23948sdkhjf

Purung restaurantchef skal sætte fut i Sunset Boulevard

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Genåbning: Første 50 gæster får gratis burgere i et år

Når Sunset Boulevard genåbner i Randers i dag, tirsdag, har burgerfans god grund til at være klar: De første 50 kunder får gratis burgere i et år.

Restauranten, som ligger ud til motorvejen på Gl. Aarhusvej, genåbner efter en kortere lukkeperiode med nyt interiør, nyt køkken og ny ledelse.

– En moderne, nyrenoveret restaurant er ikke det eneste, vi tilbyder kunderne. Vi giver også vores kunder muligheden for at få et års forbrug af burgere. Vi udlodder nemlig kuponhæfter til de 50 første gæster, som køber en stor menu efter klokken 10. Kuponhæfterne kan bruges til at indløse én gratis burger om ugen i et helt år, fortæller den nye restaurantchef, 21-årige Sara Yelva.

Inden skiftet til Randers har hun været restaurantchef på Sunset Boulevard i Risskov, hvor hun ifølge Sunset Boulevard imponerede med sine gode resultater.

– Vi har headhuntet Sara til at lede den nye Sunset Boulevard i Randers, da hun er blandt de absolut bedste i branchen. Det vigtigste vil altid være, hvad man sætter tænderne i - Sara har Sunset i blodet og kender menukortet ud og ind, og hun kan om nogen servere en frisklavet burger hurtigt, effektivt og lige efter opskriften. Derudover har hun et smittende humør og er supergod til at sikre, at gæsterne altid får en god oplevelse, når de besøger os, konstaterer Jens Broch, der er administrerende direktør hos Sunset Boulevard.

Den genåbnede Sunset Boulevard får konkurrenten Burger King som nabo, og den nye restaurantchef ser frem til kampen om kunderne.

– Vi ser kun konkurrencen som en god ting. Da vi er flere restauranter samlet på ét sted, tiltrækker det flere gæster til området, siger Sara Yelva.

Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Sygehuskøkken i Thisted hædret med pris

Afstemning: Her er Danmarks bedste takeaway

Cateringfirma overtager kantinedrift

Aalborg får ny vegetarrestaurant

Sticks'n'Sushi vil have 100 restauranter

Jespers Torvekøkken vokser videre

Catering-virksomheden driver nu 33 kantiner

Nyhedsbrev

Dagrofa kaster penge efter S-Engros

Online Avis Arkiv

Fingerbetaling bliver permanent i CBS-kantiner

Investeringer: Hanegal halverer overskuddet

Fødevarevirksomheden er nu gearet til mere vækst

Skummer fløden af bedre mad og flere oplevelser

Jysk restaurant har ikke noget menukort

Køkkenmedarbejdere i total forvandling

1

Danske kokke henter VM-guld til Danmark

1

Letz Sushi går nye, ansvarlige veje

Suppenørd klar med nyt koncept

Danske kokke har øget fokus på energiforbruget

10 kokke klar til finalen i Årets Kok

Trykket stemning i kommunalt køkken

1

Avis: Domino's udnytter smuthul til at slette smileyrapporter

Restauranter og hoteller må slås om elever

Easyfood-direktør: Den nemmeste del er at udvikle et nyt produkt

Konkurrencekraften ryger, hvis der ikke følger en effektiv produktion med, siger Flemming Paasch

Historisk restaurant lukker efter strid om tag

Restaurant-forpagtere giver op efter otte måneder

Ejer: De manglede måske de faglige kompetencer

Danmarks bedste kantine: Vi tager de unge seriøst

- Det er i grunden et simpelt miljø, siger køkkenchefen

Ti Trin Ned bliver afløst af pizzeria

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Fair Betalingsfrist - Vi har brug for dig!

Glædelig jul fra JEROS A/S

Ny projektleder ved DTU Center for Hygiejnisk Design

Rengøringsteknikker, hygiejnisk design og best practice i industriel hygiejne

Pallekar, plastkar og bigbox

Speed dating mellem virksomheder og forskere resulterer i fødevareinnovation

Mange muligheder for at se JEROS produkter verden rundt

Teknologi til forbedring af forretning i fødevarebranchen

Hurtig og effektiv rengøring af vægtskåle

JEROS opdatere deres velkendte kassevasker

JEROS A/S på FoodTech 2018

Nedtælling til FoodTech 2018 er begyndt

Superbrugsen i Ørbæk øger salg af pølser med 35% ved køb af ny røgovn

Bliv klogere på digitalisering og E-handel

Sikkerdigital.dk skal styrke virksomheders IT-sikkerhed

Stærk forskning og viden bliver til gavn for samfundet

Restaurant Grøds forventninger til et samarbejde med DTU

Har din virksomhed behov for innovation og for at øge sin andel på det voksende fødevaremarked?

Stor interesse for robotter til fødevareindustrien

Slagter Kirkeby går op i røg

ButiksKompagniet er hovedsponsor for Byens Bedste i Aarhus

Hvem ringer du til når branden er slukket?

PEASE - god mad fra ærten

Scanpack 2018: Fokus på plast og bæredygtighed

Gamst Blomster åbner ny butik på Lyngby Hovedgade

Send til en kollega

0.16