Opkøb påvirker regnskab hos Det Danske Madhus

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Omsætningen steg, mens indtjeningen faldt i 2017

1. februar 2017 overtog Det Danske Madhus den sjællandske virksomhed Din Private Kok fra Compass Group. Og det opkøb har på godt og ondt sat sit præg på Det Danske Madhus’ 2017-regnskab, skriver Nordjyske Stiftstidende.

Opkøbet var hovedårsagen til, at omsætningen steg med 14 procent til 382,3 mio. kr. Opkøbet kunne endda kompensere for, at Det Danske Madhus i den resterende del af forretningen tabte et par plejehjemskontrakter.

Til gengæld faldt overskuddet før skat med 6,7 mio. kr. og endte på 48,0 mio. kr. Også det skyldtes opkøbet, men det skulle gerne give bonus på bundlinjen i 2018.

- 2017 var påvirket af en del ekstraordinære omkostninger, men dem regner vi ikke med at få i samme grad i 2018. Så der er ingen tvivl om, at vi er kommet ind i 2018 og kommer ud af 2018 med en bedre indtjening, siger administrerende direktør Henrik Solkær til Nordjyske Stiftstidende

Det Danske Madhus A/S
mio. kr. 2017 2016
Nettoomsætning 382,3 335,5
Resultat af primær drift 48,7 54,7
Resultat før skat 48,0 54,7
Årets resultat 37,2 42,3
Balancesum 161,1 115,9
Egenkapital 53,7 54,6
Antal ansatte 270 248
Regnskabsåret blev afsluttet 31. december 2017



Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Caspers bornholmske flymad er et hit

Hungry er på pengejagt

Løgismose Meyers har fyret topchefen

Tørk Furhauges resultater ikke gode nok, mener bestyrelsen

Burgerkæde overtager ikonisk restaurant

- Jeg tror bare, at de fandt et sted, som de bare vil have

Halifax Burgers fortsætter voldsom vækst

Restaurant fortsatte salget trods rotter

Nyhedsbrev

Nye måltidskasser fik en flyvende start

Online Avis Arkiv

Jyde stormer frem med gourmet-catering

Nu udvider han til tredobbelt størrelse

Løgismose Meyers satser på flere færdigretter

Ny fabrik skal servicere et tilsyneladende umætteligt marked for convenience-produkter

MASH vil have nye ejere med ind

International rådgivning på højt niveau

MeMu-souschef vandt Hotdog DM

Nordjysk restaurant vinder kokkekamp - igen

Foodservice Danmark skifter direktør igen

Scandic i totalt buræg-stop på alle hoteller

Fødevarestyrelsen lukkede sydjysk cateringfirma

Prisen går til… Noma

Restauranten bliver den første modtager af Københavns Snedkerlaugs nye pris

Bæredygtigt fanget hellefisk – en delikatesse fra Vestgrønland

Færre øko-grøntsager efter tør sommer

Kage-mænd køber kaffekæde

Ny vidensbank skal give maden et løft

I den nye vidensbank skal fagpersoner kunne finde inspiration og dele erfaringer om mad, måltider og ernæring til ældre

Madklubben udvider i Århus

Investeringer æder af foodservice-grossisters overskud

40 millioner skal fremme gastronomisk superliga

Regeringen afsætter 10 millioner kroner om året de næste fire år til gastronomi. Det kan skabe flere arbejdspladser

Ingen danske medaljer ved sommelier NM

Kantiner og restauranter i trekantområdet inviteres til Markedsdag

Madentreprenør åbner nyt spisested

Kro lukker og stopper madlevering til 350 ældre

Københavns Madhus får ny direktør

Just Eat vil også levere morgenmad

Catering-advarsler er gjort til skamme

Se alle Medlemmernes egne nyheder

RoboFood – Bliv klogere på robotter og automatisering til fødevareindustrien

MENY i Præstø oplever endnu større succes efter køb af ny røgovn

JEROS A/S på vej på IBA 2018

Ny røgovn fordobler salget af pølser hos Kvickly i Haderslev

Ny ejer holder fast i Hørlyck Skos kvalitetsbevidste brand

Ribbenstege af kanon go' kvalitet til en fair pris.

DK's bedste og billigste flæsk i skiver

Stor forskel på karbonathåndhed i drikkevandet

JEROS A/S er nomineret til DI prisen 2018

24/7 overvågning mod Rotter og Mus:

Ecophon Mængdeberegner til akustikprodukter

God hygiejne hos fødevareproducenter – begynder med hygiejnisk design af produktionsudstyr

Overvågning og netværk

Når sort skal være rigtig sort

Ses vi på IBA 2018 i München?

JEROS a/s på IBA messen 2018

Vejen til innovative løsninger går gennem produktudvikling

Derfor er SMVdanmark imod revisionspligt

Slip af med bakterier i dit vand

En god kop kaffe er simpel... Den består af to ingredienser: kaffebønner og vand.

Aqua-Pure AP110 filter

Efteruddannelse i Hygiejnisk design på DTU

Efteruddannelse i Hygiejnisk design på DTU

Find ud af hvad du kan gøre for at, undgå kalk på håndvaske, glas, opvaskem...

N’tatlim - nye kager i dessertkategorien!

Send til en kollega

0.164