23948sdkhjf

Purung restaurantchef skal sætte fut i Sunset Boulevard

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Genåbning: Første 50 gæster får gratis burgere i et år

Når Sunset Boulevard genåbner i Randers i dag, tirsdag, har burgerfans god grund til at være klar: De første 50 kunder får gratis burgere i et år.

Restauranten, som ligger ud til motorvejen på Gl. Aarhusvej, genåbner efter en kortere lukkeperiode med nyt interiør, nyt køkken og ny ledelse.

– En moderne, nyrenoveret restaurant er ikke det eneste, vi tilbyder kunderne. Vi giver også vores kunder muligheden for at få et års forbrug af burgere. Vi udlodder nemlig kuponhæfter til de 50 første gæster, som køber en stor menu efter klokken 10. Kuponhæfterne kan bruges til at indløse én gratis burger om ugen i et helt år, fortæller den nye restaurantchef, 21-årige Sara Yelva.

Inden skiftet til Randers har hun været restaurantchef på Sunset Boulevard i Risskov, hvor hun ifølge Sunset Boulevard imponerede med sine gode resultater.

– Vi har headhuntet Sara til at lede den nye Sunset Boulevard i Randers, da hun er blandt de absolut bedste i branchen. Det vigtigste vil altid være, hvad man sætter tænderne i - Sara har Sunset i blodet og kender menukortet ud og ind, og hun kan om nogen servere en frisklavet burger hurtigt, effektivt og lige efter opskriften. Derudover har hun et smittende humør og er supergod til at sikre, at gæsterne altid får en god oplevelse, når de besøger os, konstaterer Jens Broch, der er administrerende direktør hos Sunset Boulevard.

Den genåbnede Sunset Boulevard får konkurrenten Burger King som nabo, og den nye restaurantchef ser frem til kampen om kunderne.

– Vi ser kun konkurrencen som en god ting. Da vi er flere restauranter samlet på ét sted, tiltrækker det flere gæster til området, siger Sara Yelva.

Hold dig opdateret med Foodservice Forum
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

Scandic tilbyder jobgaranti – vil fordoble antallet af elever

Arctic Group skal sælge økologiske fødevarer til ny, islandsk butikskæde

Historisk spisested i Mariager lukker og slukker

Ny, dansk mad-app vil indtage Norden

Nyt cafékoncept: Hotdogs og kartofler

Frankies Pizza rykker til Jylland

Nyhedsbrev

"Undren": Cateringfirma skifter navn

Online Avis Arkiv

Her er Danmarks nye kokke på Cateringlandsholdet

Restauratør venter bare på at gå konkurs

Pizzeria lukket efter mistanke om rotter

1

Succes: Cateringfirma overtager igen en kantine

Kendt Aalborg-restaurant lukker

Nye tal: professionelle køkkener stadig varme på økologi og vegetarrettter

Kantineændring: Nu må medarbejderne ikke mere lade kaffekopperne stå

Ny restaurant: Her kan man spise i en trægynge

Feriepark klar med bæredygtig naturrestaurant

Planteslagteri udfordrer kødindustrien

Catering-firma åbner restaurant i København

Brødrene Price overtager Blomsterbergs konditori

Jysk café har fundet en cateringniche

Fynske restauranter vil lokke gastroturister til

Gourmet-kok i spidsen for kommunal madservice

Makkerpar overtager to spisesteder

Aarhus løb med titlen som Danmarks Bedste Bøfsandwich

Sunset Boulevard rykker ind i Lalandia

Just Eat begyndte året med rekord

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Sous vide produktion med integreret sikkerhedsberegner

Intelligent sous vide-udstyr giver mere sikre fødevarer

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for din kunder

Velkommen til vores køberdatabase "Søgeagenten"

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

RollDolly fra DT Rullecontainer

White rock FR – Hygiejnisk og hårdfør vægbeklædning til storkøkkener, restauranter, vådrum m.v.

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for dine kunder

Er din virksomhed forberedt på en hård Brexit?

Stregkoder skaber stadig problemer i butikkerne

Få eksportrådgivning der skaber succes i din virksomhed på bare et år?

Røgeovnen, der betalte sig selv

Udnytter din virksomhed fordelene ved frihandel?

Forstærkning til vores CC Gulves projektlederteam

Hygiejnisk design er afgørende for god fødevaresikkerhed og effektiv kvalitetsstyring

Efteruddannelse - find vej gennem junglen

Hygiejnisk design er afgørende for god fødevaresikkerhed og effektiv kvalitetsstyring

Grundkursus i hygiejnisk design med fokus på maskiner og udstyr

299 unge og voksne i Horsens kommer travle virksomheder til undsætning

Løft dine medarbejderes niveau i engelsk og styrk din virksomhed

Test af hygiejnisk design giver højere fødevaresikkerhed

Må du genbruge dine stregkoder?

Kære kunde/samarbejdspartner

Send til en kollega

1.141