Purung restaurantchef skal sætte fut i Sunset Boulevard

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Genåbning: Første 50 gæster får gratis burgere i et år

Når Sunset Boulevard genåbner i Randers i dag, tirsdag, har burgerfans god grund til at være klar: De første 50 kunder får gratis burgere i et år.

Restauranten, som ligger ud til motorvejen på Gl. Aarhusvej, genåbner efter en kortere lukkeperiode med nyt interiør, nyt køkken og ny ledelse.

– En moderne, nyrenoveret restaurant er ikke det eneste, vi tilbyder kunderne. Vi giver også vores kunder muligheden for at få et års forbrug af burgere. Vi udlodder nemlig kuponhæfter til de 50 første gæster, som køber en stor menu efter klokken 10. Kuponhæfterne kan bruges til at indløse én gratis burger om ugen i et helt år, fortæller den nye restaurantchef, 21-årige Sara Yelva.

Inden skiftet til Randers har hun været restaurantchef på Sunset Boulevard i Risskov, hvor hun ifølge Sunset Boulevard imponerede med sine gode resultater.

– Vi har headhuntet Sara til at lede den nye Sunset Boulevard i Randers, da hun er blandt de absolut bedste i branchen. Det vigtigste vil altid være, hvad man sætter tænderne i - Sara har Sunset i blodet og kender menukortet ud og ind, og hun kan om nogen servere en frisklavet burger hurtigt, effektivt og lige efter opskriften. Derudover har hun et smittende humør og er supergod til at sikre, at gæsterne altid får en god oplevelse, når de besøger os, konstaterer Jens Broch, der er administrerende direktør hos Sunset Boulevard.

Den genåbnede Sunset Boulevard får konkurrenten Burger King som nabo, og den nye restaurantchef ser frem til kampen om kunderne.

– Vi ser kun konkurrencen som en god ting. Da vi er flere restauranter samlet på ét sted, tiltrækker det flere gæster til området, siger Sara Yelva.



Hold dig opdateret med Foodservice Forum

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Dansk restaurant igen kåret som den 19.-bedste i verden

Mash opruster med bistrokoncept

Ikonisk københavner-restaurant bliver ”bistroficeret” i Tyskland.

Meyer tidoblede (næsten) underskuddet i 2017

Flytning og relancering koster Noma millionunderskud i 2017

Regnskab for 2017 viser underskud på 1,7 millioner kroner for den hyldede gourmetrestaurant Noma

Madklubben kaster millioner af sig

Efter et 2016 præget af store investeringer kan restaurantkæden Madklubben igen notere et stort plus

Foodservice Danmark ser fremad

Nyhedsbrev

Debat om Odenses ældremad blusser op igen

Online Avis Arkiv

Opkøb påvirker regnskab hos Det Danske Madhus

Omsætningen steg, mens indtjeningen faldt i 2017

Køge Kommune vil have mindre virksomheder som madleverandører

Nu sushirestaurant vil være en lille kæde

Kadeau slår igen til i København

Han åbner verdens første akvavit-bar

Vil gøre op med grimme julefrokostoplevelser

Tre kæmper om Kantineprisen

Street food på vej i Fredericia

Private dining vinder frem

Måltidsboxen skal redde travle familier

Andefedtsburgere rykker vestpå

Purung restaurantchef skal sætte fut i Sunset Boulevard

Genåbning: Første 50 gæster får gratis burgere i et år

Restaurationsbranchen sætter samfundsansvar på menuen

Ny restaurant forsøger sig i Aarhus

Køkkenchefen blev juicemester

- Det er meget, meget spændende at være udvikler, siger Leslie Jørgensen, der har ansvar for Rynkebys Bramhults-serie

Ny Hanegal-fabrik til færdigretter er stadig uafklaret

Men den kommer, og den skal kunne udvides, siger ledelsen

Både op og ned for Geia Food

Omsætningen steg til over 1,2 milliarder kroner, men intens konkurrence fik overskuddet til at dale

Tankmad har fået et kvalitetsløft

Horesta: Ny app kan skade branchen

Tarteletcafé er et enormt hit

Sushibar - nu også på Bornholm

Jysk hotelchef drømmer om en gourmetrestaurant

Restauranter kan nu også bruge Nøglehulsmærket

Se alle Medlemmernes egne nyheder

ScaleGard Pro til drikkevandet.

Mød SMVdanmark på Folkemødet

Latinerkvarteret er for specielle og eksklusive butikker

Beskyt dig: En teenager kan hacke din virksomhed

Plastemballage er nødvendigt i den cirkulære økonomi

Vand fra hanen indeholder stoffer der kan påvirke smagen i din kaffe,

JEROS A/S på messer verden rundt

Eksportfremstød - Rejs med SMVdanmark og Kronprinsparret til Italien

Sommerskole ”Entrepreneurship in Food and BioEngineering”

Møde om fødevarevirksomheders efteruddannelsesbehov

Møde om fødevarevirksomheders efteruddannelsesbehov

Verdensnyhed: en pladsoptimerende IBC-palletank

Verdensnyhed: en pladsoptimerende IBC-palletank

Mindre offentligt opgavetyveri, tak!

Pas godt på dine medarbejdere - og dig selv!

Netværksarrangement: Hvordan tilpasser vi os fremtidens krav?

Sådan er du som virksomhed stillet under en konflikt

Maden og vinen var fantastisk men… larmen!?

JEROS A/S på Anuga Food tech

Ny håndbog: Få et 'JA' af din bank

JEROS A/S på Internorga 2018

Den 1. marts 2018 - Symposium om værdikædeoptimering og sensorer til fødeva...

FØDEVARESVINDEL - Vurdering og styring af risici

JEROS A/S på messer worldwide

Termokasse med plastindsats er robust og rengøringsvenlig

Send til en kollega

0.142