Køge Kommune vil have mindre virksomheder som madleverandører

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Kommunen kalder derfor til mad-møde, hvor man kan høre mere om, hvad det indebærer, at være leverandør

I disse dage undersøger Køge Kommune lokalområdet for nye leverandører i jagten på at finde en, der kan levere god mad til de borgere, der får måltider leveret i eget hjem. For at udbrede kendskabet til det kommende udbud, afholdes der den 20. juni et informationsmøde for alle interesserede virksomheder.

Med et politisk fokus på bedre mad til borgerne og en udbuds- og indkøbsstrategi med vægt på at styrke mindre virksomheders mulighed for at byde ind på opgaver, kalder Køge Kommune til et informationsmøde den 20. juni, hvor både store og små virksomheder, kan møde op og høre mere om, hvad det indebærer at være leverandør. 

- Vi har valgt at afholde dette informationsmøde, for at gå i dialog med endnu flere lokale virksomheder og måske nå helt ud til nogle af de mindre virksomheder, der ikke før har overvejet at være leverandør for Køge Kommune. Det kan være, at der er en lokal slagter eller andet, der pludselig får øjnene op for at blive leverandør. Og med flere virksomheder, der byder ind på udbuddet, desto flere muligheder har vi for at finde den bedst mulige leverandør til gavn for borgerne, siger Pia Blak, udbudskonsulent i Køge Kommune.

På mødet vil hun fortælle om selve udbuddet og om de krav, der er til leverandører for Køge Kommune.

Der findes i skrivende stund omkring 230 borgere i Køge Kommune, der er visiteret til at få leveret mad i eget hjem. Madservicen består af en hovedret og et valg mellem en forret eller en dessert. Borgerne får i dag leveret maden to gange om ugen og skal derfor selv varme maden op. 



Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar

Mest læste

Forsiden lige nu

Sommerferie på Foodservice Forum

Restaurantgæst betalte 7.335,- for meget

Nordjysk kro erklæret konkurs - ejer har kastet håndklædet i ringen

Nyuddannet sommelier udfordrer vanedyret

Kristian Ishøy har været vinfan, siden han var lille

Street food klar i Fredericia

Sandwichkæde rykker nordpå

Nyhedsbrev

Idérig kok har succes i medborgerhus

Online Avis Arkiv

Just Eat gafler Domino's

Burger King klar med to nye restauranter

Dansk restaurant igen kåret som den 19.-bedste i verden

Mash opruster med bistrokoncept

Ikonisk københavner-restaurant bliver ”bistroficeret” i Tyskland.

Meyer tidoblede (næsten) underskuddet i 2017

Debat om Odenses ældremad blusser op igen

Flytning og relancering koster Noma millionunderskud i 2017

Regnskab for 2017 viser underskud på 1,7 millioner kroner for den hyldede gourmetrestaurant Noma

Madklubben kaster millioner af sig

Efter et 2016 præget af store investeringer kan restaurantkæden Madklubben igen notere et stort plus

Foodservice Danmark ser fremad

Opkøb påvirker regnskab hos Det Danske Madhus

Omsætningen steg, mens indtjeningen faldt i 2017

Køge Kommune vil have mindre virksomheder som madleverandører

Nu sushirestaurant vil være en lille kæde

Kadeau slår igen til i København

Han åbner verdens første akvavit-bar

Vil gøre op med grimme julefrokostoplevelser

Tre kæmper om Kantineprisen

Street food på vej i Fredericia

Private dining vinder frem

Andefedtsburgere rykker vestpå

Ny restaurant forsøger sig i Aarhus

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Efteruddannelse i Hygiejnisk design på DTU

Find ud af hvad du kan gøre for at, undgå kalk på håndvaske, glas, opvaskemaskiner og fliser

N’tatlim - nye kager i dessertkategorien!

Vi ser Aarhus i øjenhøjde

Har du problemer med smag og lugt fra dit drikkevand

ScaleGard Pro til drikkevandet.

Mød SMVdanmark på Folkemødet

Latinerkvarteret er for specielle og eksklusive butikker

Beskyt dig: En teenager kan hacke din virksomhed

Plastemballage er nødvendigt i den cirkulære økonomi

Vand fra hanen indeholder stoffer der kan påvirke smagen i din kaffe,

JEROS A/S på messer verden rundt

Eksportfremstød - Rejs med SMVdanmark og Kronprinsparret til Italien

Sommerskole ”Entrepreneurship in Food and BioEngineering”

Møde om fødevarevirksomheders efteruddannelsesbehov

Møde om fødevarevirksomheders efteruddannelsesbehov

Verdensnyhed: en pladsoptimerende IBC-palletank

Verdensnyhed: en pladsoptimerende IBC-palletank

Mindre offentligt opgavetyveri, tak!

Pas godt på dine medarbejdere - og dig selv!

Netværksarrangement: Hvordan tilpasser vi os fremtidens krav?

Sådan er du som virksomhed stillet under en konflikt

Maden og vinen var fantastisk men… larmen!?

JEROS A/S på Anuga Food tech

Ny håndbog: Få et 'JA' af din bank

Send til en kollega

0.165