23948sdkhjf

Opkøb påvirker regnskab hos Det Danske Madhus

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Omsætningen steg, mens indtjeningen faldt i 2017

1. februar 2017 overtog Det Danske Madhus den sjællandske virksomhed Din Private Kok fra Compass Group. Og det opkøb har på godt og ondt sat sit præg på Det Danske Madhus’ 2017-regnskab, skriver Nordjyske Stiftstidende.

Opkøbet var hovedårsagen til, at omsætningen steg med 14 procent til 382,3 mio. kr. Opkøbet kunne endda kompensere for, at Det Danske Madhus i den resterende del af forretningen tabte et par plejehjemskontrakter.

Til gengæld faldt overskuddet før skat med 6,7 mio. kr. og endte på 48,0 mio. kr. Også det skyldtes opkøbet, men det skulle gerne give bonus på bundlinjen i 2018.

- 2017 var påvirket af en del ekstraordinære omkostninger, men dem regner vi ikke med at få i samme grad i 2018. Så der er ingen tvivl om, at vi er kommet ind i 2018 og kommer ud af 2018 med en bedre indtjening, siger administrerende direktør Henrik Solkær til Nordjyske Stiftstidende

Det Danske Madhus A/S
mio. kr. 2017 2016
Nettoomsætning 382,3 335,5
Resultat af primær drift 48,7 54,7
Resultat før skat 48,0 54,7
Årets resultat 37,2 42,3
Balancesum 161,1 115,9
Egenkapital 53,7 54,6
Antal ansatte 270 248
Regnskabsåret blev afsluttet 31. december 2017

Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Ti Trin Ned svæver i Michelin-uvished

Sponsoraftale: Dansk Cater skal forkæle Kokkelandsholdet

Succes: Kriseramt delicafé blev til netbutik

Stor fastfoodkæde tjener igen penge

Nye chefer klar til Kokkelandsholdet

Hotelkæde satser stort på bæredygtige madoplevelser

Nyhedsbrev

Conveniencekæde har købt Maaltidet

Stor frokostleverandør bliver en del af Homemate

Online Avis Arkiv

Nyt kaffekoncept i Aalborg: Her koster alt en 20'er

1

Brandærgerligt: Restaurant lukkede med fuld ordrebog

Just Eat begyndte året med rekord

Foodservice Forum ønsker glædelig jul og godt nytår

Foodservice Forum holder ferielukket til 7. januar. Nyhedsbrevet udkommer igen tirsdag 8. januar 2019.

Ny toprestaurant vil tilbyde 50 serveringer til gæsterne

Sygehuskøkken i Thisted hædret med pris

Afstemning: Her er Danmarks bedste takeaway

Cateringfirma overtager kantinedrift

Aalborg får ny vegetarrestaurant

Sticks'n'Sushi vil have 100 restauranter

Jespers Torvekøkken vokser videre

Catering-virksomheden driver nu 33 kantiner

Dagrofa kaster penge efter S-Engros

Fingerbetaling bliver permanent i CBS-kantiner

Investeringer: Hanegal halverer overskuddet

Fødevarevirksomheden er nu gearet til mere vækst

Skummer fløden af bedre mad og flere oplevelser

Jysk restaurant har ikke noget menukort

Køkkenmedarbejdere i total forvandling

1

Avis: Domino's udnytter smuthul til at slette smileyrapporter

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Test af hygiejnisk design giver højere fødevaresikkerhed

Må du genbruge dine stregkoder?

Kære kunde/samarbejdspartner

JEROS hos Orkla Kims

7,5 mio. kr. mere til innovation i sjællandske fødevare SMV´er

Fair Betalingsfrist - Vi har brug for dig!

Glædelig jul fra JEROS A/S

Ny projektleder ved DTU Center for Hygiejnisk Design

Rengøringsteknikker, hygiejnisk design og best practice i industriel hygiejne

Pallekar, plastkar og bigbox

Speed dating mellem virksomheder og forskere resulterer i fødevareinnovation

Mange muligheder for at se JEROS produkter verden rundt

Teknologi til forbedring af forretning i fødevarebranchen

Hurtig og effektiv rengøring af vægtskåle

JEROS opdatere deres velkendte kassevasker

JEROS A/S på FoodTech 2018

Nedtælling til FoodTech 2018 er begyndt

Superbrugsen i Ørbæk øger salg af pølser med 35% ved køb af ny røgovn

Bliv klogere på digitalisering og E-handel

Sikkerdigital.dk skal styrke virksomheders IT-sikkerhed

Stærk forskning og viden bliver til gavn for samfundet

Restaurant Grøds forventninger til et samarbejde med DTU

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voks...

Stor interesse for robotter til fødevareindustrien

Slagter Kirkeby går op i røg

Send til en kollega

0.105