Private dining vinder frem

Nordsjælland overhalet af Trekantområdet

Konceptet med private dining, hvor en kok kommer hjem i kundens stue, laver og serverer maden og rydder op bagefter, er nu for alvor rykket til Jylland - og ikke mindst til Trekantområdet omkring Vejle, Fredericia og Kolding, skriver Fredericia Dagblad.

De seneste tre måneder er der således serveret flere end 9.500 retter i området via private dining, fortæller avisen med henvisning til oplysninger fra hjemmesiden chefmade.dk. Den udbyder private dining med en række lokale kokke og restauranter.

- Vi serverer nu flere retter i Trekantområdet, end vi gør i Nordsjælland. Det betyder, at Trekantområdet nu ligger på en flot tredjeplads lige efter København og Aarhus. Det er lidt af en overraskelse, men det hænger også sammen med, at der faktisk nu er rigtig mange gode restauranter i Trekantområdet koblet op på Chefmade, oplyser medstifter af Chefmade Christoffer Tellefsen ifølge Fredericia Dagblad.

Blandt de restauranter fra Trekantområdet, der er med, finder man Restaurant Remouladen i Vejle, Vanilla Chocolatier i Vejle, Bror Ditlev i Kolding og Restaurant Fænøsund i Middelfart .

Kuvertpriserne hos Chefmade spænder fra 285 til 1.200 kroner.


Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Idrætsklubber skal måske tvinges til at bortforpagte cafédrift

Københavns Madhus får ny direktør

Kejserinden runder 20 år med gryder

Cateringfirma er blevet til en stor familievirksomhed

Salget af Sticks’n’Sushi er udskudt

To kinesiske spisesteder er tilgængelige

Jysk burgerkæde rykker mod øst

Nyhedsbrev

Just Eat vil også levere morgenmad

Online Avis Arkiv

Catering-advarsler er gjort til skamme

Cateringfirma afsløret: Havde mad blandt døde muldvarper

Også hunde, katte og kaniner var på stedet

Flammen straffet for at have for høje temperaturer

Cateringfirma er gået konkurs

Sommerferie på Foodservice Forum

Restaurantgæst betalte 7.335,- for meget

Nordjysk kro erklæret konkurs - ejer har kastet håndklædet i ringen

Nyuddannet sommelier udfordrer vanedyret

Kristian Ishøy har været vinfan, siden han var lille

Street food klar i Fredericia

Sandwichkæde rykker nordpå

Idérig kok har succes i medborgerhus

Just Eat gafler Domino's

Burger King klar med to nye restauranter

Dansk restaurant igen kåret som den 19.-bedste i verden

Mash opruster med bistrokoncept

Ikonisk københavner-restaurant bliver ”bistroficeret” i Tyskland.

Meyer tidoblede (næsten) underskuddet i 2017

Foodservice Danmark ser fremad

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Vejen til innovative løsninger går gennem produktudvikling

Derfor er SMVdanmark imod revisionspligt

Slip af med bakterier i dit vand

En god kop kaffe er simpel... Den består af to ingredienser: kaffebønner og vand.

Aqua-Pure AP110 filter

Efteruddannelse i Hygiejnisk design på DTU

Efteruddannelse i Hygiejnisk design på DTU

Find ud af hvad du kan gøre for at, undgå kalk på håndvaske, glas, opvaskemaskiner og fliser

N’tatlim - nye kager i dessertkategorien!

Vi ser Aarhus i øjenhøjde

Har du problemer med smag og lugt fra dit drikkevand

ScaleGard Pro til drikkevandet.

Mød SMVdanmark på Folkemødet

Latinerkvarteret er for specielle og eksklusive butikker

Beskyt dig: En teenager kan hacke din virksomhed

Plastemballage er nødvendigt i den cirkulære økonomi

Vand fra hanen indeholder stoffer der kan påvirke smagen i din kaffe,

JEROS A/S på messer verden rundt

Eksportfremstød - Rejs med SMVdanmark og Kronprinsparret til Italien

Sommerskole ”Entrepreneurship in Food and BioEngineering”

Møde om fødevarevirksomheders efteruddannelsesbehov

Møde om fødevarevirksomheders efteruddannelsesbehov

Verdensnyhed: en pladsoptimerende IBC-palletank

Verdensnyhed: en pladsoptimerende IBC-palletank

Mindre offentligt opgavetyveri, tak!

Send til en kollega

0.263