Debat om Odenses ældremad blusser op igen

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Venstre vil have nyt supersygehus til at overtage kontrakten med en lokal madleverandør

Odense Kommune er bundet af en kontrakt frem til 1. april 2028 med Byens Køkken om leverance af mad til kommunens ældre- og plejecentre – en kontrakt, som det vil koste 25 mio. kr. at komme ud af.

Men politisk diskuteres det, hvordan madlavningen igen kan komme tilbage på det enkelte plejecenter, og et pilotprojekt er sat i gang på to plejecentre, som igen laver deres egen mad. Det skriver Fyens.dk.

Men hvad med kontrakten med Byens Køkken, hvis det hele igen skal decentraliseres?

Venstres medlem af Ældre- og Handicapudvalget, Sanne Skougaard Andersen, vil nu have politikerne til at diskutere, om Nyt OUH vil kunne overtage kontrakten. Det nye supersygehus bygges nemlig ikke med storkøkken, og maden til patienter og ansatte skal derfor købes andetsteds.

- Det er en rigtig god idé, hvis vi ad den vej kan få den frisklavede mad tilbage på Odenses plejecentre, siger Sanne Skougaard Andersen til Fyens.dk.

Ældre- og handicaprådmand Søren Windell (K) fastslår, at ideen allerede er i spil og blandt andet bliver undersøgt at Region Syddanmarks embedsmænd.

Originalartikel: https://www.fyens.dk/odense/Stopklods-for-mad-paa-plejecentre-Venstre-vil-i-stedet-lade-storkoekken-lave-mad-til-Nyt-OUH/artikel/3262327

Mere om: Byens Køkken


Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar

Mest læste

Forsiden lige nu

Sommerferie på Foodservice Forum

Restaurantgæst betalte 7.335,- for meget

Nordjysk kro erklæret konkurs - ejer har kastet håndklædet i ringen

Nyuddannet sommelier udfordrer vanedyret

Kristian Ishøy har været vinfan, siden han var lille

Street food klar i Fredericia

Sandwichkæde rykker nordpå

Nyhedsbrev

Idérig kok har succes i medborgerhus

Online Avis Arkiv

Just Eat gafler Domino's

Burger King klar med to nye restauranter

Dansk restaurant igen kåret som den 19.-bedste i verden

Mash opruster med bistrokoncept

Ikonisk københavner-restaurant bliver ”bistroficeret” i Tyskland.

Meyer tidoblede (næsten) underskuddet i 2017

Debat om Odenses ældremad blusser op igen

Flytning og relancering koster Noma millionunderskud i 2017

Regnskab for 2017 viser underskud på 1,7 millioner kroner for den hyldede gourmetrestaurant Noma

Madklubben kaster millioner af sig

Efter et 2016 præget af store investeringer kan restaurantkæden Madklubben igen notere et stort plus

Foodservice Danmark ser fremad

Opkøb påvirker regnskab hos Det Danske Madhus

Omsætningen steg, mens indtjeningen faldt i 2017

Køge Kommune vil have mindre virksomheder som madleverandører

Nu sushirestaurant vil være en lille kæde

Kadeau slår igen til i København

Han åbner verdens første akvavit-bar

Vil gøre op med grimme julefrokostoplevelser

Tre kæmper om Kantineprisen

Street food på vej i Fredericia

Private dining vinder frem

Andefedtsburgere rykker vestpå

Ny restaurant forsøger sig i Aarhus

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Efteruddannelse i Hygiejnisk design på DTU

Find ud af hvad du kan gøre for at, undgå kalk på håndvaske, glas, opvaskemaskiner og fliser

N’tatlim - nye kager i dessertkategorien!

Vi ser Aarhus i øjenhøjde

Har du problemer med smag og lugt fra dit drikkevand

ScaleGard Pro til drikkevandet.

Mød SMVdanmark på Folkemødet

Latinerkvarteret er for specielle og eksklusive butikker

Beskyt dig: En teenager kan hacke din virksomhed

Plastemballage er nødvendigt i den cirkulære økonomi

Vand fra hanen indeholder stoffer der kan påvirke smagen i din kaffe,

JEROS A/S på messer verden rundt

Eksportfremstød - Rejs med SMVdanmark og Kronprinsparret til Italien

Sommerskole ”Entrepreneurship in Food and BioEngineering”

Møde om fødevarevirksomheders efteruddannelsesbehov

Møde om fødevarevirksomheders efteruddannelsesbehov

Verdensnyhed: en pladsoptimerende IBC-palletank

Verdensnyhed: en pladsoptimerende IBC-palletank

Mindre offentligt opgavetyveri, tak!

Pas godt på dine medarbejdere - og dig selv!

Netværksarrangement: Hvordan tilpasser vi os fremtidens krav?

Sådan er du som virksomhed stillet under en konflikt

Maden og vinen var fantastisk men… larmen!?

JEROS A/S på Anuga Food tech

Ny håndbog: Få et 'JA' af din bank

Send til en kollega

0.162