23948sdkhjf

Opkøb påvirker regnskab hos Det Danske Madhus

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Omsætningen steg, mens indtjeningen faldt i 2017

1. februar 2017 overtog Det Danske Madhus den sjællandske virksomhed Din Private Kok fra Compass Group. Og det opkøb har på godt og ondt sat sit præg på Det Danske Madhus’ 2017-regnskab, skriver Nordjyske Stiftstidende.

Opkøbet var hovedårsagen til, at omsætningen steg med 14 procent til 382,3 mio. kr. Opkøbet kunne endda kompensere for, at Det Danske Madhus i den resterende del af forretningen tabte et par plejehjemskontrakter.

Til gengæld faldt overskuddet før skat med 6,7 mio. kr. og endte på 48,0 mio. kr. Også det skyldtes opkøbet, men det skulle gerne give bonus på bundlinjen i 2018.

- 2017 var påvirket af en del ekstraordinære omkostninger, men dem regner vi ikke med at få i samme grad i 2018. Så der er ingen tvivl om, at vi er kommet ind i 2018 og kommer ud af 2018 med en bedre indtjening, siger administrerende direktør Henrik Solkær til Nordjyske Stiftstidende

Det Danske Madhus A/S
mio. kr. 2017 2016
Nettoomsætning 382,3 335,5
Resultat af primær drift 48,7 54,7
Resultat før skat 48,0 54,7
Årets resultat 37,2 42,3
Balancesum 161,1 115,9
Egenkapital 53,7 54,6
Antal ansatte 270 248
Regnskabsåret blev afsluttet 31. december 2017

Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)

Mest læste

Forsiden lige nu

Rullende snackbar skal lokke mere mad i fynske ældre

Sommerferie på Foodservice Forum

Færdigretter: Slagterpar lander aftale med Aldi

Stor kantineleverandør udfordrer den traditionelle kantinebuffet

Fokus på alle sanser og bæredygtighed

Familievirksomhed letter hverdagen for veganske restaurantgæster

Ny convenience-serie skal imødekomme vegansk tendens

Streetfood-marked er konkurs

Nyhedsbrev

Ambitiøs burgerkæde bøvler med økonomien

Domino's klar igen med ny ejer

Restaurantkæde får bøde for genbrug i salatbaren

Milliardær har brugt 65 millioner på ny toprestaurant

"Formidabel" hovedret gav sejr i Sol over Gudhjem

Stort madfirma må skrue ned

Kæmpeinvestering skal løfte takeaway-komet

Succesrig kødduo har tjent 100 millioner

Vaffelbaroner har fart på

Morgenmad: Kendt københavnerhotel klar med verdensnyhed

Farvestoffer i maden gav bøde til takeaway-restaurant

Hard Rock hårdt ramt på pengekassen

Fazer Food Services solgt i milliardhandel

Madhus mistede kontrakt: Nu er overskuddet dykket

Ung kok forpagter gammel kro

Cateringfirma dropper lille køkken

Convenience: 7-Eleven Danmark kåret som verdens bedste

Flammen i styrtdyk: Dårligste resultat i 10 år

Direktørfyring med til at trække ned

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Gratis online lynkursus: Få GS1-128 pallelabels der virker

Beregn det bæredygtige potentiale i madaffald

Efteruddannelse med fokus på hygiejnisk design

Efteruddannelse med fokus på entrepreneurskab

Nyt: Stålborde til fødevarer produceret efter specialmål

Hos CPF A/S bliver der ekspederet ordre gennem hele sommeren.

Sådan bliver bæredygtig udvikling god forretning

DTU Kursus i hygiejnisk design

Nemt overblik over alle myndighedskrav med Akustikguiden

Forhandlere søges!

Bip-bip Hurra: GS1-stregkoden har fødselsdag

Plastbøtte til mikrobølgeovn kan mindske madspild

Vind et biografgavekort i GS1 Denmarks sommerquiz

Til lykke med svendebrevet

Blockchain - Veldokumenteret vej fra jord til bord

Til lykke med svendebrevet

Glade elever nu med svendebrev

Blockchain

Tid til at stoppe wardrobing

Medlem af GS1Trade Sync? Få en komplet billedpakke med marketing- og planogramfotos for kun 100 kr

Kvalitet og smag frem for alt

Nye efterårshold på Ejerlederuddannelsen

Veldokumenteret vej fra jord til bord

Medlemsdag i Odense for alle GS1 medlemmer

Test dig selv: Hvor meget ved du om plast og bæredygtighed?

Send til en kollega

0.139