23948sdkhjf

Flytning og relancering koster Noma millionunderskud i 2017

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Regnskab for 2017 viser underskud på 1,7 millioner kroner for den hyldede gourmetrestaurant Noma

Den københavnske gourmetrestaurant Noma holdt lukket det meste af sidste år, og det har sat præg på ejerselskabets regnskab.

Læs også: Prisen går til… Noma

Årets resultat i 2017 blev et underskud på 1,7 mio. kr. for selskabet Noma af 2003 ApS, der blandt andet driver restauranten Noma i København. Det viser regnskabet, som lørdag er offentliggjort.

- Selskabets resultat og økonomiske udvikling var udfordret i år 2017 som følge af lukning af restaurant Noma i februar 2017 og genåbning i år 2018.

- Selskabet forventer et positivt resultat for det kommende år, lyder det i regnskabet.

2017 kostede på egenkapitalen i selskabet, men der er dog fortsat en god formue at tære på. Den lød ved årets afslutning på knap 4,4 mio. kr. mod cirka 6 mio. kr. i 2016.

Til sammenligning blev det til et overskud på 357.929 kr. hos Noma i 2016, hvor den københavnske restaurant også holdt en del af året lukket, men til gengæld åbnede en midlertidig restaurant i Sydney, Australien.

Chefkok og medstifter René Redzepi gjorde noget lignende i 2017, hvor han sammen med de ansatte tog til Tulum i Mexico og åbnede en midlertidig restaurant fra 12. april til 28. maj.

Noma, som er en sammentrækning af "nordisk" og "mad", er flere gange kåret som verdens bedste restaurant af Restaurant Magazine.

Restauranten har tidligere haft to michelinstjerner, men har mistet dem som følge af den midlertidige lukning.

I februar 2017 havde restauranten sin sidste åbningsdag i Strandgade på Christianshavn, hvor den har haft til huse siden åbningen.

I februar 2018 åbnede Noma på en ny adresse på Refshaleøen i København.

Noma af 2003 ApS er 100 procent ejet af Noma Holding, der rummer alle Nomas restauranter og aktiviteter - deriblandt også den relativt nyåbnede "108".

Noma Holding er ejet af stifteren René Redzepi, Claus Meyer, designmillionæren Kristian Byrge og kapitalfonden Overture Hospitality Capital.

/ritzau/

Mere om: Noma
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Hospitalskøkken har hakket 50 procent af madspildet

Cateringbranchen opruster med ny forening

"Dansk Kalv" skal være bæredygtig

Scandic skal bruge 700 nye medarbejdere

Kadeau vil sælge smørrebrød ved Hammershus

Flere og flere vælger madordning frem for madpakken

Nyhedsbrev

Sommer: Bone's fik mindste plus siden 2003

Online Avis Arkiv

Wellendorf ny holdkaptajn for kokkelandsholdet

Casper Christensen satser på måltidskasser

Ny ejer måske på vej til Domino's

Restaurantkæde køber hotel midt i København

Ældremaden hitter i Randers

Just Eat vokser voldsomt: 221 millioner ordrer på et år

Aalborg-restauranter fusionerer: Køkkenchef stopper

Fødevarestyrelsen klar med 18 kontrolkampagner

Domino's Pizza drejer nøglen om i Danmark

Ny cateringboss: Vil kunden ha' øko, prøver vi at skaffe det

AB Caterings direktør har kig på samarbejde

Se billederne: Cateringbranchen i hopla

5.000 gæster ville se på mulighederne

Erfarne cateringfolk har overtaget Hotel Møen

Retssag: Cafékæde tabte navnestrid

Ny portal vil hjælpe amatørkokke med at sælge delemad

Nordjysk cateringmesse får økologisk univers

Scandic tilbyder jobgaranti – vil fordoble antallet af elever

Arctic Group skal sælge økologiske fødevarer til ny, islandsk butikskæde

Frankies Pizza rykker til Jylland

Her er Danmarks nye kokke på Cateringlandsholdet

Pizzeria lukket efter mistanke om rotter

Makkerpar overtager to spisesteder

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Logistik på hjul kan lette mange processer for kædebutikkerne

RPC Superfos modtager CSR-certifikat fra Randers kommune

JEROS A/S udråbt som Årets virksomhed 2018 i Faaborg Midtfyn kommune

JEROS A/S på Internorga 2019

FKM uden kompromis

DT Rullecontainer arbejder til stadighed med sikkerhed og ergonomi

Accelerator programmet Growing Food CPH hjælper start-ups inden for fødevarebranchen

Erhvervsministeren lyttede til argumenter for fair betalingsfrister

Optimeret tøjforbrug i din fødevareproduktion

Mød Kalu på Mad & Glæde i Forum 2.-3. marts

Nordic Retail åbner kontor i Stockholm

Ses vi på messe i Aalborg på onsdag?

Sous vide produktion med integreret sikkerhedsberegner

Intelligent sous vide-udstyr giver mere sikre fødevarer

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for din kunder

Velkommen til vores køberdatabase "Søgeagenten"

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

RollDolly fra DT Rullecontainer

White rock FR – Hygiejnisk og hårdfør vægbeklædning til storkøkkener, restauranter, vådrum m.v.

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Er din virksomhed forberedt på en hård Brexit?

Stregkoder skaber stadig problemer i butikkerne

Få eksportrådgivning der skaber succes i din virksomhed på bare et år?

Send til en kollega

0.125