23948sdkhjf

Køge Kommune vil have mindre virksomheder som madleverandører

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Kommunen kalder derfor til mad-møde, hvor man kan høre mere om, hvad det indebærer, at være leverandør

I disse dage undersøger Køge Kommune lokalområdet for nye leverandører i jagten på at finde en, der kan levere god mad til de borgere, der får måltider leveret i eget hjem. For at udbrede kendskabet til det kommende udbud, afholdes der den 20. juni et informationsmøde for alle interesserede virksomheder.

Med et politisk fokus på bedre mad til borgerne og en udbuds- og indkøbsstrategi med vægt på at styrke mindre virksomheders mulighed for at byde ind på opgaver, kalder Køge Kommune til et informationsmøde den 20. juni, hvor både store og små virksomheder, kan møde op og høre mere om, hvad det indebærer at være leverandør. 

- Vi har valgt at afholde dette informationsmøde, for at gå i dialog med endnu flere lokale virksomheder og måske nå helt ud til nogle af de mindre virksomheder, der ikke før har overvejet at være leverandør for Køge Kommune. Det kan være, at der er en lokal slagter eller andet, der pludselig får øjnene op for at blive leverandør. Og med flere virksomheder, der byder ind på udbuddet, desto flere muligheder har vi for at finde den bedst mulige leverandør til gavn for borgerne, siger Pia Blak, udbudskonsulent i Køge Kommune.

På mødet vil hun fortælle om selve udbuddet og om de krav, der er til leverandører for Køge Kommune.

Der findes i skrivende stund omkring 230 borgere i Køge Kommune, der er visiteret til at få leveret mad i eget hjem. Madservicen består af en hovedret og et valg mellem en forret eller en dessert. Borgerne får i dag leveret maden to gange om ugen og skal derfor selv varme maden op. 



Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Easyfood-direktør: Den nemmeste del er at udvikle et nyt produkt

Konkurrencekraften ryger, hvis der ikke følger en effektiv produktion med, siger Flemming Paasch

Historisk restaurant lukker efter strid om tag

Restaurant-forpagtere giver op efter otte måneder

Ejer: De manglede måske de faglige kompetencer

Danmarks bedste kantine: Vi tager de unge seriøst

- Det er i grunden et simpelt miljø, siger køkkenchefen

Køkkenleder fortsætter i Elbokøkkenet

Ny restauratør har fjernet 51 års cigaretrøg fra væggene

Nyhedsbrev

Restauratør får ny legeplads på toppen af hotel

Online Avis Arkiv

Ny app til gæster med særlige madpræferencer

Køkkener kan lettere holde styr på alle ønskerne

1

Badehotel skiftede menu - så sagde køkkenchefen op

Forpagtere af spisested holdt kun syv måneder

KFC vil op på 34 danske restauranter

Supersygehus udvides med 3.000 kvadratmeter køkken

Julemad: Cofoco planter 30.000 træer

Restaurant bliver til fitnesscenter

Nyhed: Intelligent sous vide-udstyr

Endnu en forpagter siger farvel til jysk restaurant

Pizzakæde fejrer fødselsdag med 10 retter

Ti Trin Ned bliver afløst af pizzeria

Kakerlakker udløste stor bøde til kendt hotel

Cateringfirma konkurs

Coop og Cofoco lancerer nye færdigretter

Flere restauranter går konkurs

Øko-pris til Byens Køkken

Michelin-kokke konkurrerer på Als

Caspers bornholmske flymad er et hit

Se alle Medlemmernes egne nyheder

JEROS opdatere deres velkendte kassevasker

JEROS A/S på FoodTech 2018

Nedtælling til FoodTech 2018 er begyndt

Superbrugsen i Ørbæk øger salg af pølser med 35% ved køb af ny røgovn

Bliv klogere på digitalisering og E-handel

Sikkerdigital.dk skal styrke virksomheders IT-sikkerhed

Stærk forskning og viden bliver til gavn for samfundet

Restaurant Grøds forventninger til et samarbejde med DTU

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voksende fødevaremarked?

Stor interesse for robotter til fødevareindustrien

Slagter Kirkeby går op i røg

ButiksKompagniet er hovedsponsor for Byens Bedste i Aarhus

Hvem ringer du til når branden er slukket?

PEASE - god mad fra ærten

Scanpack 2018: Fokus på plast og bæredygtighed

Gamst Blomster åbner ny butik på Lyngby Hovedgade

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voksende fødevaremarked?

Fødevarer i fokus på teknologitopmøde

Alle har ret til friske frikadeller

RoboFood – Bliv klogere på robotter og automatisering til fødevareindustrien

MENY i Præstø oplever endnu større succes efter køb af ny røgovn

JEROS A/S på vej på IBA 2018

Ny røgovn fordobler salget af pølser hos Kvickly i Haderslev

Ny ejer holder fast i Hørlyck Skos kvalitetsbevidste brand

Ribbenstege af kanon go' kvalitet til en fair pris.

Send til en kollega

0.186