måske nå helt ud til nogle af de mindre virksomheder, der ikke før har overvejet at være leverandør for Køge Kommune. Det kan være, at der er en lokal slagter eller andet, der pludselig får øjnene op for at blive leverandør. Og med flere virksomheder, der byder ind på udbuddet, desto flere muligheder har vi for at finde den bedst mulige leverandør til gavn for borgerne, siger Pia Blak, udbudskonsulent i Køge Kommune.

På mødet vil hun fortælle om selve udbuddet og om de krav, der er til leverandører for Køge Kommune.

Der findes i skrivende stund omkring 230 borgere i Køge Kommune, der er visiteret til at få leveret mad i eget hjem. Madservicen består af en hovedret og et valg mellem en forret eller en dessert. Borgerne får i dag leveret maden to gange om ugen og skal derfor selv varme maden op. 

Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Afstemning: Her er Danmarks bedste takeaway

Cateringfirma overtager kantinedrift

Aalborg får ny vegetarrestaurant

Sticks'n'Sushi vil have 100 restauranter

Jespers Torvekøkken vokser videre

Catering-virksomheden driver nu 33 kantiner

Dagrofa kaster penge efter S-Engros

Nyhedsbrev

Fingerbetaling bliver permanent i CBS-kantiner

Online Avis Arkiv

Investeringer: Hanegal halverer overskuddet

Fødevarevirksomheden er nu gearet til mere vækst

Skummer fløden af bedre mad og flere oplevelser

Jysk restaurant har ikke noget menukort

Køkkenmedarbejdere i total forvandling

1

Danske kokke henter VM-guld til Danmark

1

Letz Sushi går nye, ansvarlige veje

Suppenørd klar med nyt koncept

Danske kokke har øget fokus på energiforbruget

10 kokke klar til finalen i Årets Kok

Trykket stemning i kommunalt køkken

1

Avis: Domino's udnytter smuthul til at slette smileyrapporter

Restauranter og hoteller må slås om elever

Easyfood-direktør: Den nemmeste del er at udvikle et nyt produkt

Konkurrencekraften ryger, hvis der ikke følger en effektiv produktion med, siger Flemming Paasch

Historisk restaurant lukker efter strid om tag

Restaurant-forpagtere giver op efter otte måneder

Ejer: De manglede måske de faglige kompetencer

Danmarks bedste kantine: Vi tager de unge seriøst

- Det er i grunden et simpelt miljø, siger køkkenchefen

Køkkenleder fortsætter i Elbokøkkenet

Ti Trin Ned bliver afløst af pizzeria

Michelin-kokke konkurrerer på Als

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Ny projektleder ved DTU Center for Hygiejnisk Design

Rengøringsteknikker, hygiejnisk design og best practice i industriel hygiejne

Pallekar, plastkar og bigbox

Speed dating mellem virksomheder og forskere resulterer i fødevareinnovation

Mange muligheder for at se JEROS produkter verden rundt

Teknologi til forbedring af forretning i fødevarebranchen

Hurtig og effektiv rengøring af vægtskåle

JEROS opdatere deres velkendte kassevasker

JEROS A/S på FoodTech 2018

Nedtælling til FoodTech 2018 er begyndt

Superbrugsen i Ørbæk øger salg af pølser med 35% ved køb af ny røgovn

Bliv klogere på digitalisering og E-handel

Sikkerdigital.dk skal styrke virksomheders IT-sikkerhed

Stærk forskning og viden bliver til gavn for samfundet

Restaurant Grøds forventninger til et samarbejde med DTU

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voksende fødevaremarked?

Stor interesse for robotter til fødevareindustrien

Slagter Kirkeby går op i røg

ButiksKompagniet er hovedsponsor for Byens Bedste i Aarhus

Hvem ringer du til når branden er slukket?

PEASE - god mad fra ærten

Scanpack 2018: Fokus på plast og bæredygtighed

Gamst Blomster åbner ny butik på Lyngby Hovedgade

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voks...

Fødevarer i fokus på teknologitopmøde

Send til en kollega

0.15