23948sdkhjf

Debat om Odenses ældremad blusser op igen

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Venstre vil have nyt supersygehus til at overtage kontrakten med en lokal madleverandør

Odense Kommune er bundet af en kontrakt frem til 1. april 2028 med Byens Køkken om leverance af mad til kommunens ældre- og plejecentre – en kontrakt, som det vil koste 25 mio. kr. at komme ud af.

Men politisk diskuteres det, hvordan madlavningen igen kan komme tilbage på det enkelte plejecenter, og et pilotprojekt er sat i gang på to plejecentre, som igen laver deres egen mad. Det skriver Fyens.dk.

Men hvad med kontrakten med Byens Køkken, hvis det hele igen skal decentraliseres?

Venstres medlem af Ældre- og Handicapudvalget, Sanne Skougaard Andersen, vil nu have politikerne til at diskutere, om Nyt OUH vil kunne overtage kontrakten. Det nye supersygehus bygges nemlig ikke med storkøkken, og maden til patienter og ansatte skal derfor købes andetsteds.

- Det er en rigtig god idé, hvis vi ad den vej kan få den frisklavede mad tilbage på Odenses plejecentre, siger Sanne Skougaard Andersen til Fyens.dk.

Ældre- og handicaprådmand Søren Windell (K) fastslår, at ideen allerede er i spil og blandt andet bliver undersøgt at Region Syddanmarks embedsmænd.

Originalartikel: https://www.fyens.dk/odense/Stopklods-for-mad-paa-plejecentre-Venstre-vil-i-stedet-lade-storkoekken-lave-mad-til-Nyt-OUH/artikel/3262327

Mere om: Byens Køkken
Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Scandic tilbyder jobgaranti – vil fordoble antallet af elever

Arctic Group skal sælge økologiske fødevarer til ny, islandsk butikskæde

Historisk spisested i Mariager lukker og slukker

Ny, dansk mad-app vil indtage Norden

Nyt cafékoncept: Hotdogs og kartofler

Frankies Pizza rykker til Jylland

Nyhedsbrev

"Undren": Cateringfirma skifter navn

Online Avis Arkiv

Her er Danmarks nye kokke på Cateringlandsholdet

Restauratør venter bare på at gå konkurs

Pizzeria lukket efter mistanke om rotter

1

Succes: Cateringfirma overtager igen en kantine

Kendt Aalborg-restaurant lukker

Nye tal: professionelle køkkener stadig varme på økologi og vegetarrettter

Kantineændring: Nu må medarbejderne ikke mere lade kaffekopperne stå

Ny restaurant: Her kan man spise i en trægynge

Feriepark klar med bæredygtig naturrestaurant

Planteslagteri udfordrer kødindustrien

Catering-firma åbner restaurant i København

Brødrene Price overtager Blomsterbergs konditori

Jysk café har fundet en cateringniche

Fynske restauranter vil lokke gastroturister til

Gourmet-kok i spidsen for kommunal madservice

Makkerpar overtager to spisesteder

Aarhus løb med titlen som Danmarks Bedste Bøfsandwich

Sunset Boulevard rykker ind i Lalandia

Just Eat begyndte året med rekord

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Velkommen til vores køberdatabase "Søgeagenten"

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

RollDolly fra DT Rullecontainer

White rock FR – Hygiejnisk og hårdfør vægbeklædning til storkøkkener, restauranter, vådrum m.v.

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Er din virksomhed forberedt på en hård Brexit?

Stregkoder skaber stadig problemer i butikkerne

Få eksportrådgivning der skaber succes i din virksomhed på bare et år?

Røgeovnen, der betalte sig selv

Udnytter din virksomhed fordelene ved frihandel?

Forstærkning til vores CC Gulves projektlederteam

Hygiejnisk design er afgørende for god fødevaresikkerhed og effektiv kvalitetsstyring

Efteruddannelse - find vej gennem junglen

Hygiejnisk design er afgørende for god fødevaresikkerhed og effektiv kvalitetsstyring

Grundkursus i hygiejnisk design med fokus på maskiner og udstyr

299 unge og voksne i Horsens kommer travle virksomheder til undsætning

Løft dine medarbejderes niveau i engelsk og styrk din virksomhed

Test af hygiejnisk design giver højere fødevaresikkerhed

Må du genbruge dine stregkoder?

Kære kunde/samarbejdspartner

JEROS hos Orkla Kims

7,5 mio. kr. mere til innovation i sjællandske fødevare SMV´er

Fair Betalingsfrist - Vi har brug for dig!

Send til en kollega

0.145